Kateri ličar v Ljubljani?
Pozdravljeni!
Ker sem se s servserjem za skuer grdo opekel, zdaj raje vprasam. Iscem licarja v Ljubljani ali okolici. Za pobarvat je sprednja maska. Klepanja ni. Blizu mojega domovanja v Tomacevem je licar Pozun. Ga kdo pozna? Peljem tudi h kakemu popoldancu, samo da rihta OK. Hvala za nasvete. LP, PIC |
Prikaži več možnosti
|
pozun je meni kadar je kej delal naredil ok sam je pa drag.
|
Prikaži več možnosti
|
Badalič iz Šentvida, blizu končne postaje avtobusa 1.
Telefon: 041/428-530
Pot dolga tisoče kilometrov, se zmeraj začne z enim samim korakom
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sem že enkrat odsvetoval tega Badaliča in ga bom še enkrat, da nebo potem joka in stoka. Stran od njega. Mani je špricnil desno stran prejšnjega avta in je barva stekla, zanj je bilo to pač nekaj normalnega, zame ne. Samo srečo je mel, da se mi je takrat jebalo za avto in nisem naprej težil, čeprav je dobil vse plačano od zavarovalnice. Sem si pa rekel, da bom z vsemi močmi ljudi če bo le možno odvrnil od njega. lp |
Prikaži več možnosti
|
Tako je se podpišem pod to ! ![]() Ne stari budalič Badalič ni znal nikoli svojega posla, oziroma je bil zmeraj mnogo prehitro zadovoljen z svojim nestrokovnim delom, mladi Badalič ni pa nič boljši, pocar ostane pocar, zmeram je znal dobro edino računati, če si mu pa kaj rekel, npr. meni je enkrat vsaj za 2 odtenka zgrešil metalik barvo, da so stare babnice, ko si jih vprašal na 50 m vedele povedati, kaj je bilo barvano, ko sem se pa pritožil nad tako kakovostjo, mi je pa še stari Badalič pred cca 15 leti dejal "le čevlje sodi naj kopitar" ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
No super da še nekdo potrdi tole. Edino me pa zanima: Damjann si že kdaj popravljal avto tam ali pač kar tako veš da popravlja avte?
|
Prikaži več možnosti
|
Sem že in sem bil zelo zadovoljen tako z kvaliteo dela kot odnosom , malo manj s ceno.
Pot dolga tisoče kilometrov, se zmeraj začne z enim samim korakom
![]() |
Prikaži več možnosti
|
No kul. Upam, da bo še kdo drug, če že bo popravljal tam. Meni v tistem koncu avto lahk od blizu pogleda le še Kokalj, klepar pa nben. ![]() lp |
Prikaži več možnosti
|
Jest ga kličem kar Brane... mojga ličarja...
pa še dve sliki opravljenega dela... po nesreči... ![]() po "predelavi" ![]() ni poceni je pa dober... 040-837-509 lp |
Prikaži več možnosti
|
je tudi nek frederic cedaric men se zdi kolegu je par stvari barval in je naredil vredu se pa nahaja v vižmarju!
|
Prikaži več možnosti
|
u vižmarju pa clovek dej mau se nauc slovensk:napaka ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja res pisati eni ne znajo tudi velike začetnice ne vedo kako uporablajti, važno da vedo , "da oni iz lJUBLJANU, biznis na burek rabotat" ! Pa ni mišljeno nič nacionalistično ! ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Oprosti Bodyguard upam da te s čem nisem prizadel!!!!!! hahahahhahahahhhhahhahhahhahhahha:crazy |
Prikaži več možnosti
|
Kje pa je ta tip? Kje ima delavnico? ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
nek rucky pucky, to pa je informacija: priimek, ime, telefon, naslov, izkušnje z opravljenim delom .... hahaDhahahahahahauahahahahcahahahahkahahahaahyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IN nespoštljivo do priporočenega nekega frederica cedarica pa saj ni važno, glavno da smo prijatli ![]() ![]() ![]() Kr neki hi hi hehe ![]() ![]() BeMyWings LP |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() Ni ga čez dober nasvet, ja ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pozna kdo ličarja : pro-vizija na Gospodinjski ulici 8 ? Popravlja tudi BMW-je ?
|
Prikaži več možnosti
|
????
|
Prikaži več možnosti
|
A resno ?
|
Prikaži več možnosti
|
A to je edini ličar v Ljubljani, ali te zanima zato, ker bi ga povabil na zmenek in zato tako vztrajno sprašuješ? V obeh primerih boš očitno prvi s foruma
![]() |
Prikaži več možnosti
|