Objava oglasa
Ker sem že drugič dal oglas, in drugič po vaših navodilih me zanima približno koliko časa traja da ga objavite. Hvala za odg
![]() |
Prikaži več možnosti
|
En OT na hitrco - imaš kar precej redek avto - a si bil pred dnevi v Škofji Loki? ![]() Črna, karavan? LP Austin BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
Sem ti ga odobril par ur nazaj. Kaj je bilo pa prvič narobe, ti pa neznam povedat. Glavno je, da sedaj veš kaj moraš vse navest za objavo:ok
Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg
|
Prikaži več možnosti
|
oj... še mal OT... sicer mau pozno :D ... prava irmscher predelava omege je u slo le ena. Toj rdeča karavan.
|
Prikaži več možnosti
|
No, ta črna je imela ogromno dodatkov Irmscherja. LP Austin BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
Da ne odpiram nove teme: lahko kdo od moderatorjev pogleda, ce sem oddal oglas za E36 328i
![]() Ta novi sistem pregledovanja oglasov je zelo neprakticen. Lahko se zgodi da pol ure pises oglas (ker pac v pravilih pise, da mora bit avto podrobno opisan), potem pa namesto okenca "poslji" kliknes na "preglej" in ves trud gre v nic... meni se to na racun raztresenosti kar pogosto dogaja ![]() Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo. |
Prikaži več možnosti
|
Je je...
![]() Btw... glede tvoje raztresenosti se ne da pomagati... mogoce ti primanjkuje cinka? ![]() 1986 E30 325iX > 1993 E36 318i > 1991 E36 325i > 2001 E46 330Xi T > 1999 E46 316i > 2001 E46 330Xi > 2004 E46 330Xd T > 2016 F11 520d Xdrive |
Prikaži več možnosti
|
Odlicno, huala ![]() ![]() Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo. |
Prikaži več možnosti
|
ce kliknes na preglej, ne more iti trud v nic. Pol se vedno lahko to samo posljes, da se objavi. A ni tako?
Rear tyres are evil and deserve to be punished accordingly!
My life changed when Sabine took me for a ride in M5 Ring-Taxi. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Takrat seveda se ni prepozno. Problem nastane, ko namesto "poslji" kliknes na "preglej" in si preprican da si poslal, v resnici si pa samo pregledal (se mi je ze veckrat zgodilo). No v nekaterih primerih se tudi kasneje se lahko vrnes na tekst in ga oddas (s pomocjo funkcije "back"), zal pa to na mojem racunalniku ne deluje vedno in nisem toliko racunalnicarja, da bi izgubljeni tekst priklical nazaj - zato ga v takih primerih moram napisat ponovno ![]() Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo. |
Prikaži več možnosti
|
Ah, to pa res ... zelo neprijetno.
Rear tyres are evil and deserve to be punished accordingly!
My life changed when Sabine took me for a ride in M5 Ring-Taxi. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
ah jerry....res cudno, da pri vsej tvoji strokovnosti in izkusnjah na faxih ne znas pravilno prebrati, kaj pise na gumbu... ne vem no.... ![]() ti dam en nasvet...prvo preberi in nato pritisni ![]() ZELO POMAGA:ok2 Prodam 535i + LPG |
Prikaži več možnosti
|
Ja ja, ti se kar zajebavaj ![]() Me zanima kako bi se ti pocutil v moji kozi in kako bi bil raztresen, ce bi ponoci do dveh zjutraj pregledoval forum (jaz to po profesionalni dolznosti moram pocet), nato bi zaradi nespecnosti (ki je spet posledica preobremenitev) zapal ob petih in se zbudil ob sedmih ![]() ![]() ![]() Urejal Jerry, 28.07.2008, 10:17. Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo. |
Prikaži več možnosti
|
poglej
ce gledas forum do 2 ponoci, si si sam kriv...gledaj ga prej...ponoci pa raje bejbo grej, da je ne bo kdo drug tudi ni dost dogajanja ob 2 ponoci...pa tudi profesionalcev ni dost oziroma jih je zlo mal, da gledajo ob 2 ponoci forum....me zanima kaj je tak profi, da mors do 2 ponoci gledat forum... ce bi bil svobodni umetnik, bi te mogoce razumel...tako pa nisem in te ne rezumem(ob 2 ponoci in profesionalnost?).... no to je pa dobro...vsaj upam, da prvo dobro premislis in pol sele napises nekaj smiselnih stavkov...pohvalno...jaz pac ne...kr je to le forum... in ja...to je forum... v glavnem mors pisat, da te drugi razumejo...ni noben dopis, ugovor, zahtevek ali kaka druga uradna zadeva, da bi se mucil z pravopisom...ki ga tudi ti med drugim dosledno ne izpolnujes...pa ti 100% ni zarad tega noben kdaj kaj rekel... no saj vseeno... me ne moti nic od zgoraj nastetega...moti me le to, da vedno iz muhe delas slona...pa je vseeno, ali gre za oglas ali za navaden post, ali gre za biznis ali za FUN.... pac rad vidis, da se vsem smilis.... no saj vseeno...bom preskoco naslednjic moje opazke....ti pa vseeno raje ponoci grej punco kot pa tipkovnico ![]() Prodam 535i + LPG |
Prikaži več možnosti
|
Poglej na to raje iz druge perspektive: a ni boljse da napizdevam bedake na forumu, kot pa da grem recimo v merkator in z brzostrelko posicam ene 20-30 komadov ![]() No, salo na stran. Nikakor ne drzi, da vedno delam iz muhe slona, je pa res da sem trmast kot hudic in da se s stvarmi ne sprijaznim, dokler niso vsaj priblizno tako kot se meni zdi prav. Imam en ogromen hendikep in sicer ta da se nisem rodil z inteligencnim kolicnikom 20 in zato tezko gledam, kako ta svet funkcionira. Vcasih sem bil tiho, zadnje case pa svoje mnenje jasno in glasno povem, kar je tudi pravilno. Slovenci namrec prevec sranja zadrzujemo v sebi in nas to najeda od znotraj, potem pa udari ven v obliki razlicnih vrst raka in drugih bolezni. E vidis, pri Jerry-u to tako slo bo NE ![]() ![]() ![]() ![]() Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo. |
Prikaži več možnosti
|
hahaha ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
A mi lahko kdo pove zakaj je bil izbrisan moj oglas za 4 akomulatorje ?
sem namreč eden redkih ki objavi oglas da kaj prodaja 1-2 krat na leto.
IF YOU DONT SEE WHO IS WEARING THE CROWN YOU MUST BEE BLIND !! BMW
Toyota LANDCRUISER HDJ100 4.2 TDI |
Prikaži več možnosti
|
Očitno ni izpoljeval pogojev (manjkajoča cena, opis, tel. št ipd).
|
Prikaži več možnosti
|
vse je bilo je bil celo objavljen a kasneje zbrisan. Pa nimam pojma zakaj ???????
IF YOU DONT SEE WHO IS WEARING THE CROWN YOU MUST BEE BLIND !! BMW
Toyota LANDCRUISER HDJ100 4.2 TDI |
Prikaži več možnosti
|