Objava oglasa
Objavil
Marklin
, 01.05.2008, 10:29
1354 odgovorov v temi
Danes dopoldan oddav oglas o prodaji , in nič, ga ni nikjer???
![]()
Ko gledam našega šefa, ne morem verjeti, da je nastal iz najhitrejšega spermija.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
In ga tudi ne bo... ker gre tehnicno gledano za novo robo in objava takega oglasa nekaterim osebkom povzroca zelodcne tezave...
![]() Priporocam, da kontaktiras administratorja... ![]() |
Prikaži več možnosti
|
hehe, kupljeno je bilo leta 2008 jeseni. In od takrat leži v omari. Je novo , in ni novo. Kakor vzameš. ![]() Urejal 525iX, 21.03.2009, 10:17.
Ko gledam našega šefa, ne morem verjeti, da je nastal iz najhitrejšega spermija.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Od 8h zjutraj čakam potrditev.
Medtem ko se nove stvari aktivirajo v parih sekundah...se nekatere ne objavla... |
Prikaži več možnosti
|
Bila je dilema kako je s tvojim artiklom, ali je nov ali ne. In ker nekateri komplicirajo za vsako malenkost (morda jih poznaš) se poizkušamo izogibat slabi volji. Zaenkrat.
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
lol .. Ko sem jaz dal ohišje gor je bilo čisto novo.. Oz. sploh ga še nism dubu
![]() No.. hvala vseeno ![]() |
Prikaži več možnosti
|
5dni uporabe artikla pomeni da ni več nov in se tudi ne prodaja pod novo. Je dost razumljivo napisano, da je star 5dni Kar pa prodajajo drugi NOVE čelade pa kaj jst vem vse...pa ni dileme a bote objavli al ne...sam preseravate se. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Obvestilo!
Ker dobim kar nekaj ZS sporočil, sem se odločil, da bom javno napisal. Jaz nimam pristojnosti pri odobravanju vašega oglasa. Tako, da tudi nevem ali ste ga pravilno oddali in kaj se dogaja z njim ter zakaj ni bil objavljen. Za ta vprašanja se morate obrniti na "zelene" ali "rdeče". SEZNAM ![]() Lp
Mein Kopf ist ein Labyrinth. Mein Leben ist ein Minenfeld.
|
Prikaži več možnosti
|
Kaj se dogaja tuki gor,že dvakrat sem dal oglas da prodajam motor kawasaki el 250 čoper,pa ni nikjer oglasa:fight
![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mogoče bi malo bolje pogledal med oglasi in videl, da je bil oglas že objavljen.
http://forum.bmwslo....ead.php?t=52483 Float like a Cadillac, sting like a Bimmer |
Prikaži več možnosti
|
Owned
![]()
Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg
|
Prikaži več možnosti
|
Mi lahko poveste zakaj moj oglas ni bil objavljen?
|
Prikaži več možnosti
|
že že, saj sem tudi napisal zakaj ne... ni bil dober razlog?
|
Prikaži več možnosti
|
Ne se hecat... cena je obvezna...
![]() |
Prikaži več možnosti
|
A je moj oglas mogoče že objavljen?
![]() Jaz ga ne zasledim? ![]() Lp |
Prikaži več možnosti
|
Ga ni in ni na cakanju... ocitno nekaj ni stimalo... oddaj se enkrat in to po pravilih...
![]() |
Prikaži več možnosti
|
sedaj mi pa res ni jasno zakaj moj oglas v prodam (ostalo) ni bil objavljen. oddal sem ga 2x, pa sem 99% prepričan da je bilo obakrat vse pravilno...
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem dal v oglas moj telefon.. Kaj sem sfalil
![]() ( a to da je rezerviran? Ker ni več ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pred parimi urami sem oddal oglas za TEL/GPS anteno za BMW;) mislim da je bilo vse prav napisano, ni mi jasno zakaj še ni objavljeno:confused
Prosim če se mi pove kaj je narobe da lahko popravim oglas ![]() lp, saymon |
Prikaži več možnosti
|