Ko sem videl sinočnje posnetke z Jesenic, me je skor kap. Napovedi bi bile koristne za nas in za naše jeklene konjičke. Čeprav jih imamo nekateri v garaži, samo vseeno, napoved vedno prav pride.
Se strinjate?

V tej temi bi si forumaši med seboj lahko kako naj rečem, signalizirali, kje pada toča, oz. kje je kakšno neurje in kam je namenjeno.
Ko sem videl sinočnje posnetke z Jesenic, me je skor kap. Napovedi bi bile koristne za nas in za naše jeklene konjičke. Čeprav jih imamo nekateri v garaži, samo vseeno, napoved vedno prav pride. Se strinjate? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
garaža.press..... je pa res da je treskalo za vse urit iz fondamentov......
![]() |
Prikaži več možnosti
|
U Kranju je tut kr ornk grmel pa se bliskal pa naliv da je bla prov poplava na cesti. Zdej se je umiril pa samo dežuje.
|
Prikaži več možnosti
|
Evo pri nas ni neko neurje in treskanje, samo lije pa kot iz škafa, kmal bi me pa še kap zadela
![]() |
Prikaži več možnosti
|
kaj smo mi zopet izjema in vse kar je danes blo je 15min deževalo kot noro? Vroče je za znoret...
|
Prikaži več možnosti
|
V Lescah pada debel dež, grmi kot sodni dan ...
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pri nas pa je zdajle malo grmelo oziroma še malo grmi, pa mal pada dež kaj velik pa ni bilo ničesar danes, prej popoldan je še parkrat zagrmelo in mal porosilo, sam se ni nikjer poznalo še na cesti ne.
|
Prikaži več možnosti
|
Pri nas je blo veliko dela za nas nakaj smo uspeli celo poslikat več na naših spletnih straneh. http://www.poklicnig...content&nid=144
IF YOU DONT SEE WHO IS WEARING THE CROWN YOU MUST BEE BLIND !! BMW
Toyota LANDCRUISER HDJ100 4.2 TDI |
Prikaži več možnosti
|
Se ne moreš verjeti,tam doli pri vas tako sranje,tu v Mb-ju pa ni nič ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pri nas isto sije sonce, edin mal je padal zgodaj popoldan.
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
DEž pada, potem bo pa soparno za umret, ponoči toplo za crknt
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Evo pri nas se je zdele uscal ko pr norcih.
|
Prikaži več možnosti
|
Na drugi strani golovca pa sonce žge:ok2 |
Prikaži več možnosti
|
Tle pa spet nič...Od nedelje napovedujejo neke plohe, pa se za bežigradom še ni uscalo. Vse kar je, je par kapljic. Še sreča.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Maribor-sonce in malo oblačnosti.Welcome:ok
|
Prikaži več možnosti
|
Ty, i'm here
![]() ;D |
Prikaži več možnosti
|
Evo, da se vam mal javim iz srbije kjer imajo anglesko tipkovnico in 512kbps linijo...
V pondelk sem imel sreco...pred sabo vidim vse crno...sem se zapeljal na bencinsko pumpo...da bi pocakal pod streho da nebi na kaksno toco naletel... k sreci sem imel pamet v glavi in to naredil. Tako da sem jo fajn odnesel saj je padala toca v velikosti frnikule in pol...tko da...tok tok...avto je cel |
Prikaži več možnosti
|
Preddvor (Jezersko)... začel deževat, se mi zdi, da se bo "uscal k pr norch":)
![]() E30 316i, E30 316i, E39 528i, E30 320is, E30 316, E30 316, E30 323i, E30 318iT, E30 316i, E32 735iA, E28 524td, E34 525iT, E39 523i, E34 525iXT |
Prikaži več možnosti
|
Ojoj ne hodit proti Mb-ju,ker preveč seka:eek
|
Prikaži več možnosti
|