Tam pri šiptarju 1001 k sladolet prodajajo... je stole razmetal po ljubljanski cesti...
Upam, da ne bo sedaj, ko je brez stolov ostal, podražil sladoled

Upam, da ne bo sedaj, ko je brez stolov ostal, podražil sladoled ![]() ![]() BMW - UŽITEK V VOŽNJI! BMW - Bob Marley & the Wailers Be My Wife |
Prikaži več možnosti
|
Ne hodit v MB zdaj.KaTAsrofa je,lije ,veter .Grozno:jok
|
Prikaži več možnosti
|
Škofja Loka prejle okrog pol 9ih odklop
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
v centru lj se je malo prej podru kovinski oder, mislim da tisti za fasado, baje nekaj mrtvih oz. za zdaj so samo govorice, policaj ni hotu nč povedat, slabo
|
Prikaži več možnosti
|
aja zdj vidim na 24ur.com, da je samo ena oseba poškodovana
|
Prikaži več možnosti
|
na izlakah nekaj podrtih dreves na cesti,smo se pelal kot čez barikade,vse je letel po zraku,zdej se je umiril....zaenkrat....upajmo...
|
Prikaži več možnosti
|
Uf, mi smo jo na Dolenjskem (NM in okolica) dobro odnesli, slišat je da je v LJ sra.e od vremena in da gre proti Litiji in Zasavju. Sevnica polna vode, novice z radija.
|
Prikaži več možnosti
|
Na lastni koži občutil tole neurje. Na poti z motorjem iz morja me je ujelo pri Šentjakobu, lilo kod iz škafa zraven pa še hud veter:eek. na cesti Lj-Zasavje, nekaj polomljenih vej, razkritih par streh in drevo podrto čez cel pas:fight. DEž pa je tako lil, da nism videl totalno nič, sedaj pa motor lepo počiva na PP Litija, jaz pa srkam doma čaj (k sreči oba cela:woohoo)
|
Prikaži več možnosti
|
V Ljubljani se je zaradi močnega neurja porušil gradbeni oder na Slovenski cesti 28, je za 24ur.com povedala tiskovna predstavnica PU Ljubljana Martina Gramec. V nesreči je bila ena oseba poškodovana, prepeljali so jo v Klinični center Ljubljana, a je zunaj življenjske nevarnosti, je potrdila Gramčeva. Železna konstrukcija naj bi padla tudi na avtomobile, so nam povedali na Okrajno komunikacijskem centru Ljubljana. Na kraj dogodka so prišli tudi gasilci. vir. 24ur.com |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem šel pogledati na Slovensko in je cesta zaprta
![]() Se pa še vidi da je padel oder ![]() ![]()
Zidovi, katere gradimo okoli sebe, da bi nas obvarovali pred zlim, imajo tudi slabo stran.
Obvarujejo nas tudi pred dobrim. |
Prikaži več možnosti
|
Na Bledu, Lescah, Radovljici le nekaj dežnih kapelj ... k sreči!
|
Prikaži več možnosti
|
u tolminu lilo ku iz škafa, ma nas je blo vseeno full k smo headbangali
![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() Back on topic: mami sicer stolklo oleander, ampak meni je pasalo, da je nevihta malo shladila ozracje, k sm bil ku spuzva cel dan doma. ![]() Never underestimate the power of stupid people in large groups. |
Prikaži več možnosti
|
back on topic: ![]() Bo vsaj za spat uredu ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Je blo fajn da se je shladilo ja, ampak sem mel v sobi okno odprto in mi je v manj kot minuti vrglo tolko deža not, da sem mel poplavo, tipkovnica je pa plavala po mizi
![]()
Freude am fahren
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Včerajšnja pesmica se v Lj. ponavlja
![]() |
Prikaži več možnosti
|
V Logatcu isto sranje ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pr nas že mimo...zelo velik tuš.
|
Prikaži več možnosti
|
Evo ,sonček je že nazaj
|
Prikaži več možnosti
|
Pri nas pa zdaj čisto črno in piha kot pr norcih. Pada pa ne še... no mal že.
|
Prikaži več možnosti
|