Skoči na vsebino

Trenutno vreme - neurja, poplave, toča

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
1495 odgovorov v temi
Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 83 753
  • Avtomobil: WeedWacker 3000

V mojem stanovanju je 95% opreme stare toliko kot jaz, torej 47 let, pomojem bi bilo že smiselno pridobit certifikat oldtimerja zanjo :skrbast

Kladivce kladivce na steni povej,

kateri najboljši mehanik v deželi je tej!

Prikaži več možnosti

mic70
mic70

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 024
  • Avtomobil: BMW E39

Triglav je z oktobrom podražil..zaradi poplav kao...pa verjetno bodo ali pa so drugi tudi..?
Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 49 153
  • Avtomobil: Alfa 159 TI

V mojem stanovanju je 95% opreme stare toliko kot jaz, torej 47 let, pomojem bi bilo že smiselno pridobit certifikat oldtimerja zanjo :skrbast

V tolikih letih še nisi nič menjal? Jao, Jerry.....

ARHITEKT
Prikaži več možnosti

branevrankar
branevrankar

Tischlermeister

• Uporabnik
  • Sporočil: 18 103
  • Avtomobil: Bmw

Jaz se s tem nebi hvalil.
Arbeit und disziplin::cool
Prikaži več možnosti
    • fantastic five in dnjehen uporabnikom je všeč to sporočilo

tristan01
tristan01

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 272
  • Avtomobil: F31 318dTA (2013)

Jogi je menjal, ko ga je bivša malttetirala, da nebo spala na istem lot je druge servisiral....

Lahko napiše da je stanovanje delno obnovljeno :)

Lp Tristan01

Urejal tristan01, 23.11.2023, 07:33.

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Malo oziroma skoraj nič. Sem mnenja da ko se dela naj se naredi "orenk" ali pa nič, tisto vmes je najslabše. Pohištvo v mojem fletu je narejeno po meri in če bi dal drugo v istem stilu bi bilo vse prej kot poceni, da grem v Ikeo in lepim tisti papir skupaj pa tudi ni šans, hvala lepa :blah

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Jogi je menjal, ko ga je bivša malttetirala, da nebo spala na istem lot je druge servisiral....
Lahko napiše da je stanovanje delno obnovljeno :)
Lp Tristan01

Ne rabim nič pisat. Lokacija kjer živim je tako iskana da je kvadratni meter v bloku iz leta 68 dražji kot v novogradnji čez cesto, ko sem prodajal garsonjero ki je bila tudi še v prvotnem stanju sploh nisem dal slik notranjosti v oglas in so se praktično stepli zanjo. Karkoli delaš v takem je 80% denarja vrženega stran, stanje enote je ob prodaji praktično irelevantno, jaz pa nisem ravno ljubitelj metanja denarja skozi okno.

Prikaži več možnosti

Mr.Fritz
Mr.Fritz

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 283

Ne rabim nič pisat. Lokacija kjer živim je tako iskana da je kvadratni meter v bloku iz leta 68 dražji kot v novogradnji čez cesto, ko sem prodajal garsonjero ki je bila tudi še v prvotnem stanju sploh nisem dal slik notranjosti v oglas in so se praktično stepli zanjo. Karkoli delaš v takem je 80% denarja vrženega stran, stanje enote je ob prodaji praktično irelevantno, jaz pa nisem ravno ljubitelj metanja denarja skozi okno.

Ne bluzi. Ni šanse da je 68 dražji od novogradnje. Mogoče če primerjaš garsonjero v 68 z večsobnim v novogradnji. Če gledaš ceno na m2. Ker manj je m2, višja je cena na m2.

Prikaži več možnosti

bancnik
bancnik

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 021
  • Avtomobil: LPP Urbana

Je ravno kolega prodal flet v Šiški, 38m2 160.000 eur.

Sedaj se seli v cca 60-65m2, v sosednji blok kjer sedaj živi, cena 205.000 eur.

Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta.

Prikaži več možnosti

primitivnež
primitivnež

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 151
  • Avtomobil: E60 520i

Đabe. Ta to kupuješ iz nule, je samo 40K pologa in 2 doživljenska kredita na 2 minimalcih pa si lastnik nepremičnine.
Prikaži več možnosti
    • dnjehen je všeč

sash
sash

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 691
  • Avtomobil: UFO

To je drobiš ko pogledaš kaj dobiš za ta denar.
The Truth is Out There
Prikaži več možnosti

primitivnež
primitivnež

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 151
  • Avtomobil: E60 520i

Res je, mogoče imaš celo srečo pa ko prideš domov iz popoldanske celo uspeš ujeti parkirni prostor.

Prikaži več možnosti
    • sash je všeč

RRoman
RRoman

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 179
  • Avtomobil: LEPO

Ampak imaš pa Jerrya za soseda...neprecenljivo.

Življenje je risanje brez radirke!

Prikaži več možnosti

bancnik
bancnik

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 021
  • Avtomobil: LPP Urbana

Res je, mogoče imaš celo srečo pa ko prideš domov iz popoldanske celo uspeš ujeti parkirni prostor.

To je čar šiške :ok2

Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta.

Prikaži več možnosti

Mr.Fritz
Mr.Fritz

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 283

Že zaradi tega bi morali:
1) plačati 15.000€/m2, od tega 50% Jerryu,
2) on mora podati pisno dovoljenje, brez tega se posel ne sme sklenit.
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Ne bluzi. Ni šanse da je 68 dražji od novogradnje. Mogoče če primerjaš garsonjero v 68 z večsobnim v novogradnji. Če gledaš ceno na m2. Ker manj je m2, višja je cena na m2.

Sosednje stanovanje ki je po kvadraturi enako mojemu se je pravkar prodalo za 215.000 eur, kar je cca 3.770 eur za kvadrat, v eni od novogradenj čez cesto se pa ena enota prodaja za 3.600 eur po kvadratu, če sem si prav zapomnil. Stanovanje o katerem govorim je dvosobno, ni garsonjera, v to kakšno je tisto za 3.600 na meter se pa nisem poglabljal, ampak občutek imam, da ni prav dosti večje. Kakorkoli obrneš, cene starih stanovanj so nore - in če mene vprašaš, so take upravičeno.

Je ravno kolega prodal flet v Šiški, 38m2 160.000 eur.

Sedaj se seli v cca 60-65m2, v sosednji blok kjer sedaj živi, cena 205.000 eur.

No evo, to je 4.200 eur na kvadrat, ampak tu gre za enosobno stanovanje, to v mojem bloku je pa dvosobno.

Za en avto ni problema, za drugega in tretjega rabiš pa garažo oziroma privat parking, sploh če je avto lep, na javnih parkiriščih ti ga slej ko prej spraskajo. Ampak tako je v vseh mestih, ponekod je še celo hujše, pri nas je še dobro, narod še kar pazi na pleh (tudi na tujega, ne samo na svojega).

Ja, ampak v tem pogledu so drugi na boljšem, jaz ga nimam.

To je čar šiške :ok2

Ne povsod, moraš pa to upoštevat ko kupuješ, sicer se lahko fino zajebeš, ker ponekod je res nemogoče dobit parkirni prostor. Tu kjer jaz živim ne.

Že zaradi tega bi morali:
1) plačati 15.000€/m2, od tega 50% Jerryu,
2) on mora podati pisno dovoljenje, brez tega se posel ne sme sklenit.

Ma ne ne, nisem požrešen, dovolj bi bilo že 40%.

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.