Predlogi za izboljšanje foruma
Ne, zaklepanje je rezervirano za moderatorje.
Float like a Cadillac, sting like a Bimmer |
Prikaži več možnosti
|
Zakaj si ne moremo sami zaklepati tem..zakaj morajo samo moderatorji?
Pa zakaj ni vec pop up zasebnih sporocil?
E46__wagon
|
Prikaži več možnosti
|
Ne sprašuj neumnosti...
Potem bi npr. lahko @Pirc, ki je leta 2007 odprl temo Bedaki na cestah, po 11 letih odprl forum, in zaprl temo.... Nekdo bi npr. odprl temo o prodaji avta, in ker bi nekdo poznal avto, da je nateg in to napisal, bi avtor teme lepo sproti brisal take poste, kar bi privedlo do tega, da bi se kdo nasankal... Imamo admina in moderatorje ki to rihtajo. In prav je tako. Za zasebna sporočila, ti pa itak pokaže ikonco, ko pritisneš striček ikonco, da pogledaš frisne odgovore v temah, v katerih sodeluješ... Meni osebno je bila prejšnja oblika foruma bolj všeč. Sploh ocenjevanje sporočil. Tako se je vsak potrudil, da je spisal vsaj nek kvaliteten post. Sedaj pa...
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Prosim te ne pretiravaj, kdo je kaj pisal o brisanju postov.
Govora je le o zaklenitvi teme. Če avtor teme zaprosi moderatorja za zaklep, jo moderator na njegovo željo zaklene. ![]() BeMyWings LP |
Prikaži več možnosti
|
Ze dalj casa opazam, da je kvaliteta foruma drasticno padla. Skoda, saj je bil to z naskokom najbolj urejen forum pri nas. Vcasih, so admini striktno cistili teme in predvsem uporabnike, ki so prestopili mejo dobrega okusa. Danes, zal temu ni vec tako, zaradi cesar, pada kvaliteta. Sam, pa tudi se marsikdo, se v izogib prepirom, veckrat raje ne umesam v debato. |
Prikaži več možnosti
|
Ja, žal je to res.
Čisto premalo strpnosti, preveč vsiljevanja svojega mnenja in predvsem velik manjko koristnih ali pa vsaj zabavnih debat. Po domače povedano, veliko preveč nakladanja.
Kdor spremlja tudi kakšen tuj forum, se najbrž nikakor ne more načuditi, kako za vraga se jim uspe držati zastavljene tematike in kako kulturno izražajo nestrinjanje.
Težava je tudi bistveno premalo "kadra", da bi se aktivno delalo na tem, včasih je za to skrbelo 10 ali več ljudi, danes je ekipa dobesedno zdesetkana.
Tudi sicer je forum že nekaj časa strošek lastnika, tistih nekaj reklam ne pokrije stroškov, ker tudi na tem nihče aktivno ne dela.
Tako da je tudi obstoj pod vprašajem. Pač, z leti mine interes, več kot očitno se je to zgodilo veliko uporabnikom, tovarna pa z nekaterimi nelogičnimi rešitvami tudi ni ravno v pomoč. Stanje intelekta in splošnega razumevanja danes pa tudi ne koristi prav dosti. |
Prikaži več možnosti
|
Mogoče v razmislek... Mogoče bi bilo dobro,da bi se dodal nek podforum oziroma tema v kateri bi uporabniki dodajali svoje ankete,raziskovalne naloge ipd. Že zaradi preglednosti,pa tudi,da bi ciljna skupina,ki premore voljo in čas temo namenako odprla in odgovorila na zastavljena vprašanja. Ali pa kot pri prodajnih oglasi,da se določi način objavljanja s predpono "anketa" ali kaj podobnega.
A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
|
Prikaži več možnosti
|
Velikokrat se mi zgodi(na telefonu), da ko pritisnem preglej novo vsebino, da stisnem odjava, ker sta si tako skupaj. Sploh če imaš malo debelejše prste lahko hitro napačno stisneš.
Se da med njima narediti malo večji presledek? |
Prikaži več možnosti
|
Jaz predlagam, da bi se naredila neka sticky tema s smiselnim naslovom, v kateri bi se nalozili cisto vsi, pred kratkim dodani katalogi.
Seveda lepo, smiselno, urejeno. Verjetno najbolje po modelih. |
Prikaži več možnosti
|
Kaj se lahko že enkrat loči serijo 6,7,8 v vsako kategorijo posebej prav tako BMW PROSPEKTI 6 in 8...? Urejal blackberet, 23.11.2020, 18:38. |
Prikaži več možnosti
|
Zakaj prenosi priponk (npr. BMW PROSPEKTI) ne delujejo? BMW |
Prikaži več možnosti
|
Ali je mogoče kje izključiti funkcijo, da ti pri ogledovanje seznama "Moja vsebina" nekatere teme ne meče več na vrh seznama? Gre se namreč za to, da ko enkrat v neki temi nekaj objaviš avtomatsko to temo meče na vrh seznama "Moja vsebina", ko nekdo nekaj novega objavi, tema pa te mogoče ne zanima več. Torej, lahko kje odkljukam, da teme ne želim več spremljat v tem seznamu? You move your heart with a BMW, not people. - B. Pischetsrieder |
Prikaži več možnosti
|
Je popravljeno. Če še kaj ne dela, prosim, sporoči.
Kolikor vem, ne. Float like a Cadillac, sting like a Bimmer |
Prikaži več možnosti
|
V naslovu teme "Neumnosti iz Avtoneta", bi lahko komot pisalo Z, ne IZ |
Prikaži več možnosti
|
Hvala za predlog. Popravljeno
ps: Ko si Zelenc prisluži zelenca... Urejal MG, 21.12.2020, 07:45. |
Prikaži več možnosti
|
Predlagam, da se odpreta 2 podforuma:
Pod "Serija 1 in 2" predlagam, da se odpre:
F4x (F40-Serija 1, F44-Serija 2 Gran Coupe, F45- Serija 2 Active Tourer, F46- Serija 2 Gran Tourer)
Pod "Serija 3 in 4" predlagam, da se odpre:
G2x (G20-Serija 3 Limuzina, G21-Serija 3 Touring, G22- Serija 4 Coupe, G23- Serija 4 Cabrio)
Urejal tom78, 21.12.2020, 22:15. BMW |
Prikaži več možnosti
|
En predlog: a lahko zamenjate link pri "Označi vse kot prebrano"? Zdaj te vrže na novice. Jaz bi vseeno rajši, da ostaneš na prvi strani foruma... Za "Novice" imaš tko in tko link na zgornji in spodnji strani vsakega (pod) foruma.
LP A. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Meni ze vec kot eno leto ne dela "preglej novo vsebino". Ne vem ali sam delam kaj narobe, a ne dela ne na telefonu, ne na racunalniku, ne na chromu, na ne firefoxu... |
Prikaži več možnosti
|