House music
Objavil
Blindek
, 21.08.2008, 18:00
548 odgovorov v temi
Katere net radie pa poslušate? Jaz največkrat www.house.fm, včasih pa tut kaj na digitally imported, ampak dober radio vedno prav pride
![]()
*pUrE pLeaSUrE sEEker*
|
Prikaži več možnosti
|
Poslušam kar Winamp - redno nalagam nove sete, komade... Vsak teden kakih 10 setov, pa vsaj toliko ali še več komadov. In to res samo tisto, premium selection (v bmwjščini)
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Evo še nekaj Axwell goodness, letošnji set iz Haciende/Vodice
link: http://www.livesets....ighlight=axwell Tracklist: 01. Chocolate Puma feat. Ro Krom - Boom (Original Mix) 02. TV Rock feat. Rudy - Been A Long Time (Laidback Luke Remix) 03. Eddie Thoneick - I Wanna Freak U (D.O.N.S. Eemix) 04. Eric Prydz - Pjanoo w/ Danny Tenaglia - Music Is The Answer (Acapella) 05. Axwell & Bob Sinclar ft. Ron Carroll - W.W.W. (Dub) 06. Cirez D - Stockholm Marathon w/ Outwork feat Mr.Gee - Electro (Acapella) w/ ID - Put Your Hands Up In The Air (Acapella) w/ White Stripes - Seven Nation Army 07. Those Usual Suspects - Greece 2000 (D.O.N.S. & DBN Remix) w/ ID (Acapella) 08. Antoine Clamaran - Pereira Is Crazy (Original Mix) w/ Simian - Never Be Alone 09. Sharam - Get Wild 10. Axwell vs Arno Cost & Norman Doray - Watch The Apocalypse (Axwell Bootleg) 11. Filip Le Frick - Da Latin Bomb 12. Robbie Rivera - Hum Melody (Robbie Rivera Juicy Ibiza Mix) w/ Outwork feat Mr.Gee - Electro (Acapella) 13. Axwell - I Found U (Dubfire Remix) 14. Sunfreakz ft. ANdrea Britton - Counting Down The Days (Axwell Remix) 15. John Dahlbäck - Hustle Up / Ultra Nate - Free Acapella (Acapella) 16. Adele - Hometown Glory (Axwell Remode) w/ Mr. Fingers - Can You Feel It? (Acapella) 17. Steve Angello feat. Laidback Luke - Be vs. Ferrer & Sydenham Inc. - Timbuktu (Axwell Bootleg) 18. Robin S vs Steve Angello & Laidback Luke - Show Me Love vs Be (Hardwell Remix) 19. John Dahlback - Everywhere (D.O.N.S. & DBN Remix) 20. Ce Ce Peniston - Finally (Bart B More Bootleg) w/ Plastikman - Spastik 21. Plastikman - Spastik w/ Booka Shade & M.A.N.D.Y. - Body Language w/ Sebastien Leger - Jaguar 22. Age Of Love - The Age Of Love 23. Mylo - Drop The Pressure (Remix) 24. Dirty South & Axwell - Open Your Heart (Vocal Mix) w/ Stardust - Music Sounds Better With You (Acapella) 25. Fragma - Toca's Miracle (Inpetto Remix) w/ Soulsearcher - I Just Can't Get Enough (Acapella) 26. Workidz - Washmachine 27. Supermode - Tell Me Why 28. Axwell - Feel The Vibe Urejal *BlackMagicWoman*, 21.08.2008, 22:48.
*pUrE pLeaSUrE sEEker*
|
Prikaži več možnosti
|
Ko že omenjate Sensation white, letos mi ni zneslo, upam pa da mi bo naslednje leto uspelo doživeti nekaj takega: http://uk.youtube.co...h?v=lGy5yTOUiGs
lp, Iztok |
Prikaži več možnosti
|
Sensation White je tudi na moji wish listi(oz. po novem se imenuje samo še Sensation)...sploh, če bo tak line-up, kot je bil letos za novo leto-Erick Morillo & Axwell
![]() Ko sem nazadnje preverjala še ni bilo line-upa za bližnje lokacije, če pa ne bo vsaj približno hud line-up pa me ne vleče tako zelo. Seveda je želja tole doživet v Amsterdamu ampak, ko je tako prekleto težko priti do kart ![]()
*pUrE pLeaSUrE sEEker*
|
Prikaži več možnosti
|
hehe, morem tinchy malo poklicat en dan, je že dolgo nisem videl
![]() vi kar limajte, jaz pa snemam ![]()
Fotografiraj!
|
Prikaži več možnosti
|
Karte niti niso tak grozen problem, problem je bolj v tem, da v tistem času vedno nekaj delam ali pa je na faksu napeto. Letos je 6 mojih kolegov bilo na tem eventu in pravijo, da to mora človek doživeti. Upam, da bom. :D
Trenutno pa meni dogaja Peter Gelderblom - Waiting 4 (Dennis Christopher mix) |
Prikaži več možnosti
|
Al sm jst staromodn ali je tudi vam house muska bla boljša tam od leta 2001-2005.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Blacka pa ni več ? Drugače pa mi je Frisky dober radio http://www.friskyradio.com/ Od kod si pa muziko dol vlečete ?
Freude am fahren
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Karte niso problem, če kupiš aranžma...če pa hočeš samo karto pa moreš kar dober timing natrofit, ker so ponavadi tiste v prosti prodaji razprodane v nekaj minutah
![]() Ampak enkrat bo že ratalo...če je vse ostalo, bo še to ![]() Morda kdo ve, če obstajajo kje na netu letošnji seti iz Byblosa? Predvsem me zanimata Sanchezov in Axwellow set...
*pUrE pLeaSUrE sEEker*
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz ravno nalagam komade iz pravkar releasanega albuma Hed Kandi World Series: Ibiza, tiste ki jih še nimam. Nekaj jih je res huudooo dobrih
![]() ![]() @oracle: Midva s Tino sva se nazadnje srečala en četrtek ponoči sredi Portoroža, oba prišla kar tako malo sredi tedna na pijačo s kolegi ![]() @chuckiBMW: Dober house je vedno bil, in vedno bo. Samo vedeti moraš, kje in kaj iskati. Predvsem katere izvajalce ![]() ![]() @*BlackMagicWoman*: Kolikor vem, se v Byblosu seti nikoli ne snemajo. Jaz še nikjer nisem nobenega zasledil. Urejal mjemec, 22.08.2008, 00:03. |
Prikaži več možnosti
|
Mi pa zadnje čase zaradi enih določenih zadev dogaja tudi tale komad:
http://uk.youtube.co...feature=related |
Prikaži več možnosti
|
moj dober kolega (in frizer
![]() ![]() kaj pravite, se kdaj zberemo in gremo skupaj na kakšno fešto?
Fotografiraj!
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz tudi dosti starih komadov poslušam, je tudi malo nostalgije zraven ko slišim kaki stari komad od Barbare Tucker in podobno ![]()
Freude am fahren
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jemec, zdaj je pa RES že čas, da se dobimo in da mi ti prineseš nekaj cdjev
![]() ![]()
Fotografiraj!
|
Prikaži več možnosti
|
Nisi staromoden...ogromno dobrega house-a je iz tega obdobja, še več od prej in se tudi spet full vrti teh stvari...ampak tut danes najdeš tak norodober house, da gate trga...samo vedet je treba kje iskat(namig: Axwell) ![]() Sensation black še je (tehno verzija sensation white/sensation, za vse nepoučene ![]()
*pUrE pLeaSUrE sEEker*
|
Prikaži več možnosti
|
Ma ni problema... Ti zapečem par DVDjev, pa boš imel za nekaj časa muzike ![]() |
Prikaži več možnosti
|
No poznavalci, kaj pa kaj "malo starejšega"?
![]() Kraftwerk, Jean Michel Jarre? ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
To so bolj pionirji elektronske glasbe nasploh.. Pionirji housea kot takega so Frankie Knuckles, Larry Levan, Francois Kevorkian, Jamie Principle, Steve "Silk" Hurley, pa še bi se dalo naštevati
![]() |
Prikaži več možnosti
|