Očitno ne, glede na to da ti je v neki zabačeni Kanegri najlepša plaža in morje na svetu...
Nekak tako deluješ, kot da si cel lajf sam cliota fural, zato ti je pa zdaj to najboljši avto na svetu in vsem razlagaš, da je to najboljši avto kar so jih kdaj naredili, da npr. bmwji so preveliki, nepregledni... Ne obstajajo boljši od cliota, ker si ga navajen... Ok enkrat si dacio probal, samo to ti je dalo samo še potrditev, da je clio najboljši...
Saj imaš prav, Kanegra je res zabačena, niti klime nimajo v bungalovih, to imajo še v državah tretjega sveta
Ampak vse ostalo štima, najameš apartma v sosednji vasi, do plaže se pa pač zapelješ z avtom, brezplačno parkiraš v senci in uživaš
Res je sicer da te ne strežejo od spredaj in od zadaj, ampak jaz tega niti ne zahtevam, sem skromen gost, na luksuz se navadim zgolj po sili razmer. Če je na mestu ki je meni všeč pač luksuzen hotel grem tja, jebi ga, nimam izbire, če bi lahko najel skladišče od snažilke bi pa tam prebival, pod pogojem da bi bilo klimatizirano seveda, luknje brez klime odpadejo... lahko spim tudi na tleh na kartonu, ampak klima mora bit 
Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo.