Gospodarske krize, recesija in inflacija
Ja če pa od 20 delovnih dni 15 nardimo za državo
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Lazje jim jo je potopit
![]() Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Ma isti k****. Pol mora prevzet zavarovalnica, ta ima kritje od banke banka počepne, se nardi dokapitalizacija - pa maš spet davkoplačevalska pleča. |
Prikaži več možnosti
|
Legendarna tvrtka BBS odlazi u bankrot, a 270 radnika tvornice ostaje bez posla https://automania.hr...xjQO2rGInGC-DfQ
Urejal blackberet, 05.10.2023, 07:49. |
Prikaži več možnosti
|
Sankcije in zeleni prehod... |
Prikaži več možnosti
|
Škoda - mislim, da sem še letos ali pozno lansko leto poslušal nekaj na to temo pa je bilo rečeno da bodo "rešeni". Zgleda da ne. |
Prikaži več možnosti
|
se mi zdi da se je nemško gospodarstvo že zaletelo v ledeno goro in počasi tone kot Titanic... bmw forum in Slovenija bo preživela brez debate o skrbi cars engine: D4, R4, R6, B6, AD, C3 V8 and 911air... time is money, so I spent it on a watch |
Prikaži več možnosti
|
Ja, 30 % izvoza Slovenije je v Nemčijo za avtomobilsko industrijo. Nam ne bo hudega |
Prikaži več možnosti
|
Jew World Order v full swing
![]() |
Prikaži več možnosti
|
A jih ni ravno dve leti pred tem kupil KW? Pa že takrat so bili pred bankrotom. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Ja jih je, vrgli so se pa v aftermarket butičnega proizvajalca platišč..
Za Akrapoviča sem tudi slišal da ne laufa več tako kot prej... Realno gledano, se spomnite 1din avtoradijev.. Da bi danes Alpine prodajal še samo te zadeve ga ne bi bilo nikjer več.
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
Nič čudnega da so (spet) bankrotirali. Nemci so podobno kot japonci smotani k svina. Medtem ko proizvajalci harajo z mnogo mnogo varjantami platišč, ima BBS koliko, 10? modelov feltn? Konkurenca ti naredi za bilokateri PCD, ET, kar hočeš, BBS pa pač imamo kar mamo. Kupi če hočeš. Japan Racing recimo sedaj prodaja na polno. Zelo ugodne kitajske feltne, izbereš si vse kar si hočeš, pobarvajo po želji, ni da ni....
BBS LM se ne bojo kar večno prodajale, sploh za ta denar ne. “What's the use of living if you can't feel alive?” |
Prikaži več možnosti
|
Akrapovic je dal ven 300 ljudi,vec ali manj tujcev,sam se zmeri je to kr dost
|
Prikaži več možnosti
|
Da mora eno podjetje odpustiti 300 ljudi je resna štala v vsaki normalni državi, ne glede na velikost in moč gospodarstva. To je jasen znak, da podjetje konkretno nazaduje.
Sicer pa ob zelenem prehodu in vedno več EV drugega niti ni pričakovati. Ima podjetje Akrapovič kakšen nov produkt, ki ni vezan na avtomobile ali bo po letu 2035 pozabilo na evropske trge in samo še izvažalo na druge kontinente?
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Očitno ljudje niso več pripravljeni plačat tako veliko za platišča.
Pa tud po majo oblikovno lepša platišča.. Urejal tinydiamond, 05.10.2023, 15:45. |
Prikaži več možnosti
|
Ja kriza je tu, ne vem zakaj se pri nas v SLO nerado govori o tem. Nemčija je že pošteno v p****, pri nas pa lepo zapravljamo dobičke iz preteklih dveh let.. Jaz sem lani delal v povprečju 40% večji mesečni promet kot pa ga delam zadnja dva meseca, skupaj nas je lani bilo v zaposlenih 9 komadov, letos pa nas je še samo 5. Dela je iz dneva v dan manj, plačila (Nemcev) zamujajo, italijani nam naročajo 10% lanskih količin, Izraelci s kateremi pa sem prejšnja leta delal 70% prometa pa zadnjega pol leta NULA naročil. Sreča je bila samo ta da sem začel ukrepat ko so se pojavili prvi znaki kihanja in sem začel jemati vse kar smo bili v stanju delat.. Pač nisem čakal, dejstvo je da je vsega lepega 1x konec. Jaz trenutno samo upam da se bo po novem letu res počasi in postopoma začelo popravljat, ker drugače bo tole eno veliko sranje..
Zanimivost, tisto kar delamo za avtomobilsko industrijo niti ni tako švoh..
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
Če se bo na veliko govorilo potem bo šele p********, ker se bo ljudi začelo psihirati. Vsak privatnik se pa že lahko sam pripravi, ne rabi v medijih poslušati kriza, kriza, kriza. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kdo?
BBS pač daje na kvaliteto (in ne samo na nek začasen moderen look), koliko je le-ta cenjena dandanašnji pa tudi vidimo. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|