Pri nas je minimalen regres.
Nevem na kateri poziciji dela Asmir, jaz ti lahko povem, da sem iz razvoja v helli šel stran prav zaradi plače :D
Potem lahko poves koliko si imel, ce nisi vec tam :D
Pri nas je minimalen regres.
Potem lahko poves koliko si imel, ce nisi vec tam :D |
Prikaži več možnosti
|
Luksuz, vsi neke regrese dobivate. Jaz nič ne dobim, američani ne poznajo koncepta regresa ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Vseeno je kako denar imenuješ, važno je kaj je pod črto na letni ravni.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
1600 v petek dobil, v soboto ga nibilo več Urejal WhiteTiger, 24.06.2022, 07:33. |
Prikaži več možnosti
|
Krka najbrz ne?
|
Prikaži več možnosti
|
Klemen Transport, večji del. Kolega je tam, mi je omenil že pred časom (lani/predlani), da so vzeli, skupaj s hladilnico itn. |
Prikaži več možnosti
|
Zneski se mi zdijo kar lepi, glede na slovenske razmere. Ko sam jaz nazadnje delal v Sloveniji (Paloma d.d.) je bil regres 1000€, bozicnica pa je bila "voscilna kartica".
It's like a gift you know, it's like I can't control it...
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Regresa morda ne, zato pa bonusi (poleg dobrih plač) niso nepoznani za ameriška podjetja. |
Prikaži več možnosti
|
Ja, bonusi so pa res ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
cca. 1400e neto, ob tem, da sem se moral za to plačo kar veliko buniti in kregati z nadrejenim. |
Prikaži več možnosti
|
Oprosti, ampak pojma nimam kaj si sploh hotel povedati s tem postom. Verjetno se dostikrat tudi sam sebi nasmeješ? |
Prikaži več možnosti
|
Regres 1074, konec maja smo ga dobli. |
Prikaži več možnosti
|
Je tukaj kakšen CNC programer mogoče? Sicer doma že imamo podjetje(površinska obdelava kovin), ampak zaradi povečanja povpraševanja razmišljam da bi kupil CNC center, za lastno proizvodnjo, in nudenje uslug drugim.
Je pa problem ker sam ne zmorem, niti nimam časa da bi se šel učit programiranje CNC. Če bi kdo rad v prihodnosti menjal službo, me lahko kontaktira in malo podebatirava okrog te zadeve. Pričakujem pa, da je oseba samostojna, samoiniciativna, iznajdljiva, skratka nekoga na katerega se lahko človek zanese. Za vse ostale informacije na zs, kasneje pa najboljše kar preko telefona. Hvala in lp, Gašper |
Prikaži več možnosti
|
V Helli kot konstrukter nisi vreden nič Imajo razvojni center v Indiji kjer delajo za 350€. Simpl. Če se iskren pa je efekt prav enak ali celo boljši... Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|
No ja, to misliš zaradi tega, ker nisi delal na projektih, ki jih imajo čez indijci. Sem delal na veliko projektih kjer smo sodelovali z njimi in ti lahko povem, da če ne bi imeli suport iz europe bi oni za en k*rac bili. Dosti krat je bilo več dela z tem, da se popravlja stvari, ki so jih v indiji zafurali, kokr samega dela na naših projektih... Jaz osebno nimam več sploh želje z indijci in kitajci delati, niti približno. |
Prikaži več možnosti
|
ena nevmesna, usluga drugim je zastonj storitev se pa plača
No, CNC operaterje vsi iščejo take kot si opisal pa spljoh Najboljši CNC programer je tisti ki je zrasel iz CNC operaterja do CNC programerja ker poleg tega da ve kako se kaj naredi, razume tudi zakaj. če imaš pa samo en stroj pa je itaq smiselno da je programer-operater samo en in če zna kaj še narisat
Bolje biti bogat in mlad kot pa star in reven.
|
Prikaži več možnosti
|
Enako, pa sem v malo drugačni panogi.
Čisto drugačn odnos do dela in kaj pomeni "končano". Pomojem je to njihova kulturna stvar, ne da bi bili posamezniki prekomerno krivi za to, preprosto tako so vzgojeni. Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|
Moje razmišljanje je pa tako. Recimo da delaš v orodjarni, ane. In začneš na koncu "linije", torej da sestavljaš orodja, vpasuješ šibrje, brusiš matrice, patrice, sprobavaš če vse deluje,,,,Potem po nekaj letih greš na CNC, da rezkaš, stružiš, žica, potopna, karkoli..... “What's the use of living if you can't feel alive?” |
Prikaži več možnosti
|
+1 za kar govorita Maticb in Aldo. Delam z Kitajci redno in dokler nimate osebnih izkušenj je lahko bit pametn. To je čisto druga raven učinkovitosti, sledenja specifikacijam, kaj pomeni "končano" in pa "stvar dela" je za njih stvar dogovora ipd. |
Prikaži več možnosti
|