Skoči na vsebino

Kje delate in kakšno plačo imate?

* * * - - 10 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
5338 odgovorov v temi
Uross_bmw520
Uross_bmw520

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 763

Mislim da še te teme ni bilo.Po poklicu sem ekonomski tehnik. Zaposlen sem na bencinskem servisu ki ga nebom imenoval.Moj mesečni prihodek s potnimi stroški in malico znaša od 600 do 650 evrov.Malica znaša 64 evrov in prevozni stroški 64 evrov.Mesečno pa naredim 180 ur.A se samo meni zdi to zelo mala plača al je res???Zdaj pa še imam 130 evrov kredita na avto, pa 80 evrov plačam zavarovanje mesečno pa naročnino mobitel pa mi mesečno ne ostane skoraj nič.Nevem no kam to vodi.Kak naj živim od tega če mesečno delam samo za avto pa telefon?Sploh ne upam pomislit na kakšno podnajemniško stanovanje ali kaj podobnega.Kot zgleda še res nisem kreditno sposoben in bo treba vzet kak cenejši avto in s tem odplačat kredit.Tu ni računice.A si res ne morem privoščit niti 96 letnika bmw-ja?Žalostno je to.Pogovarjal sem se z možakarjem ki dela v Avstriji na Shell-ovem bencinskem servisu.Plačo ima okrog 1000 evrov plus tega, ker pomagajo točit tovornjakarjem(mislim da imajo večino tovornjakov) dobijo dnevno okrog 100 evrov še zraven napitnine.Od tega pa se da živet.Samo tam zraven prit je nemogoče edino če imaš dobre veze.Jaz pa se tu j***m za bogih 600 evrov.
Prikaži več možnosti
    • Bavaria fan je všeč

stinica
stinica

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 182
  • Avtomobil: CX-30,GLCamg4matic

Jaz pa sem elektro-tehnik elektronik delovna doba uradno cca.12 let delam pa kot polnilec-serviser samopostrežnih avtomatov(kava,pijača)pa pridem z malico pa pot.stroški še kakšno naduro na 800€ in ko plačam vse položnice ter kredit(ne za avto)mi ostane slabih 100€:damn,zdaj pa šparaj :jokče lahko
Prikaži več možnosti

Uross_bmw520
Uross_bmw520

BMW fanatik

• Uporabnik

Evo sva že dva.
Prikaži več možnosti

stinica
stinica

Novinec

• Uporabnik

Evo sva že dva.

Ja,srednja žalost
Prikaži več možnosti

Uross_bmw520
Uross_bmw520

BMW fanatik

• Uporabnik

Kak avto pa voziš pa letnik?
Prikaži več možnosti

stinica
stinica

Novinec

• Uporabnik

e 46 l.02 facelift 1.8 115KM bencin
Prikaži več možnosti

Blindek
Blindek

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 856
  • Avtomobil: Superb Sportline

uross če si že odprl temo, se saj sam drži naslova teme...
Prikaži več možnosti
    • Dmug je všeč

Plavi
Plavi

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 387
  • Avtomobil: F10

Jaz pa sem elektro-tehnik elektronik delovna doba uradno cca.12 let delam pa kot polnilec-serviser samopostrežnih avtomatov(kava,pijača)pa pridem z malico pa pot.stroški še kakšno naduro na 800€ in ko plačam vse položnice ter kredit(ne za avto)mi ostane slabih 100€:damn,zdaj pa šparaj :jokče lahko

Kaj naj človek poreče na to,.. očitno si vzel kredit, ki ga nisi sposoben odlačevati oz. ga lahko, dokler nebo nepredvidenega stroška. To vsekakor ni pametna odločitev in ti povzroča več skrbi, kot priviligijev.
Prikaži več možnosti

Uross_bmw520
Uross_bmw520

BMW fanatik

• Uporabnik

uross če si že odprl temo, se saj sam drži naslova teme...

Zakaj pa se nisem držal teme?
Prikaži več možnosti

Uross_bmw520
Uross_bmw520

BMW fanatik

• Uporabnik

Kaj naj človek poreče na to,.. očitno si vzel kredit, ki ga nisi sposoben odlačevati oz. ga lahko, dokler nebo nepredvidenega stroška. To vsekakor ni pametna odločitev in ti povzroča več skrbi, kot priviligijev.

Ja žalostno je to ja.
Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

Nevem jst kaka tema je to. Slabši ku pič*e. Kaj koga briga..... če že uprašaš kaj dela kdo ok, samo kolko zasluži je pa malo debela. Kar nekem u tipu razlagat kolko zaslužiš.

Sorry ampak malo khm....
Prikaži več možnosti

Uross_bmw520
Uross_bmw520

BMW fanatik

• Uporabnik

Hja kaj pa je to sramotnega? Pač poveš. Če pa ti tema ne paše pa se ji ne rabiš pridruževat. Te nihče ne sili v to da moreš povedat.
Prikaži več možnosti

BLUE
BLUE

univ. dipl. švercer

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 007
  • Avtomobil: ML

Grow up! Life is a bitch, and then you die. Taki kot si ti (brez osebne zamere) mi grejo pa reeeees na organ. Očitno živiš doma, zaslužiš kao 600€, mogoče kaj celo prispevaš doma (upam!), pol pa jamraš kak hudo je življenje in še kaj. Imam rešitev zate: nehi jamrat, pa naredi kaj da ti bo bolš, če pa tega nisi sposoben, pa bodi zadovoljen s tem kar imaš.
Zakaj to pišem? Moja žena dela za 400€!!! Pa ji ni treba, ampak hoče. Hvala bogu, da meni uspeva, da brezskrbno živimo in si marsikaj privoščimo. Sam pa sem začel že kmalu po polnoletnosti iz NIČ, vsaj finančno mi ni nihče pomagal, ostalo pa je tako ali tako snađi se. Zato mi grejo, oprosti moji direktnosti, ljudje kot si ti res na k.... Nisi vsak dan mlajši, nisi več otrok, star si že zadosti, da bi lahko imel svojo družino, ti pa tule jamraš, kulk maš telefona, pa kulk maš kredita za avto. Halo!? Zamisli se malo nad sabo. Če si nekaj ne moreš privoščiti pol tega ponavadi nimaš, ti pa bi očitno rad živel na polno, plačal pa tega nebi. Poznam dosti ljudi, ki delajo za manj kot ti, pa majo družine, pa nekak furajo, ne jamrajo za take bedarije kot ti, ker si jih enaostavno ne morejo privoščiti. Res je jeba danes v današnji državi, kar se plač tiče, priznam, ampak ti tle čist brezveze in predvsem neupravičeno jokaš! Pa brez zamere!

Urejal BLUE, 02.12.2008, 23:19.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • Bimmer-MB, compadre in Mat xxl uporabnikom je všeč to sporočilo

stinica
stinica

Novinec

• Uporabnik

Ne,ne Plavi položnice so problem kredit je samo cca,150€ POLožnice ,vrtec,elekt.,voda,smeti,kurjava,itd........TO je vse previsoko za naše plače
Prikaži več možnosti

Plavi
Plavi

BMW fanatik

• Uporabnik

800-150-100= 650€ za položnice :eek ne verjamem, razen če je vmes kakšna MNZ kinder jajčka al pa najemnina. (vrtec s tem dohodkom ne more bit visok)
Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

Je treba al prodat avto al dobir še eno delo. Meni je tudi moj sorodnik jamru učeri da ne gre in ne gre, ma pa glanc novo hišo z skoraj vsem pohištvom po meri narejenim in 2 avta in otroka in vako leto amučanje in dopust. Pole pa neki jamra da nima, pa da bo treba avto prodat. Ja prodaš ne in kupiš neki majšega in greš naprej a ne.

Pa tisti k nima družine naj gre nekam v svet iskat boljši lajf, itak neko zapečkarsko iskanje dela ne peje nikamor, če nisi zadfovoljen začneš iskat nekaj drugega ta čas.

Urejal Dark Funeral, 02.12.2008, 23:23.

Prikaži več možnosti

Plavi
Plavi

BMW fanatik

• Uporabnik

Je treba al prodat avto al dobir še eno delo. Meni je tudi moj sorodnik jamru učeri da ne gre in ne gre, ma pa glanc novo hišo z skoraj vsem pohištvom po meri narejenim in 2 avta in otroka in vako leto amučanje in dopust. Pole pa neki jamra da nima, pa da bo treba avto prodat. Ja prodaš ne in kupiš neki majšega in greš naprej a ne.

Torej po tvoje 4 članska družina, ki nima svojega stanovanja naj gre živet v garsonjero, ker pač ni...
A se ti to zdi normalno, da nekdo ne more s poštenim delom zaslužit toliko, da lahko spi na svoji postelji?
Js se strinjuam, da so plače premajhne glede na draginjo, ki je v tem času. Sploh kar se tiče stanovanjskega problema je katastrofalno...

Urejal Plavi, 02.12.2008, 23:23.

Prikaži več možnosti

_SpiDi_
_SpiDi_

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 805
  • Avtomobil: Duče

800-150-100= 650€ za položnice :eek ne verjamem, razen če je vmes kakšna MNZ kinder jajčka al pa najemnina. (vrtec s tem dohodkom ne more bit visok)

Če dodaš še kakšnih 2000 litrov kurilnega olja za gretje....
Hitro se nabere.

Daleč od tega da bi na kakršnkoli način jst tle jamral, poskušam samo objektivno ocenit da je mal je...s tako plačo. Ampak če je država preveč požrešna....
The best engine in the world is a f***y. It takes any size piston, is self lubricating, starts with one finger and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so f'in temperamental!!
Prikaži več možnosti

Uross_bmw520
Uross_bmw520

BMW fanatik

• Uporabnik

A misliš da jaz ne razmišljam v tej smeri znajdi se.Saj nekak bo treba, ker tako naprej več ne gre.Ej to kar jaz živim ni niti približno na polno kvečjemu na minimumu.Kaj imam po tvoje da živim na polno? Nimam niti svojega stanovanja niti kakega dragega avta, niti ne zapravljam preveč za oblačila.Pa ne jamram ampak povem kako gnile so plače.
Prikaži več možnosti

Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 70 000
  • Avtomobil: E46 325i

Uroš, to da se v Avstriji zasluži več, razen redkih izjem, je dejstvo :blackeye Je pri vseh nas isto ... jst delam kot računalničar in bi v Nemčiji tudi zaslužil sj 2x več kot v SLO. Bi pa imel večje stroške, tako da se mi zaenkrat še ne splača it tja delat, pa še nemško se bi moral it učit, kar se mi tudi ne da.
Če ti s to plačo ne znese in se ti ne da še kaj poleg službe počet za denar, boš pač moral iti kaj drugega delat, da bo plača večja, al pa znižat življenski standard ... it iz BMW na kakšnega rabljenega cliota 1.2 ali kaj podobnega. :blackeye
To, da moramo delat enako za manj denarja kot v drugih državah v EU, je pa itak svinjarija, ampak nimaš kaj nardit okoli tega, razen da greš delat v tujino.

Urejal Rottie, 02.12.2008, 23:27.

pFTRx40.png
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.