Skoči na vsebino

Kje delate in kakšno plačo imate?

* * * - - 10 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
5328 odgovorov v temi
Uross_bmw520
Uross_bmw520

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 763

Je treba al prodat avto al dobir še eno delo. Meni je tudi moj sorodnik jamru učeri da ne gre in ne gre, ma pa glanc novo hišo z skoraj vsem pohištvom po meri narejenim in 2 avta in otroka in vako leto amučanje in dopust. Pole pa neki jamra da nima, pa da bo treba avto prodat. Ja prodaš ne in kupiš neki majšega in greš naprej a ne.

Pa tisti k nima družine naj gre nekam v svet iskat boljši lajf, itak neko zapečkarsko iskanje dela ne peje nikamor, če nisi zadfovoljen začneš iskat nekaj drugega ta čas.

Mi ne govorimo tukaj o takih ki imajo vsega polno rit in jamrajo.Taki bodo itak zmeraj jamrali.

Urejal Uross_bmw520, 02.12.2008, 23:27.

Prikaži več možnosti
    • chill_pill je všeč

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

Torej po tvoje 4 članska družina, ki nima svojega stanovanja naj gre živet v garsonjero, ker pač ni...
A se ti to zdi normalno, da nekdo ne more s poštenim delom zaslužit toliko, da lahko spi na svoji postelji?
Js se strinjuam, da so plače premajhne glede na draginjo, ki je v tem času. Sploh kar se tiče stanovanjskega problema je katastrofalno...

Ah jst sem samo del zgodbe napisal, nebom vsega ker je preveč dolgo in zakomplicirano za pisat. Meni se zdi prav, da bi lahko vsak imel svoj dom ampak sorry kredit za pleh ne rabiš, če ti gre tako slabo.

Ja plačan.... to je pač delikatno in jaz se nebi kregal, pač vsak poizkuša preživet a ne? Vendar jaz sem raje brez bmwja in brez skrbi kot pa bmwja in skrbi kako bom jedu iz dneva v dan ali pa samo 1. otroka in mir ( če že nista dvojčka - da nebi kak se pač zgodi in žena ali punca kar zanosi, sej ni devica marija, je treba pazit ne pa se neki dajat brez glave).

Jaz z 650€ bi si maximalno privošču eno staro malo kubikazno zadevo srednjega razreda tipo serja 3 stara ku je moja ali e30. To če bi bil doma. Če bi bila dva z 800€ plače in v najemu ali v velikem kreditu pa sploh nebi verjetno niti otrok imel.

Sorry imaš tako nisko plačo in se voziš v serji 5? Potem nimaš kaj jamrat. Jamraš neki časa pole al umreš al pa iščeš alternativo. Jst si sploh ne kupujem za oblečt 1x na 4 leta dam 100€ za obleke in nima kaj jamrat......pač boli me K. Avto bi bil za poštimat, ko je*e pleh ka nebo dnarja bomo menjali ka bo bomol tudi menjali..... Nevem jst kako na minimumu živiš? Sorry ma pomojem neveš kaj je minimum. E39 ni minimum pri 23. letih.

Urejal Dark Funeral, 02.12.2008, 23:33.

Prikaži več možnosti

stinica
stinica

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 182
  • Avtomobil: CX-30,GLCamg4matic

800-150-100= 650€ za položnice :eek ne verjamem, razen če je vmes kakšna MNZ kinder jajčka al pa najemnina. (vrtec s tem dohodkom ne more bit visok)

Vidi,190€vrtec,110€kurjava,150€kredit,kje pa še ostalo˝= ¨?plus elek.70€ 3xtel.2xgsm1xstac.100€ da ne bom zdaj v detajle zgleda da je MB dražji od LJ
Prikaži več možnosti

Uross_bmw520
Uross_bmw520

BMW fanatik

• Uporabnik

Dark Funeral ti razmišljaš kot otrok.Imeti otroka je želja in če si zaželiš še enega ga boš imel.Torej po tvojem razmišljanju bi potem vse čistilke(brez zamere) bile brez otrok, ker finančno tega niso sposobne.
Prikaži več možnosti

Uross_bmw520
Uross_bmw520

BMW fanatik

• Uporabnik

Eh daj no e39 pri mojih letih pa res ni luksuz.Veš s čem se vozijo fantje v mojih letih???? Nebi o tem.
Prikaži več možnosti

Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 70 000
  • Avtomobil: E46 325i

Eh daj no e39 pri mojih letih pa res ni luksuz.Veš s čem se vozijo fantje v mojih letih???? Nebi o tem.

Ne moreš tako razmišljat ... ker drugače bi jst šel že skočit z nebotičnika, ko vidim s čim se vozijo fantje v mojih letih :ok2

P.S. Ni luksuz kupit tolk staro e39 ... vzdrževat pa ;)

Urejal Rottie, 02.12.2008, 23:42.

pFTRx40.png
Prikaži več možnosti

compadre
compadre

Lokalni MacGyver

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 242
  • Avtomobil: Discovery tdi

če človen ne misli imeti otrok, gledano s finančne plati, potem škoda da živi :cool

mogoče so otroci strošek, samo ko otrok pride, se tudi dinar zanj najde, in se "fura" dalje, če ne celo boljše kot prej :ok2

in če kdo verjame ali ne, tudi normalen človek se spremeni, če hoče ali noče, ko do tega pride :ok

nazaj OT; kaj delam, večina ve, kolk mam plače pa ne povem :-D, v pufih nisem, tud kredita ne, vozim srednjo žalost, le ko bi še svojo bajto imel, bi bil na konju :ok

Urejal compadre, 02.12.2008, 23:47.

And on the 8th day God created Land Rover :ok2
Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • M power, Eddy in zigi uporabnikom je všeč to sporočilo

compadre
compadre

Lokalni MacGyver

• Uporabnik

jaaa, šefe, ok, pa večini mami gate pere , roko na srce :ok2
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Uross_bmw520
Uross_bmw520

BMW fanatik

• Uporabnik

Pa dobro saj se ne jezim glede tega kaj ostali vozijo.Jaz bi že bil zadvoljen da bi si lahko ta avto ki ga imam na "keš" kupil ne pa da sem v kreditih.
Prikaži več možnosti

Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik

Otroka se ima, ko mu lahko nudiš solidno življenje, drugče ni fer do njega, da ga spraviš na svet in potem cela družina životari. Otroka pomankanje tudi ubije psihično in se mu pozna to celo življenje, četudi mogoče sam kasneje finančno uspe ... sj moje mnenje. :cool
Namreč poznam človeka, ki je v otroštvu živel v velikem pomanjkanju, zdaj pa kot odrasel človek z družino ima vsega dosti, saj je finančno precej uspešen ... se mu pa še zdaj pozna pri življenskih navadah, da je živel v pomankanju kot otrok.
pFTRx40.png
Prikaži več možnosti

Uross_bmw520
Uross_bmw520

BMW fanatik

• Uporabnik

Ok še za lahko noč.Vem da življenje ni "potička" sem že zdavnaj ugotovil, ampak gre pa nam vse nasprotno kot dobro.Treba bo temeljito razmislit kako naprej.
Prikaži več možnosti

BLUE
BLUE

univ. dipl. švercer

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 007
  • Avtomobil: ML

Otroka se ima, ko mu lahko nudiš solidno življenje, drugče ni fer do njega, da ga spraviš na svet in potem cela družina životari. Otroka pomankanje tudi ubije psihično in se mu pozna to celo življenje, četudi mogoče sam kasneje finančno uspe ... sj moje mnenje. :cool
Namreč poznam človeka, ki je v otroštvu živel v velikem pomanjkanju, zdaj pa kot odrasel človek z družino ima vsega dosti, saj je finančno precej uspešen ... se mu pa še zdaj pozna pri življenskih navadah, da je živel v pomankanju kot otrok.

In kaj je slabega, če se mu pozna to pri življenskih navadah? Kaj hočeš povedati? Očitno si ti zrasel gor z zlatim peresom v riti. Jaz sem že v rani mladosti ostal brez očeta in sva se z mamo težko sama prebijala, vendar sem odrasel, se trudil, prebijal, danes pa si lahko marsikaj nadpovprečnega privoščim in živim srečno življenje z ženo in dvema malima otrokoma. Ej, prav imaš, res škoda da sem se rodil.:crazy
Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • Bimmer-MB in Honda killer uporabnikom je všeč to sporočilo

Blindek
Blindek

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 856
  • Avtomobil: Superb Sportline

BLUE s tem je hotel povedali, da nekateri potem tudi ko imajo veliko denarja, ga ne zapravijo npr. za to, da bi otrokom omogočili lepše življenje, ampak so še naprej šparovni in gledajo vsaki cent
Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik

Dark Funeral ti razmišljaš kot otrok.Imeti otroka je želja in če si zaželiš še enega ga boš imel.Torej po tvojem razmišljanju bi potem vse čistilke(brez zamere) bile brez otrok, ker finančno tega niso sposobne.

Bolje kot potem jamranje da ni za jest. Sej maš trojanove, upaši kako si bogi k majo tolko otrok :laugh

Sorry ti si otročji ka sprašuješ koliko kdo zasluži :crazy

Kaka debata je to? Ja vsem gre slabo in ?
Prikaži več možnosti

BLUE
BLUE

univ. dipl. švercer

• Uporabnik

BLUE s tem je hotel povedali, da nekateri potem tudi ko imajo veliko denarja, ga ne zapravijo npr. za to, da bi otrokom omogočili lepše življenje, ampak so še naprej šparovni in gledajo vsaki cent

Če je res hotel samo to povedati, potem Rottie zelo slabo oblikuje svoje poste, namreč tega jaz v njegovem pisanju nisem razbral. Kakorkoli že... še vedno mu ne dam za prav, nis(m)o vsi ljudje taki.

Urejal BLUE, 03.12.2008, 00:06.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

compadre
compadre

Lokalni MacGyver

• Uporabnik

jaz sem pa zastopil po kmečko; prvo štalca, pol pa kravca
Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • zigi je všeč

zigi
zigi

BMW Zasavje Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 15 984
  • Avtomobil: 535 PS

In kaj je slabega, če se mu pozna to pri življenskih navadah? Kaj hočeš povedati? Očitno si ti zrasel gor z zlatim peresom v riti. Jaz sem že v rani mladosti ostal brez očeta in sva se z mamo težko sama prebijala, vendar sem odrasel, se trudil, prebijal, danes pa si lahko marsikaj nadpovprečnega privoščim in živim srečno življenje z ženo in dvema malima otrokoma. Ej, prav imaš, res škoda da sem se rodil.:crazy

wtf.:confused :napaka

BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... :mznak ... BMW FOREVER ... :cool

Prikaži več možnosti

Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik

No, meni res ni šlo slabo in smo lepo živeli, nismo pa nikoli bili bogati.
Pri človeku o katerem govorim, pa se pozna na način, da hoče sedaj, ko si lahko ogromno privošči s finančnega stališča, vse kar je sam zamudil v otroštvu izživeti skozi svojega otroka in to po expresni poti :blackeye
Si ti recimo svojemu sinčku kupil pri 5 letih letalo na dalinjsko za več kot tisoč €, da se lahko potem sam igraš z njim več kot otrok, ki se itak ne zna, ker je zadeva še prekomplicirana zanj ter delaš načrte kaj vse bo počel zaene hobije, ki ga mogoče sploh ne zanimajo? Na tak način se mu pozna to ... podoživlja svoje otroštvo skozi otroka, po domače povedano in meni se to že ne zdi zdravo.

Urejal Rottie, 03.12.2008, 00:08.

pFTRx40.png
Prikaži več možnosti
    • DrKo je všeč

BLUE
BLUE

univ. dipl. švercer

• Uporabnik

No, meni res ni šlo slabo in smo lepo živeli, nismo pa nikoli bili bogati.
Pri človeku o katerem govorim, pa se pozna na način, da hoče sedaj, ko si lahko ogromno privošči s finančnega stališča, vse kar je sam zamudil v otroštvu izživeti skozi svojega otroka in to po expresni poti :blackeye
Si ti recimo svojemu sinčku kupil pri 5 letih letalo na dalinjsko za več kot tisoč €, da se lahko potem sam igraš z njim več kot otrok, ki se itak ne zna, ker je zadeva še prekomplicirana zanj ter delaš načrte kaj vse bo počel zaene hobije, ki ga mogoče sploh ne zanimajo? Na tak način se mu pozna to ... podoživlja svoje otroštvo skozi otroka, po domače povedano in meni se to že ne zdi zdravo.

............evo, kot da bi mene opisal:laugh. S to razliko, da nimam toliko starih otrok in da se mi to ne zdi nič slabega. Tako pač je. Vsi imamo svoje probleme.
Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • hvilu je všeč

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik

Treba malo pogledat kadaj pa res premislit. Če nimaš otroka itd. Ti si se rodil zaradi želje od nekoga drugega in tvoje tudi čene bi zapustil telo in odšel drugam in ne ven iz mame.

Ampak, nemoreš naredit otroka in potem zalčet jamrat? Najprej ti gre khm..... di merda u kurcu, potem pa imaš otroka in ti gre še bolj di merda še bolj u kurcu.

Potem pa jočeš kako slabo ti gre in kako je vse v ......?

Sorry realno je, da se zavedaš določenih stvari in potem kjomaj nekaj počneš. Otroci so neizmerno veselje ja, lahko ga posvojiš ( aja pole ni dovolj veliko veselje).

Avto si vzel na kredit namesto na keš....ja in? Če bi vzel nekaj drugega in ne e39 bi lahko uzel na keš in nebi rabu kredita, zelo enostavno. Sej se ne gre vse o avtu ampak, če dnarja ni potem ni potrebe po takih stvareh in po jamranju.
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.