Torej po tvoje 4 članska družina, ki nima svojega stanovanja naj gre živet v garsonjero, ker pač ni...
A se ti to zdi normalno, da nekdo ne more s poštenim delom zaslužit toliko, da lahko spi na svoji postelji?
Js se strinjuam, da so plače premajhne glede na draginjo, ki je v tem času. Sploh kar se tiče stanovanjskega problema je katastrofalno...
Ah jst sem samo del zgodbe napisal, nebom vsega ker je preveč dolgo in zakomplicirano za pisat. Meni se zdi prav, da bi lahko vsak imel svoj dom ampak sorry kredit za pleh ne rabiš, če ti gre tako slabo.
Ja plačan.... to je pač delikatno in jaz se nebi kregal, pač vsak poizkuša preživet a ne? Vendar jaz sem raje brez bmwja in brez skrbi kot pa bmwja in skrbi kako bom jedu iz dneva v dan ali pa samo 1. otroka in mir ( če že nista dvojčka - da nebi kak se pač zgodi in žena ali punca kar zanosi, sej ni devica marija, je treba pazit ne pa se neki dajat brez glave).
Jaz z 650€ bi si maximalno privošču eno staro malo kubikazno zadevo srednjega razreda tipo serja 3 stara ku je moja ali e30. To če bi bil doma. Če bi bila dva z 800€ plače in v najemu ali v velikem kreditu pa sploh nebi verjetno niti otrok imel.
Sorry imaš tako nisko plačo in se voziš v serji 5? Potem nimaš kaj jamrat. Jamraš neki časa pole al umreš al pa iščeš alternativo. Jst si sploh ne kupujem za oblečt 1x na 4 leta dam 100€ za obleke in nima kaj jamrat......pač boli me K. Avto bi bil za poštimat, ko je*e pleh ka nebo dnarja bomo menjali ka bo bomol tudi menjali..... Nevem jst kako na minimumu živiš? Sorry ma pomojem neveš kaj je minimum. E39 ni minimum pri 23. letih.
Urejal Dark Funeral, 02.12.2008, 23:33.