Skoči na vsebino

Kje delate in kakšno plačo imate?

* * * - - 10 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
6152 odgovorov v temi
BLUE
BLUE

univ. dipl. švercer

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 007
  • Avtomobil: ML

wtf.:confused :napaka

Kaj ti ni jasno!?:crazy
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Pero
Pero

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 15 672
  • Avtomobil: Fiat Ulysses

Eh daj no e39 pri mojih letih pa res ni luksuz.Veš s čem se vozijo fantje v mojih letih???? Nebi o tem.

Tebe bo pa vsaka baba vesela.
Si pravi loto zmagovalni ticket.

23 let star pa bi rad imel že najmanj porša. A si si ga zaslužil?
Kaj si doprinesel tej družbi razen stroškov?
Do katerega leta še misliš biti strošek?
Ali imaš svoje stanovanje?
Ali živiš najemniško?

Neverjeten si.
Goldkind

:-D

:napaka :napaka :napaka :napaka :napaka :napaka

Ta tema zelo dobro odkriva naravo nekaterih userjev. Takih me je kar malo strah, ker en takle za mojo penzijo ziher ne bo zaslužil.
Why getting mad?.......Get even :-D
Prikaži več možnosti

compadre
compadre

Lokalni MacGyver

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 242
  • Avtomobil: Discovery tdi

Tebe bo pa vsaka baba vesela.
Si pravi loto zmagovalni ticket.

23 let star pa bi rad imel že najmanj porša. A si si ga zaslužil?
Kaj si doprinesel tej družbi razen stroškov?
Do katerega leta še misliš biti strošek?
Ali imaš svoje stanovanje?
Ali živiš najemniško?

Neverjeten si.
Goldkind

:-D

:napaka :napaka :napaka :napaka :napaka :napaka

Ta tema zelo dobro odkriva naravo nekaterih userjev. Takih me je kar malo strah, ker en takle za mojo penzijo ziher ne bo zaslužil.

to niti ni tako bitno, bitno je to, da bi moral stati na svojih nogah, in občutiti real life
potem bi tudi malo drugače razmišljal, kaj si želi in kaj si lahko privošči oziroma kolk daleč se lahko stegne

tudi jaz sem eden izmed tistih, ki so iz nule začel, nimam veliko, sam to kar imam je moje :ok

seveda imam tudi razne želje.........no , mogoče enega dne.........

drugače ti dam prav :ok

Urejal compadre, 03.12.2008, 00:26.

And on the 8th day God created Land Rover :ok2
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

zigi
zigi

BMW Zasavje Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 15 984
  • Avtomobil: 535 PS

Kaj ti ni jasno!?:crazy

i

Ej sorry, moja reakcija v bistvu ni bila namenjena tebi direktno, ampak zgolj komentar ostalim postom :ok2
Očitno z Rottijem res nista na isti valovni dolžini, ali se motim :confused

Lp, zigi :)

BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... :mznak ... BMW FOREVER ... :cool

Prikaži več možnosti

BLUE
BLUE

univ. dipl. švercer

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 007
  • Avtomobil: ML

i

Ej sorry, moja reakcija v bistvu ni bila namenjena tebi direktno, ampak zgolj komentar ostalim postom :ok2
Očitno z Rottijem res nista na isti valovni dolžini, ali se motim :confused

Lp, zigi :)

Nisva, ampak sva že rešila zadevo!:ok
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

UROSH
UROSH

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 567
  • Avtomobil: E90 330iA E36 S65b40

Marsikateremu ni bilo luštno v mladosti (res da si nismo mogli vsega privoščiti smo pa preživeli) :ok
Tudi jaz sem kmalu začel z delom med počitnicami da sem si lahko kaj sam kupil:ok sem delal v službi po 12ur in potem še doma spucal kakšen avto za dodatek:ok
Ni kaj dostikrat se je treba znajdt (ali pa še kaj zraven službe) da si potem lahko kaj nadstandrdnega privoščiš :ok
Toda na koncu sem vesel da sem se znajdel in seveda tudi kaj privoščil :metalc
Nemaram pa ljudi ki samo jamrajo in mi rečejo kako si lahko kaj takega privoščim ko pa delam me pa ne vidijo :frown
Zidovi, katere gradimo okoli sebe, da bi nas obvarovali pred zlim, imajo tudi slabo stran.
Obvarujejo nas tudi pred dobrim.
Prikaži več možnosti
    • zigi je všeč

gasparri
gasparri

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 577
  • Avtomobil: cl

Kaj je potrebno jamrat!
Na daljši rok se vse zgliha. Če ti je prelepo v mladosti, bo treba kasneje kakšne račune polagat, in obratno, kakšno pomanjkanje v mladosti ti zna koristit kasneje ...
dejmo bit malo bolj skromni (pri 23 letih je petica luksuz, običajno je to čas, ko doštudiraš, al pa začneš razmišljat o tem, kaj boš počel ... in nekdo ti mora stat za ritjo, ker drugače pač ne gre!)
Prikaži več možnosti

Iztok Z.
Iztok Z.

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 26 201
  • Avtomobil: BMW x

Po prvih dveh straneh sem mislil, da je vzrok posledica gospodarske recesije. Sedaj pa vidim, da je to bolj mentalna recesiija ... :blabla

Ko sem imel malo čez 20 sem si lahko na kredit privošču le 6 let starega jugota 45 za 2700DEM ... pa še tega sem moral sam vzdrževat, če sem se hotel vozit. Potem pa so prišli še otroci in drugi življenjski stroški. Ni bilo druge - treba je bilo stisnit dve službi in po 15. letih sem si lahko tako celo privoščil novo E46. Res je samo 316, je pa moja in to na keš brez jambranja in pufov! :)

Seveda pa nov bimmer pred hišo ni bil vse. Treba je bilo prej še zgradit in uredit 100m2 stanovanje v praznem štuku hiše (od zidov naprej - strošek za najmanj eno novo E46), ki sta jo zgradila starša, kupit drugi avto za ženo, da je vozila otroka, ker sem bil zaradi 2. služb zelo malo doma, vsako leto najmanj teden solidnega morskega dopusta, itd. itd. ... da tekočih stroškov niti ne omenjam. Očitno se da marsikaj ... :ok

Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯

Prikaži več možnosti

e34td
e34td

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 594
  • Avtomobil: Ni €€€

Se pravi,nekateri mislite,da ce nimas denarja ne imeti otrok.Iz tega lahko sklepam,da si nekateri zelite,da bi otroci postali privilegij bogatih.Hmmm,kaj pa ce bi vse ostale kastriral?Bi vam bilo bolj toplo pri srcu.
Bom vzel sebe za primer.Prej sem zivel brez zene,brez otroka.Nisem imel denarja.Danes zivim z zeno in otrokom,tudi nimam denarja.Je tezko z eno placo.Je pa to moja odlocitev,kako bom zivel.Pac sva se z zeno odlocila,da je bolje da nikjer ne dela,kot da si nabira izkusnje na podrocjih,ki jo bodo pri isklanju sluzbe prej ovirala,kot ji pomagala.Se sola pac.Nima veze.Na trenutke je tezko,vcasih se sam sebi tudi zasmilim,vcasih bi zateral vse v p... mater in sel.AMPAK,ko pridem domov in grem po t malo v vrtec,odprem vrata igralnice,ko me zagleda in zalaufa k meni z odprtimi rokami in se mi dobesedno vrze v objem...Ma boli me k**** za vse.Vse skrbi mi takrat izginejo in mislim samo na njo.Ima vse,trudimo se da nebi cutila niti recesije niti nic.Da bo imela brezskrbno otrostvo namenjeno predvsem igri,cemur je prvotno otrostvo tudi namenjeno.Tko da moj otrok,pa ceprav samo z eno placo,zivi mogoce celo bolje kot nekdo ki mu nudi materialno vec kot jaz,na racun tega da ga nikoli ni doma.Jaz se celo popoldne igram z otrokom.Ne fusam,zena je v soli.Midva se imava lepo.Vcasih celo zaspiva v objemu.Denar ni vse.Ce zivis slabo,bos z otrokom bolje,ker otrok te spremeni.Hoces,noces.Mene je na bolje,je pa odvisno od cloveka.
Ne mi s takimi,ce nimas dnara pa ne met otrok.

Urejal e34td, 03.12.2008, 01:13.

A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
Prikaži več možnosti
    • hvilu, Big D, Cdriver in 3 ostalim je všeč

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

Ma poglej vsak razmišlja po vsojem otrok je že tolko na svetu, da kaj je to takega če nimaš otrok, sej so potem tukaj še tisti ki tako razmišljajo in naredijo 3 - 12 otrok, sej se ni za bat da bomo izumrli zaradi pomankanja denarja k vodi v ne rodnost. Sej ti se ne rodiš da delaš otroke. Se rodiš po neki drugi volji, ni tvoj end otrok.
Prikaži več možnosti

e34td
e34td

BMW fanatik

• Uporabnik

Ma poglej vsak razmišlja po vsojem otrok je že tolko na svetu, da kaj je to takega če nimaš otrok, sej so potem tukaj še tisti ki tako razmišljajo in naredijo 3 - 12 otrok, sej se ni za bat da bomo izumrli zaradi pomankanja denarja k vodi v ne rodnost. Sej ti se ne rodiš da delaš otroke. Se rodiš po neki drugi volji, ni tvoj end otrok.

Ma vidis,ceprav sem bolj slabo razbral iz tega posta,kaj si hotel povedat,ker so nekatere besede ne berljive(verjetno v narecju),se ne morem strinjat.Ker,ce vzames hipotezo,da smo se razvili iz zivali,kar spet pomeni da smo zivali.Mar ni potem bistvo nasega obstoja na tem planetu ravno razmnozevanje?Sicer nisem nek zoolog,ampak mislim da so pri zivalih v prvotnem planu hranjenje in razmnozevanje.Torej nas je denar pripeljal,da zacnemo razmisljati kot naprimer ti.
Pa se drgac midva kar stekava,sam tole pa pri meni ne bo slo.
A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
Prikaži več možnosti

Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 70 000
  • Avtomobil: E46 325i

Ma vidis,ceprav sem bolj slabo razbral iz tega posta,kaj si hotel povedat,ker so nekatere besede ne berljive(verjetno v narecju),se ne morem strinjat.Ker,ce vzames hipotezo,da smo se razvili iz zivali,kar spet pomeni da smo zivali.Mar ni potem bistvo nasega obstoja na tem planetu ravno razmnozevanje?Sicer nisem nek zoolog,ampak mislim da so pri zivalih v prvotnem planu hranjenje in razmnozevanje.Torej nas je denar pripeljal,da zacnemo razmisljati kot naprimer ti.

Ja, samo načeloma naj bi bili ljudje na višjem nivoju dojemanja sveta in življenja kot živali in vemo, da ni vse kar šteje razmoževanje in prehrajevanje, čeprav tudi tega ni ravno za zanemarjat :ok2

Urejal Rottie, 03.12.2008, 02:04.

pFTRx40.png
Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

Sej se štekava ampak tebe od živali razlukeje veliko desjtev. Že to, da se ne ravnaš le po nagonu. Če bi se le po tem namreč, dvomim, da bi še tako živel ampak bi živel kot žival.

Ti si lahko prišel na svet za se razmnoževat ampak jaz nisem prišel na svet za to, da se razmnožujem, To ni moj primarni ali finalni cilj v lajfu.

Ja smo se razvili iz živali in smo živa bitja vendar se razlikujemo od živali ;) in pri tem gre tudi za to, da razmišljamo in počnemo stvari ki niso le del nagona. To, da hočeš živet je del nagona.

Če jaz ne naredim otrok, ker smatram, da mu / jim nebom mogel nudit tisto kar jaz pričakujem, da se nudi mojemu otroku, ne pomeni da bo človeštvo izumrlo, namreč so strojanovi sami zapekli dovolj ljudi in imajo dovolj ukoreninjeno idejo o prokreaciji, da svet nebo ostal prazen ( razen če se prej ne zafiksajo ali pobijejo med sabo).

Otrok je veselje in vse, ti / vam verjamem. Ampak to mene nemore prepričat ve dejstvo, da zame to ni dovolj. Meni v seselje? More bit tudi njemu v veselje življene in sedaj jaz v današnji družbi ne vidim možnosti tega veselja otroka. Denar je zame pomemben tudi pri prokreaciji naslednjih živih bitji.

LP

Urejal Dark Funeral, 03.12.2008, 02:24.

Prikaži več možnosti

e34td
e34td

BMW fanatik

• Uporabnik

No sej,ne prepricujem nikogar.Ce kdo cuti,da mu ni za otroka,ga jaz sigurno ne bom obsojal,obsojam pa kakrsnokoli namigovanje na to,da ce nimas denarja ne met otroka.To je zame skrajni egoizem.OK,se strinjam,da pretiravat ni potrebno.Glih 10 siromakov pa res ne rabim,ampak enega,dva pa tudi tri se da preziveti.Se je pa treba tudi cemu odpovedati.Tako,da ponocevanje in preganjanje bab z prijatelji ni vec aktualno.Za kaksno kavico in klepet ob pivu se pa vedno najde.Tudi napijemo se ga,samo ne vec vsak vikend 2x.Pac cas in otrok zahtevata svoje.Eni se zresnijo,drugi spet ne.
Prikaži več možnosti
    • compadre je všeč

M635_CSL
M635_CSL

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 444
  • Avtomobil: Škoda Octavia TDI

wtf:confused...saj je že cela tema OT. Sem jo prebral od A do Ž, celo hotel napisat kakšno je moje stanje.....potem pa vidim, da je eno samo jamranje, soljenje pameti in moraliziranje. A je res tako težko se držat naslova teme, ali pa pustit pri miru???

no, višji svetovalec na MORS, 36. plačni razred+prehrana+uspešnost+potni stroški+kakšne nadure (nedelja,sobota)

Urejal M635_CSL, 03.12.2008, 07:29.

znamo - hočemo - zmoremo:ok
Prikaži več možnosti

sidney70
sidney70

Strokovnjak za sadno medicino

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 374
  • Avtomobil: VW

delam kot CNC programer .. placa ??? odvisno pac od ur, kolikor jih imam toliko cekinow ... je pa stirimestna ...
Prikaži več možnosti

_SpiDi_
_SpiDi_

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 805
  • Avtomobil: Duče

Ja, samo načeloma naj bi bili ljudje na višjem nivoju dojemanja sveta in življenja kot živali in vemo, da ni vse kar šteje razmoževanje in prehrajevanje, čeprav tudi tega ni ravno za zanemarjat :ok2

Enkrat je to, da smo "živali" izgovor za marsikaj, drugič ko se mu žena goni pa noče razumet, da smo živali in ne monogamična bitja.

Ni kaj, lepo se je obračat po vetru (če si surfer) drugače je patetično. :laugh

PS: Do otroka ni fer, če ga imaš in si ga ne moreš privoščit.
The best engine in the world is a f***y. It takes any size piston, is self lubricating, starts with one finger and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so f'in temperamental!!
Prikaži več možnosti

e34td
e34td

BMW fanatik

• Uporabnik

Mislim,da bolj kot to ni fer,da mi naprimer nekdo s cigaretom v gobcu pravi,da nima kaj otroku dat za jest.Se mi je ze zgodilo,pa sem ga samo zateral v pm.
Prikaži več možnosti

_SpiDi_
_SpiDi_

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 805
  • Avtomobil: Duče

Mislim,da bolj kot to ni fer,da mi naprimer nekdo s cigaretom v gobcu pravi,da nima kaj otroku dat za jest.Se mi je ze zgodilo,pa sem ga samo zateral v pm.

No vsekakor. Glej, če si človek ki boš sebi odrekel vse, da daš otroku je ena.
Če pa si nečesa navajen in se tistemu ne moreš odrečt ali nočeš, pa ga pač nimaš.
The best engine in the world is a f***y. It takes any size piston, is self lubricating, starts with one finger and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so f'in temperamental!!
Prikaži več možnosti

sidney70
sidney70

Strokovnjak za sadno medicino

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 374
  • Avtomobil: VW

:offtopic :offtopic :offtopic :offtopic
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.