Skoči na vsebino

Kje delate in kakšno plačo imate?

* * * - - 10 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
6151 odgovorov v temi
-DIN-
-DIN-

Staro uporabniško ime: boogie

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 248
  • Avtomobil: 2007

Otroku tud ne da celade vrjetn, pa na sedezu, ga je kar tako vozil, samo posedel ga je.  :-D  Ker se pac ne zaleti, ce se pa ze zaleti, bo pa ze ujel otroka, sej ni nesposoben. :laugh  

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 83 796
  • Avtomobil: WeedWacker 3000

Potem podpisi se, da imajo na urgenci prednost vsi pacienti pred tabo in ti bodo sestavili lobanijo skupaj pred koncem izmene.. ce bo slo skozi tisti vecer, drugace pa drugo jutro.
Prosti plezalci so navadno v manjsini in vecinoma placujejo hude denarje za zavarovanja (ze vsak malo bolj resen planinec ima sklenjeno zavarovanje pri PZS).

Ti ne stekas cist, kaj je poanta razvite druzbe in socialne drzave. Zato se ti tudi bliznji vzhod zdi isto, ce ne se bolj razvit kot evropa.
V razviti druzbi imajo tudi tvoja neumna dejanja posledice za druge (vrsta na Urgenci). V Maleziji pac ne, ker bi pac pocakal na plocniku.

Ne pametuj preveč. Zase brez problema plačam drago zavarovanje če mi to daje pravico da se vozim brez čelade in v avtu neprivezan, tako kot ga plačujejo alpinisti. Ampak oni to pravico imajo, jaz je pa nimam, štekaš?

Kladivce kladivce na steni povej,

kateri najboljši mehanik v deželi je tej!

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 83 796
  • Avtomobil: WeedWacker 3000

Otroku tud ne da celade vrjetn, pa na sedezu, ga je kar tako vozil, samo posedel ga je.  :-D  Ker se pac ne zaleti, ce se pa ze zaleti, bo pa ze ujel otroka, sej ni nesposoben. :laugh

Otroka tretiram enako kot sebe. Ko sem bil jaz mulc ni bilo čelad in varnostnih pasov/sedežev v avtu, pa sem vseeno preživel. Torej? Razlika je edino v tem da jaz hitreje vozim kot so vozili moji starši, zato sem mu kupil otroški sedež, na biciklu sva pa dostikrat "pozabila" dat čelado gor. Zdaj je itak na Filipinih, kjer se folk vozi dobesedno na lojtrskih vozovih z motorji, kakšna varnostna oprema neki. Moliš da boš preživel in to je to. Druga možnost je pa zapret se med štiri stene, naročat dostavo hrane na dom in si kao varen, ane? Hvala lepa, zame to ni, vi pa po želji.

Kladivce kladivce na steni povej,

kateri najboljši mehanik v deželi je tej!

Prikaži več možnosti

-DIN-
-DIN-

• Uporabnik

Ce bi ga tretiral enako kot sebe, mu nebi sedeza kupil.  Tko da, sej ti ne gre tok slabo, kokr zelis prikazat.  :-D  All good.

Prikaži več možnosti
    • Jerry in DomenG uporabnikom je všeč to sporočilo

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 33 580

Jest sem tud enkrar zapeljal cez rdeco luc pa ni blo karambola. Se pravi lahko po tej razlagi vsi skoz vozimo cez rdeco in bo kul, bebci so uni ki upostevajo semaforje, ker je to omejevanje svobode. Men ni blo nic ko sem sel cez rdeco, torej je ne rabite vec upostevat. Jasno?
Prikaži več možnosti
    • tomazic89 je všeč

tristan01
tristan01

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 283
  • Avtomobil: F31 318dTA (2013)

Potem podpisi se, da imajo na urgenci prednost vsi pacienti pred tabo in ti bodo sestavili lobanijo skupaj pred koncem izmene.. ce bo slo skozi tisti vecer, drugace pa drugo jutro.
Prosti plezalci so navadno v manjsini in vecinoma placujejo hude denarje za zavarovanja (ze vsak malo bolj resen planinec ima sklenjeno zavarovanje pri PZS).

Ti ne stekas cist, kaj je poanta razvite druzbe in socialne drzave. Zato se ti tudi bliznji vzhod zdi isto, ce ne se bolj razvit kot evropa.

V razviti druzbi imajo tudi tvoja neumna dejanja posledice za druge (vrsta na Urgenci). V Maleziji pac ne, ker bi pac pocakal na plocniku.

Zraven  pa naj še deponira en lep kup denarja za primer, če bo še koga poškodoval in naj si ukine še zavarovanje odgovornosti pri avtomobilu. 

LP Tristan01

Prikaži več možnosti
    • tomazic89 je všeč

sash
sash

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 722
  • Avtomobil: UFO

Zakaj bi sploh placevali zavarovanje za avto če Policija skrbi za varnost na cesti?
The Truth is Out There
Prikaži več možnosti

-DIN-
-DIN-

• Uporabnik

Ja to je za primere, kaj pa ce.... sej ves, da nc ni 100%. Za bajto tud placas zavarovanje recimo....pa sam stoji na istem mestu. :-D

Prikaži več možnosti

Maticb
Maticb
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 645
  • Avtomobil: F22 M240ix

Včasih ste meli azbest v strehi, pa v coca-coli je bil kokain, pa tole so bile igrače z uranom:

The_Original_Advertisement.jpg

Danes je pa vse to prepovedano, joj ta represija  :laugh

Silence is sometimes the best answer.

Prikaži več možnosti

chado
chado

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 618
  • Avtomobil: E39 525D, E46 330i

Včasih ste meli azbest v strehi, pa v coca-coli je bil kokain, pa tole so bile igrače z uranom:

Se strinjam recimo....but coca-cola on the other hand..... ha-ha

Prikaži več možnosti

BMW4everafter
BMW4everafter

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 14 838
  • Avtomobil: B58 MPPSK

Drgač dandanes so igrače prav za en drek narejene... Da ne bi bili očetje in mame majstri kot smo pa znamo popravit tudi nepopravljivo bi bankrotirali z igračami, ker mulci vse zjebejo v zelo kratkem času... Ker so materjali slabi sploh kaka plastika sam grdo pogledaš pa poči...

1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK 

Prikaži več možnosti

voith
voith

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 16 017
  • Avtomobil: ˘Ô≈ôﺣ

Ti bi vse to pa še jugo ob enem...ne gre to skupaj

Brez bi. Jaz to ja, ne bi. Sicer ne razumem kaj si mislil s tem povedat. Kakšno jugo?
You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.