Otroku tud ne da celade vrjetn, pa na sedezu, ga je kar tako vozil, samo posedel ga je. Ker se pac ne zaleti, ce se pa ze zaleti, bo pa ze ujel otroka, sej ni nesposoben.
Kje delate in kakšno plačo imate?
|
Prikaži več možnosti
|
Ne pametuj preveč. Zase brez problema plačam drago zavarovanje če mi to daje pravico da se vozim brez čelade in v avtu neprivezan, tako kot ga plačujejo alpinisti. Ampak oni to pravico imajo, jaz je pa nimam, štekaš? Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Otroka tretiram enako kot sebe. Ko sem bil jaz mulc ni bilo čelad in varnostnih pasov/sedežev v avtu, pa sem vseeno preživel. Torej? Razlika je edino v tem da jaz hitreje vozim kot so vozili moji starši, zato sem mu kupil otroški sedež, na biciklu sva pa dostikrat "pozabila" dat čelado gor. Zdaj je itak na Filipinih, kjer se folk vozi dobesedno na lojtrskih vozovih z motorji, kakšna varnostna oprema neki. Moliš da boš preživel in to je to. Druga možnost je pa zapret se med štiri stene, naročat dostavo hrane na dom in si kao varen, ane? Hvala lepa, zame to ni, vi pa po želji. Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Ce bi ga tretiral enako kot sebe, mu nebi sedeza kupil. Tko da, sej ti ne gre tok slabo, kokr zelis prikazat. |
Prikaži več možnosti
|
Jest sem tud enkrar zapeljal cez rdeco luc pa ni blo karambola. Se pravi lahko po tej razlagi vsi skoz vozimo cez rdeco in bo kul, bebci so uni ki upostevajo semaforje, ker je to omejevanje svobode. Men ni blo nic ko sem sel cez rdeco, torej je ne rabite vec upostevat. Jasno?
|
Prikaži več možnosti
|
Zraven pa naj še deponira en lep kup denarja za primer, če bo še koga poškodoval in naj si ukine še zavarovanje odgovornosti pri avtomobilu.
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Zakaj bi sploh placevali zavarovanje za avto če Policija skrbi za varnost na cesti?
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Ja to je za primere, kaj pa ce.... sej ves, da nc ni 100%. Za bajto tud placas zavarovanje recimo....pa sam stoji na istem mestu. |
Prikaži več možnosti
|
Včasih ste meli azbest v strehi, pa v coca-coli je bil kokain, pa tole so bile igrače z uranom:
Danes je pa vse to prepovedano, joj ta represija Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|
Se strinjam recimo....but coca-cola on the other hand..... ha-ha |
Prikaži več možnosti
|
Drgač dandanes so igrače prav za en drek narejene... Da ne bi bili očetje in mame majstri kot smo pa znamo popravit tudi nepopravljivo bi bankrotirali z igračami, ker mulci vse zjebejo v zelo kratkem času... Ker so materjali slabi sploh kaka plastika sam grdo pogledaš pa poči... 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|
Brez bi. Jaz to ja, ne bi. Sicer ne razumem kaj si mislil s tem povedat. Kakšno jugo?
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|