Skoči na vsebino

Rezervno kolo za E90

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
69 odgovorov v temi
AS 325
AS 325

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 52
  • Avtomobil: E90 325i

Živjo, še nekaj me zanima, če bi kdo vedel iz glave.........Koliko cca bi me prišel rezervni kolo z pneumatiko za e 90.... na avtu imam sicer spredaj 18/40/225 in zadaj 18/35/255.

Ali bi mi sploh pomagal tak rez. kolo? :confused

Hvala in l.p. A.S.
Prikaži več možnosti

frcac
frcac

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 454
  • Avtomobil: Stara dobra e39 :)

Če se ne motim rezerva v e90 fizično sploh ne paše, ne vem ali se sicer da dobiti za v prtljažnik za to ustrezno dno, zdi se mi pa da žal nikakor (sem malo brskal po realoem.com, pa na hitro nisem dobil ustreznega dela ki bi bil namenjen rezervni pnevmatiki na dnu prtljažnika)

Serijsko je avto opremljen z RunFlat pnevmatikami, v primeru uporabe navadnih pa je varianta samo ustrezno pomagalo oziroma set za hitro krpanje predrtih pnevmatik.

Lep pozdrav, Sašo
Prikaži več možnosti

AS 325
AS 325

Novinec

• Uporabnik

aha, dobra informacija.....TNX!
Prikaži več možnosti

montenegro
montenegro

Zmija

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 376
  • Avtomobil: Audi B8

Za krpanje predrtih pnevmatik .. ki ni vredno pol k**** po domače povedano :laugh
Prikaži več možnosti

coba
coba

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 30
  • Avtomobil: bmw 330xd e91

Za krpanje predrtih pnevmatik .. ki ni vredno pol k**** po domače povedano :laugh

Pozdravljen.

po mojem mnenju ti sploh še nisi preizkusil pravega kita za hitro krpanje pnevmatik. Jaz sicer imam enega, ki je ameriški prozvod, je na bazi vode, ter sploh ni potrebno voziti avtomobila k vulkanizerju, ker sam zakrpa pnevmatiko. Preverjeno deluje. Preverjen tudi s strani AMZS

http://www.amzs.si/d...307&novica=1090

lp
Prikaži več možnosti

montenegro
montenegro

Zmija

• Uporabnik

Pozdravljen.

po mojem mnenju ti sploh še nisi preizkusil pravega kita za hitro krpanje pnevmatik. Jaz sicer imam enega, ki je ameriški prozvod, je na bazi vode, ter sploh ni potrebno voziti avtomobila k vulkanizerju, ker sam zakrpa pnevmatiko. Preverjeno deluje. Preverjen tudi s strani AMZS

http://www.amzs.si/d...307&novica=1090

lp

Poslušaj ti.. Meni ni potrebno sprobavati tega ker sem vsak dan v stiku z gumami.. in vidim svega in svašta. Raznorazne proizvode za krpanje pnevmatik.. v 80% je guma gotova.. Stranskih učinkov te "pene" ki krpa pnevmatike pa verjetno tudi nisi videl..

Tako da nebi o tem kaj sem preizkusil videl itd. :ok
Prikaži več možnosti

ROMAN
ROMAN

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 80
  • Avtomobil: BMW X3 2.0d

Original e90 sploh nima rezervne gume ker ima avto RF gume.Za večje apetite se pa vse plača.
Prikaži več možnosti

GGREGA
GGREGA

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 607
  • Avtomobil: francoz

za klasične pnevmatike zna biti problem edino če poči ali pa se pelješ po prazni ,runflat ti pa tudi to dopušča nekaj kilometrov z manjšo hitrostjo (odvisno od vrste )
vse se da samo denar moraš imeti :laugh
Prikaži več možnosti

montenegro
montenegro

Zmija

• Uporabnik

Problem je ker ljudje se še vedno malo peljejo po prazni gumi .. potem se ustavijo napolnijo gumo s tistim sranjem in pol bara pritiska .. in se furajo naprej .. potem pa pridejo .. ja sem dal tesinilo :) samo napumpajte mi jo, saj je dobra .. yeah rihgt :crazy

Ko pa razdrež gumo pa vidiš tisto sranje notri..in prej ko sem omenil stranske učinke tega sranja .. naj jih naštejem .. oči te pečejo ko prasica, jokaš ko mala beba, glavobol v parih minutah razdražena koža rdeči fleki po rokah .. in potem bom jst pucal tisto sranje ven iz gume in jo flikal? Amm ne - hvala!

RFT gume so dobra stvar. Pri BMW-ju so to zelo dobro pogruntali! Sicer malo preklinjam in kolnem ko jih preobuvam ( ane frcac ) :) drugače pa zelo dobra stvar. S prazno se pelješ lahko komot brez problema do prvega vulkanizerja, bojazni da bi bila guma povožena skorajda ni ..

Tako da ali RFT ali rezerva! Tisto pena sranje me ne gane.
Prikaži več možnosti

coba
coba

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 30
  • Avtomobil: bmw 330xd e91

Poslušaj ti.. Meni ni potrebno sprobavati tega ker sem vsak dan v stiku z gumami.. in vidim svega in svašta. Raznorazne proizvode za krpanje pnevmatik.. v 80% je guma gotova.. Stranskih učinkov te "pene" ki krpa pnevmatike pa verjetno tudi nisi videl..

Tako da nebi o tem kaj sem preizkusil videl itd. :ok

Moram te popravit, ker verjetno sploh še nisi videl omenjenega kita. Kot prvo omenjeni kit ni pena, niti ni na bazi latexa, temveč je narejen na vodni osnovi. Ne smrdi, niti ni kemična spojina. Ne bi tako vneto zagovarjal proizvoda, če ga ne bi temeljito preizkusil, kajti tudi jaz sem ga uvozil iz Amerike v Slovenijo. Tako da so te tvoje klasične stare vulkanizerske fore res malček tudi iz trte izvite. Vsi delamo za denar. Predlagam,da si ogledaš omenjeni videospot o izdelk, ter ga tudi sam preizkusiš pa boš videl. Če mi pošlješ naslov ti bom enega poslal, pa potem lahko sodiš o kakovosti izdelka. Sploh pa še enkrat ponavljam, če bi bil izdelek res tako zanič kot praviš, ne bi bil ocenjen z odliko na vseh evropskih pa tudi svetovnih avto moto zvezah, AMZS v ZDA, sploh ne rešuje gumi defektov na klasični način, temveč vbrzga polnilo slime ter napolni pnevmatiko. seveda v primeru da ni pnevmatike razneslo, ter da ni vozilo predolgo vozilo po prazni gumi, ker jo kot veš takrat kar odpre.

http://video.google....it&sitesearch=#

LP
Prikaži več možnosti

AS 325
AS 325

Novinec

• Uporabnik

hm...tole zna bit res dobra in hvaležna stvarca... kolk pol praviš da stane to in kje se da dobit?

L.p. A.S.
Prikaži več možnosti

frcac
frcac

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 454
  • Avtomobil: Stara dobra e39 :)

Sicer malo preklinjam in kolnem ko jih preobuvam ( ane frcac ) :) ...

Ma saj ni tako hudo, človk se fino naspi, dobro nafruštka, fino pomalca in vzame največji pajsar :-D
Prikaži več možnosti

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 27 036
  • Avtomobil: new age e39

Jaz bi tudi dal rezervo not v prtljažnik. Mi lahko kdo pove ali paše od e46?
Prikaži več možnosti

Api
Api

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 401
  • Avtomobil: BMW E92 320Ci '08

BMW avtomobili serije 9x so sodobna vozila, opremljena z RFT pnevmatikami, zato se vozijo naokrog brez rezervnih koles :ok2

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik

BMW avtomobili serije 9x so sodobna vozila, opremljena z RFT pnevmatikami, zato se vozijo naokrog brez rezervnih koles :ok2

Kolikor sem razumel so dražje, težje in še popravilo odpade - takoj po novo gumo.

To pa pri meni ne špila iz takih in drugačnih razlogov.

o sodobnosti teh avtomobilov, pa si lahko prebereš v sosedenji temi "zakaj toliko zgorenih..."

ga pa kupujem, tak da me ne pojest takoj :-D

kot rečeno - rezerva se je izkazala.

Urejal damirkos1, 20.01.2009, 15:12.

Prikaži več možnosti

Api
Api

BMW fanatik

• Uporabnik

Saj ves, kako je v zivljenju. Luksuz pac stane.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik

Saj ves, kako je v zivljenju. Luksuz pac stane.

ma jaz RFT ne gledam kot na luksuz ampak kot slabo rešitev (ok razen če ti gumo raznese, potem je super), vse ostalo mi je noncense!
Prikaži več možnosti

Api
Api

BMW fanatik

• Uporabnik

No ja, vsak ima pac svoje mnenje.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

zigi
zigi

BMW Zasavje Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 15 993
  • Avtomobil: 535 PS

No ja, vsak ima pac svoje mnenje.

:ok Točno. Ne vem zakaj bi sploh imel rezervno gumo, če imaš lahko RFT, ki je meni videti kot odlična rešitev, tistih par eurov več pa tudi ne sme biti tak problem, ko kupiš avto takšnega ranga :ok2

Urejal zigi, 20.01.2009, 17:08.

BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... :mznak ... BMW FOREVER ... :cool

Prikaži več možnosti

stone
stone

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 873
  • Avtomobil: Bmw

ma jaz RFT ne gledam kot na luksuz ampak kot slabo rešitev (ok razen če ti gumo raznese, potem je super), vse ostalo mi je noncense!

Kar jaz vem se da tudi RFT gumo zaflikat, če si jo preluknal in če se nisi potem vozil z prazno gumo. Če ti pa guma počasi pušča in jo napumpaš in greš do vulkanizerja pa se jo prav tako da popravit kot navadno gumo.

Lp.
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.