TP ni poceni je pa ugodno. Ne pisat tako, ker jaz nimam pohištva lepega kvalitettnega in poceni. Edino preko neta lahko kaj takega uloviš ali kot je rekel joda. Point je v tem, da se stranko vedno upraša kaj bi rada in koliko bi dala za to kar išče. Zadnjič pride v trgovino en človek, se sprehaja okoli ( sem bil slučajno tam) in gleda eno kuhinjo. Preveri in pregleda vse, tudi ostale exponate katri so na pultu in na zudu v kuhinji. Začne razlagat da on išče tako kudnjo z SIMENS belo tehniko itd. Vse ok, dokler se mu ne pove cene. Potem pa kako da je takak cena intak se mu naredi popust 2,5k€ celo!!! In potem je postal kar aroganten in na koncu je le uspelo iztrgat iz njega ifo. koliko je mislil dat za kuhinjo.
- Prej je pa kazal tisto katero je gledal in pravu samo kaj bi zamenjal in kere barve bi rad-
Potem pove pa da bi rad Nekaj v rangu Scavolini![]()
Pri nas je tudi Sader kupoval par krat. Vuga ne še
Ja, ko začneš ene stvari gledati, pravzaprav ne veš, koliko stanejo. Zato se moraš tudi cenovno izobraziti. Če mene vprašaš, koliko bi dal za pohištvo - simpl: čim manj. Ampak potem pridejo želje, zahteve, zmišljevanja o izgledu in funkcionalnosti. Pa ženske...
Zato je vprašanje, koliko boš dal za opremo - napačno. Vprašanje na prvem mestu je, kaj rabiš. Nato, kaj si še želiš, potem se pa pogovarja o ceni in opcijah za njeno nižanje, če je potrebno.
LP