Da ne odpiram nove teme, a pozna kdo tole mrcino. https://www.avto.net...asp?id=14389151
O tem se je komentiralo že v eni drugi temi, mislim da je Tex napisal da je avto dober, samo lastnik je kreten. Če ti ga uspe prenašat do prepisa, ga vzemi
O tem se je komentiralo že v eni drugi temi, mislim da je Tex napisal da je avto dober, samo lastnik je kreten. Če ti ga uspe prenašat do prepisa, ga vzemi The Best Never Rest |
Prikaži več možnosti
|
Tudi okoli motorja so bile neke debate. S320 z 231hp 1992 baje ni bil na voljo
|
Prikaži več možnosti
|
Je bil, na mobile.de jih je kar nekaj. Malce me je strah s klase, in sploh mercedesa. Nimam nekih izkušenj z njim. Če je kaka okvara, bo verjetno kar precejšen strošek, kar se tiče s klase. Vsekakor ga grem pogledat, pa če je dober , gre ziher z mano. |
Prikaži več možnosti
|
Strah, S klase W140???
Daj no, ne pokaj vicev, skoraj sem crknil od smeha ko sem tole prebral
To je eden od najbolj zanesljivih avtomobilov vseh časov, ti se pa bojiš okvar in stroškov
Napaki tega modela sta dve in sicer uparjalnik od klime včasih crkne in je treba zaradi tega snet armaturko, pa glavna žila kablov pri motorju zna nagajat, to je pa to... razen tega je avto popolnoma BULLTPROOF! The Best Never Rest |
Prikaži več možnosti
|
Tisti srebrn 3.2 za ceno 9900, je pred cca. 2 mesecema za kakšne 3 dni spustil ceno na 7800€.. Sem pa takrat ravno zaaral e92. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hvala Jerry, sem rekel da se ne spoznam na MB. Me pa mika ful. Mislim da je tole top za vozit, pa tudi cena se mi zdi ok. za te kilometre, če so so seveda realni. |
Prikaži več možnosti
|
A ni to veljalo za W126?
:evillaugh"When you see the tree you're about to hit, it's called understeer. When you can only hear and feel it, it's oversteer" (W. Röhrl)
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Seveda, tisti je bil brez ene same samcate tovarniške napake, narejen da zdrži vsaj 100 let
Ni za kaj, ne boš falil z nakupom če ga boš vzel The Best Never Rest |
Prikaži več možnosti
|
Zgleda lep. https://www.avto.net...asp?id=14323266
great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people. |
Prikaži več možnosti
|
Sploh armatura je krasna.
Sicer pa ko vidim te Nissanove notranjosti in ključ mi je že tako slabo |
Prikaži več možnosti
|
Armaturka je res TOP
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Drugače je to serijska napaka teh avtomobilov in ni nič nenavadnega pa vseeno se dolgo tako ne bi mogel vozit. |
Prikaži več možnosti
|
Hja fantje to je armatura iz let ko je bla v igri se e46....
Aja zdj vidim, neki jo je pojedlo
.... c u o r e s p o r t i v o ....
|
Prikaži več možnosti
|
Ja pa se da to kak popravit, nevem kako brusenje in potem na novo barvanje, lakiranje?? Ali je edina opcija menjava? Ali se pa enostavno sprijaznis z izgledom in se vozis kot da ni nic
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Proti E46 je ta plastična notranjost pogreb.
Pač japonci. Pri Lexusu je bilo takrat enako. Avto 100.000€+ materiali pa enaki kot v Corolli |
Prikaži več možnosti
|
Z brušenjem in lakiranjem se je ne da porihtat, se jo pa brez problema pretapecira in je stvar rešena. The Best Never Rest |
Prikaži več možnosti
|
To je znana napaka ki se jo najlazje resi z menjavo, se dobi teh armatur na ebayu kolker hoces
|
Prikaži več možnosti
|
Jah če je vse kot piše, zna biti v redu za nekoga, ki ima edini kriterij V8, ker po izgledu je in znotraj in zunaj tole žal obup... |
Prikaži več možnosti
|
Kolega iz Villacha prodaja del svoje zbirke. Očitno res prihaja kriza
![]() Več info na https://www.facebook...67025/?sfnsn=mo |
Prikaži več možnosti
|