Skoči na vsebino

Lepi "krizni" avtomobili

* * - - - 3 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
6121 odgovorov v temi
e34td
e34td

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 515
  • Avtomobil: Ni €€€

Ze mogoce,ampak ce ti gre za nohte z denarjem,potem je varnost avtomobila nekaj kar ne mores gledat.
A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
Prikaži več možnosti

Pepsi
Pepsi

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 16 808
  • Avtomobil: NeptūnuS™

@veloce

Za 164ko, baje baba čula baba rekla plačaš v nemčiji nekih 200eur in opraviš tam dodatni tehnični oz prejmeš neko potrdilo da je euro2. Vgradijo ti pa nekaj na oz drug oz nevem kakšen katalizator oz kaj počnejo z njim:blabla
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
Prikaži več možnosti

Zlobny
Zlobny

Banned

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 110
  • Avtomobil: Zaplinjevalec plebejcev!

@veloce

Za 164ko, baje baba čula baba rekla plačaš v nemčiji nekih 200eur in opraviš tam dodatni tehnični oz prejmeš neko potrdilo da je euro2. Vgradijo ti pa nekaj na oz drug oz nevem kakšen katalizator oz kaj počnejo z njim:blabla

Je bilo že ene 100X napisano kaj točno se vgradi :P

Bili smo mi vojvode i Karantanija... i ona sranja! I pradavni vanzemaljci!

Prikaži več možnosti

Pepsi
Pepsi

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 16 808
  • Avtomobil: NeptūnuS™

Je bilo že ene 100X napisano kaj točno se vgradi :P

:P , potem ne vem kaj sprašuje takšne stvari:ok2
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
Prikaži več možnosti

Zlobny
Zlobny

Banned

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 110
  • Avtomobil: Zaplinjevalec plebejcev!

:P , potem ne vem kaj sprašuje takšne stvari:ok2

Verjetno se gre za Italijo?

Ok, konc z OT.

Urejal Zlobny, 11.01.2009, 21:57.

Bili smo mi vojvode i Karantanija... i ona sranja! I pradavni vanzemaljci!

Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

V italji tega ne delajo :laugh
Prikaži več možnosti

Davidf1
Davidf1

BMW Račna Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 28 231
  • Avtomobil: Alfa 159 TBi Ti

Tega sledim že nekaj časa :ok

http://www.avto.net/...asp?id=2492458#

Tale se mi zdi, da je bil nekaj časa last nekoga, ki je živel pri mojih sosedih. Ko sem ga sem pa tja videl je avto resnično izgledal kr lepo, pa tudi da bi jaz vedel ni imel nekih večjih problemov.
Prikaži več možnosti

racer80
racer80

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 014
  • Avtomobil: 3xe32,e34,e30 3??e36cab.

sej ni fora v katalizatorjih ampak v elektonskem e-boxu, ki se dodatno namontira v vozilo (kej več nebi vedel) ampak ti nič ne pomaga v kolikor ni vpisan v sami prometni... tudi če pripelješ avto v slovenijo in potem sam namestiš v avto, problem nastane zaradi tega, ker v sloveniji ni inštituta kjer dejansko preverijo pline v izpušnem sistemu (gre za mislim da 5 različnih plinov)
najbližji je nekje v avstriji in nato ponekod v nemčiji kjer se tudi najlažje legalizira in dodatno vpiše v brief

glede lizinga za matica in 15 let starga BMWja pa dodam to
že sama miselnost je v sloveniji na psu vsi misljo, da če kupijo nov avto, da ni potem nobenih težav kar je daleč od resnice, sam drugače ne gre (avto je nov ima garancijo pri hiši bo vsaj 10 let itd) slabosti oz stroški ki pa jih potegnejo za sabo se pa malokdo zaveda (slabost ob pogledu na plačilno listo kjer se beležijo odhodki pa itak minejo v roku treh dni) in tako gre iz meseca v mesec nadalnjnih 60 obrokov

15 let star BMW je pa pri večini slovencev avto ki je nenasiten z gorivom drag za vzdrževanje še dražji za registrirat saj je BMW in poleg vsega je največji problem ker ima zadnji pogon saj je strah in trepet za vožnjo po snegu in dežju
in kaj ostane preprostemu revčku, ki ga sosed ki je neizmerno zadovoljen z riževim narastkom poduči o bmwjih saj jih v življenju ni videl drugače kot na cesti in avtorevijah. na leto pa naredi zavidljivih 3000 km

druga alternativa je mogoče še kakšen nov clio:crazy

zato sem tudi sam očitno na robu sej vozim 16 let starga BMW-ja ampak mi prav nič ne manjka dejstvo je da si novega avta iz kinder jajčka definitivno ne bom omogočil pa če hodim po kolenih

tako razmišljam sam nekateri me boste razumeli drugi pa boste dejali da sem malo čez les, pa kaj sej jest tud ne bom nikoli razumel tistih ki zmečejo goro denarja za slabo imitacijo avta
Prikaži več možnosti
    • Bojan121 je všeč

_skyline_
_skyline_

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 705
  • Avtomobil: E39 ///M, F80 ///M3

Na BMW forumu razpravljat o revščini:crazyNekateri res ne vidite dlje kot do sosedovega hofa. A ste kdaj srečali ali spoznali revno družino? Očitno ne, ker nekaterim možgani ne dojamejo da si družina z zelo nizkimi dohodki ne more privoščit ne E34 iz večih ralogov, kaj šele nov clio. Kar slabo mi je, kako ste nekateri s polnimi ritmi pametni!
Zdaj pa se poskušaj zamislit v vlogo posameznika ki živi v revščini. Kot prvo mu je avto ena manjših skrbi, če le ni od njega popolnoma odvisen. Kot drugo takemu na kraj pameti ne pride, da si kupi BMW, katerega sloves je avto višjega cenovnega razreda (itaq za forumaše to pomeni, da je vzdrževanje zastonj, clio in golf te npr. požereta do konca - postaneš revež zraven tega pa si kmet ker nimaš BMW in voziš posran folkwagen:crazy) s tem dražje vzdrževanje. Zraven tega s to znamko nima nobenih izkušenj. No slednje pa forumaši gotovo imamo in morda je za katerega res dobra izbira E34, če se mu bog ne daj zalomi in ga udari revščina. Ampak iz razloga ker se je s to znamko srečal in jo pozna.
Zdaj pa reveža posiljevat z bednim prepričanjem kako zastonj je BMW je pa naravnost poniževanje in velika razvajenost.

Ampak s tem nikakor ne mislim, da tisti ki ima E34 da je revež. Daleč od tega. Tudi jaz, se mi zdi, se bom oženil z E39 dokler ne zamnejam stališča glede oblikovanja ali presedlal na drugo znamko. Zraven tega pa mi je ta oblika noro všeč. Enako nekaterim E34.

No to je moj pogled na situacijo in noben napad na nikogar! Kdor se pa v tekstu prepozna pa naj prej kot napiše bedno repliko, ki jo bom verjetno nehal brat, prej malo pri sebi razmisli!!
Prikaži več možnosti

Beemer
Beemer

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 4 854

Odličen post. :ok
Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 46 637
  • Avtomobil: Alfa 159 TI

In zakaj sem jaz ravno na tem forumu objavil dva poceni BMW-ja? Sej jih nisem na Audi ali Peugeot forumu.
ARHITEKT
Prikaži več možnosti

Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 70 000
  • Avtomobil: E46 325i

In zakaj sem jaz ravno na tem forumu objavil dva poceni BMW-ja? Sej jih nisem na Audi ali Peugeot forumu.

Že ok da objaviš lepe "starčke", samo ne trdit, da so to avti za une k so v krizi in brez denarja :ok2
pFTRx40.png
Prikaži več možnosti

Pero
Pero

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 15 672
  • Avtomobil: Fiat Ulysses

Ze mogoce,ampak ce ti gre za nohte z denarjem,potem je varnost avtomobila nekaj kar ne mores gledat.

tu jaz ne bi bil prepričan.
Če bi gledal samo na majhno porabo (E-34 si privošči le kak litter manj kot moj prejšnji osmak ker je podhranjen) bi si kupil klia ali kako dvojko dizla, vendar pa iz varnosntih razlogov tega nisem naredil. Na srečo je bencin pač strošek, ki je sedaj sorazmeroma majhen, nočem pa avta brez airbagov ter avta ki se zlomi, ko se vanj zaleti novejši klijo. Dvojka golf ali klijo druge generacije to vsekakor so.
E-34 je pa že tank. Testi na tv in revijah so v nasprotju z vsakdanjimi trki. Na testih je kot in hitrost trka že vnaprej določena, v vsakdanjem življenju pa ne. Tako so kljub večji porabi pri meni karte jasno na strani stare E-34 kot pa na strani novejšega klija, ki pa mi moje prostorske zagate v nobenem primeru ne bi rešil.
Konekoncev pa kaj si drugi mislijo o tem kaj jaz vozim mi pa dol visi.
Recimo sosed ma ta staro laguno karavan letnik ene 95 belo bencinar 1,8.
Dvomim, da se bolje pelje kot jaz v E-34...........ampak...pa kaj pol. Gledam ga vsak dan kako naloži noter voziček pa ne vem kaj še vse in se pozdraviva in mi reče....sosed a si zamenu?
Jaz .. ja sej veš ....otrok pa to....pa mi reče kul stari kul.....in to je to.
Ne jamra in ne sprašuje....kako pa to, da si iz osmaka pa usnja pa oh in sploh razjahal na ta jajca. Enostavno me gleda kot na očeta in ne kot na bmw freaka. Boli njega drgač kaj vozim. In to bi moralo biti tako tudi na forumu.
Velikokrat je bilo tako, da je nekdo vprašal, če je lahko na forumu pa čepprav ima rad bmw-je in ima samo neko astro. Ja pa kaj pol človek. Dobrodošel. Pa če voziš rolko......:-D :-D

Spet neki filozofiram.
Preveč damo na zunanjost. Preveč je ocenjevanja katero številko kdo vozi, preveč je posploševanja in nasploh.......ne vem no. Sej v svoji esenci smo vsi fejst ljudje......ampak a bo rcimo prišlo do teg, da bom recimo z E-34 požmigal nekomu z E-60 in njega bo sram in ne bo požmigal nazaj ker imam le E-34......dotle smo došli???

:-D :-D :-D
Why getting mad?.......Get even :-D
Prikaži več možnosti
    • Pepsi in Andy04 uporabnikom je všeč to sporočilo

Bojan121
Bojan121

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 152
  • Avtomobil: BMW E21

Krizni avto je tole:

http://www.avto.net/....asp?ID=2475593

:-D

Lp Bojan
Prikaži več možnosti

Pero
Pero

Banned

• Izključen

Jaaaaaaaaa klima pa bakreni žlebovi pa iberlauf za vroč zrak pa novoletne lučkeeee.
Bojči a mi lohk kr 2 zaviješ za dam :laugh :laugh :laugh :ok2 :beer :beer
Prikaži več možnosti

TP
TP

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 315
  • Avtomobil: e61 535d

tu jaz ne bi bil prepričan.
Če bi gledal samo na majhno porabo (E-34 si privošči le kak litter manj kot moj prejšnji osmak ker je podhranjen) bi si kupil klia ali kako dvojko dizla, vendar pa iz varnosntih razlogov tega nisem naredil. Na srečo je bencin pač strošek, ki je sedaj sorazmeroma majhen, nočem pa avta brez airbagov ter avta ki se zlomi, ko se vanj zaleti novejši klijo. Dvojka golf ali klijo druge generacije to vsekakor so.
E-34 je pa že tank. Testi na tv in revijah so v nasprotju z vsakdanjimi trki. Na testih je kot in hitrost trka že vnaprej določena, v vsakdanjem življenju pa ne. Tako so kljub večji porabi pri meni karte jasno na strani stare E-34 kot pa na strani novejšega klija, ki pa mi moje prostorske zagate v nobenem primeru ne bi rešil.
Konekoncev pa kaj si drugi mislijo o tem kaj jaz vozim mi pa dol visi.
Recimo sosed ma ta staro laguno karavan letnik ene 95 belo bencinar 1,8.
Dvomim, da se bolje pelje kot jaz v E-34...........ampak...pa kaj pol. Gledam ga vsak dan kako naloži noter voziček pa ne vem kaj še vse in se pozdraviva in mi reče....sosed a si zamenu?
Jaz .. ja sej veš ....otrok pa to....pa mi reče kul stari kul.....in to je to.
Ne jamra in ne sprašuje....kako pa to, da si iz osmaka pa usnja pa oh in sploh razjahal na ta jajca. Enostavno me gleda kot na očeta in ne kot na bmw freaka. Boli njega drgač kaj vozim. In to bi moralo biti tako tudi na forumu.
Velikokrat je bilo tako, da je nekdo vprašal, če je lahko na forumu pa čepprav ima rad bmw-je in ima samo neko astro. Ja pa kaj pol človek. Dobrodošel. Pa če voziš rolko......:-D :-D

Spet neki filozofiram.
Preveč damo na zunanjost. Preveč je ocenjevanja katero številko kdo vozi, preveč je posploševanja in nasploh.......ne vem no. Sej v svoji esenci smo vsi fejst ljudje......ampak a bo rcimo prišlo do teg, da bom recimo z E-34 požmigal nekomu z E-60 in njega bo sram in ne bo požmigal nazaj ker imam le E-34......dotle smo došli???

:-D :-D :-D

Kaj pa če kupim A6 in ti poblendam? Greva še zmerom na :kronca ?? ;)

LP
Prikaži več možnosti

Pero
Pero

Banned

• Izključen

Kaj pa če kupim A6 in ti poblendam? Greva še zmerom na :kronca ?? ;)

LP

Vsekakor ampak sej veš......držal ti bom predavanje kakšen jajc je to in o voznih lastnostih in nenazadnje o servisih.
Ampak kork vem ti že veš da je A6 skret če se ne motim :-D :-D
:beer :beer :beer
Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

Krizni avto je tole:

http://www.avto.net/....asp?ID=2475593

:-D

Lp Bojan

AXIAM :umruodsmeha pomojem je mislu ape :rofl
Prikaži več možnosti

TP
TP

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 315
  • Avtomobil: e61 535d

Vsekakor ampak sej veš......držal ti bom predavanje kakšen jajc je to in o voznih lastnostih in nenazadnje o servisih.
Ampak kork vem ti že veš da je A6 skret če se ne motim :-D :-D
:beer :beer :beer

Reciva tako - ob nakupu in primerjavi z e39 me ni prepričal (stari A6), nekaj cvetk sem pe še zvedek kasneje. Branil se ga pa vseeno ne bi, sploh če bi bil ravno po ta velkem servisu.

LP

Urejal TP, 12.01.2009, 00:01.

Prikaži več možnosti

Pero
Pero

Banned

• Izključen

Reciva tako - ob nakupu in primerjavi z e39 me ni prepričal (stari A6), nekaj cvetk sem pe še zvedek kasneje. Branil se ga pa vseeno ne bi, sploh če bi bil ravno po ta velkem servisu.

LP

Jah mene ni prepričal. Kot sem že v neki drugi temi omenjal.......navzven je lep....preklemansko lep.......ampak v zavoje pa s tem jajcem enostavno ne morš it hitro. Vejo nekateri forumaši kako nesrečen sem bil ko sem ga imel.
Seveda.......v službo in nazaj me je pripeljal pa lep je tudi (itak šminka) a vendar....nein danke. Gospodar prstanov samo audi 100 2.3E
To je za mene kot "laika" edini Audi, ki je res stroj. In je v enakem razredu kot E-34...A6 pa nikakor ni v enakem razredu z E-39. No way dude :-D
:ok :ok
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.