Mislim da Belgija.
lp

F 2000s
Fn herstal,Belgija
![]() F 2000s Fn herstal,Belgija
A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
|
Prikaži več možnosti
|
Yp! In neverjetno precizna, čeprav izgleda bolj plastična... no sej tut je... ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vau, a tele Star gate puške so že v operativni uporabi
![]() ![]() ![]() Človek bi si predstavljal, da kje v Afganistanu mudžahidi vidijo samo Zastavino puško, pa te imajo že na pol za kolega ![]() ![]()
CCNA / BCNE
|
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() ![]() ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Men se nič kej prida ne kolca po M70, sem s to čisto zadovoljen ![]() ![]()
It's all about music...
|
Prikaži več možnosti
|
No, ti imaš "olajševalno" okoliščino, si še mlad ![]() Saj ne rečem, da so tele "plastik fantastik" za nič, a klasika je pa le klasika ![]() ![]() ![]() Lp, zigi ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Plastika ima svoje prednosti... ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vem, imam GLOCK 17 ![]() p.s. sicer je bil pa komenter na "tanove" puške mišljen malo za šalo, malo pa za res ... ![]() Urejal zigi, 10.01.2009, 23:29. BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Pa si kej aktiven z glockom?
|
Prikaži več možnosti
|
Bil dolga leta, sedaj pa ko imam čas ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Vem da si pisal iz heca, ampak vseeno, da izpodbijem malo to izjavo...mislim da sem imel M70 v uporabi več časa kot pa večina od vas tukaj ![]() ![]() sama nostalgija pa ima neki pomen samo doma v naslanjaču, na terenu jo kar hitro pozabiš ![]()
It's all about music...
|
Prikaži več možnosti
|
In kam hodiš kaj z njem? Jst bi rad svojo tetko sprobal .. |
Prikaži več možnosti
|
Prav imaš ... na terenu vidiš (občutiš) razliko ![]() Lp, zigi ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Ma sem tut sam bil malo zadržan na začetku, na koncu pa precej navdušen.
Mislim da na (ne)zadržanost v prvih trenutkih vpliva njen izgled. Izgled je vse prej kot klasičen... ![]() Tule gor pašejo še namerilna, nož bombomet... Posebej sem bil navdušen nad namerilno napravo. Kot gledanja skozi optiko je lahko različen, a še vedno vidiš red point na mestu zadetka. Pri klasičnem merku se moraš bolj potrudit, kar pa vzame čas. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Včlani se v kakšen strelski klub, pa boš imel možnost na najbližjem strelišču. "Na črno" pa raje ne sprobavaj - ni varno ne zate, ne za druge ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Po cele dneve jo sestavljam in razstavljam poliram pucam .. cajt je da jo sprobam ..
Sicer bi pa tako ali tako samo enega, dva .. sem jo dobil od starega očeta. |
Prikaži več možnosti
|
Poglej kaj je na moji ![]() (malce sicer skrito pod sivim lepilnim trakom ![]()
It's all about music...
|
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Vseeno ti priporočam, da greš na kakšen "dan odprtih vrat" in se dogovoriš s člani ZSČ-ja ali pa lokalnega strelskega kluba, pa zadevo probaš pod njihovo kontrolo ... ![]() A imaš posestni list zanjo, ali gre za "družinsko nasledstvo" ![]() Imaš kaj kmalu lahko Policijo na vratih, tko da previdno, sploh ker očitno nimaš orožnega lista ![]() Urejal zigi, 10.01.2009, 23:49. BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
He, vidim. Vidim pa tudi našitek na desni roki... zanimivo. Si dosti zunaj? ![]() |
Prikaži več možnosti
|