Orožje med forumaši
To sem dobil v spomin od starega očeta .. nazadnje sem z njo steljal in z starim očetom ko je bil še živ pri 12. letih. Sedaj je moja. Hja .. orožni list .. to je spet druga zgodba, .. tega najverjetnjeje nebi dobil .. pa če bi po trepalnicah shodil ..
![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Bomo videli, mogoče rata ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
montenegro: Tko bo res najboljše
![]() @cripus: Vidiš še ena prednost ![]() ![]() S&W je naoljen kot bi bil v ribji konzervi, G17 pa ne ... ![]() Urejal zigi, 10.01.2009, 23:59. BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
No sej, ravno pri tem pucanju, pa mene potem ponavadi mine veselje ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
No vidiš, pol je pa G17 tebi pisan na kožo - manj ga pucaš, boljši je ![]() ![]() Urejal zigi, 11.01.2009, 00:07. BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Kosovo, 2x v Nemčiji (Warrior Leader Course - enkrat kot tečajnik, enkrat kot inštruktor), Knights of Apocalypse 2007 v Italiji, to pa mislim da je tudi to ![]() ![]()
It's all about music...
|
Prikaži več možnosti
|
v kateri enoti pa si če smem vprašat?
mam bratranca k je v vojski pa strica k je povelnik pa tud nekam gresta zdaj v kratkem |
Prikaži več možnosti
|
Bil sem v 20. MOTB, zdej trenutno na šoli za podčastnike, prihodnja destinacija pa bi menda naj bla 74. MOTB (Patria) ![]()
It's all about music...
|
Prikaži več možnosti
|
Z misije direkt na ŠPČ, super
![]() No, veliko sreče na šoli. Pozdravi švod Šušnika, če ga kaj vidiš. LP iz Peć-i ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Najglasnejšega možiclja na šoli? ![]() seveda ga, pa ne samo vidim, še slišim :D bom pozdravil ![]() ![]()
It's all about music...
|
Prikaži več možnosti
|
lahko opiše dobre - slabe lastnosti nove puške
![]() BMW - UŽITEK V VOŽNJI! BMW - Bob Marley & the Wailers Be My Wife |
Prikaži več možnosti
|
2x klasična Beretta oz Betty 92 kot jima ljubkovaljno pravim. Načeloma jih ne uporabljam , še najmanj jih kažem. Človek mora biti res prašič in pol da se mi tako zameri da bi ju mogoče uporabil. Dosedaj sem jih moral uporabiti le enkrat ko se mi je nekdo tako zameril na osebnem nivoju, da mi je moral v hosti zaplesat "prvi par osnovnih korako Stepa".
Drugače pa nisem pristaš orožja in nasilja. ![]()
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
|
Prikaži več možnosti
|
zgleda da je nas preljubi forum kr dobro varovan:-D
kje se najde junak, ki bi ga skusal oropati ali nadlegovati:fight ![]() bmwslo forum ima celo svojo vojsko:metalc ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|