Skoči na vsebino

Orožje med forumaši

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
1654 odgovorov v temi
krt
krt

Alias Cavazza

• Uporabnik
  • Sporočil: 19 129

Te stvari je treba met vsaj dobro pospravljene pred otroci.

glede na to, kako radovedni so otroci ni nikoli varnega skrivališča pred njimi
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

BMW-M-POWER
BMW-M-POWER

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 2 402
  • Avtomobil: E39 Cosmosschwarz

Uglavnem, kako je lepo brati o korenjakih in orožju, če pa resno pomislim, so pa zame eni obični revčki! Sramota res da se sploh o tem diskutira tukaj o tem! Da nebo začuden kdo ko mu bo kdo vbližnji prihodnosti naredu hišno preiskavo, kaj ste zblojeni al kaj, da se greste javno pogovarjat o tem kdo ma kako orožje doma? Pa tudi če ga maš držite to zase, kaj mora kdo vedet kaj imaš ti doma! Uglavnem če bi se vojna začela v SLO, tudi eden nebi mel jajc poprijeti za orožje in braniti svojo državo! Vas že vidim kako v koloni "BMW-gebraucht tour" šiba v DE. Dejte no se zresent! Uglavnem med nami forumaši so tudi plavci, kateri komaj čakajo na tak kos pogače o katerem se vi tukaj zgovarjate!
Prikaži več možnosti

Pepsi
Pepsi

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 16 808
  • Avtomobil: NeptūnuS™

za mene ste budale, če imate orožje doma

:rofl :umruodsmeha @krt :ok

Sej js tut nimam nobene pištole doma, sem napisal ker sem čakal če bo odziv pozitiven al negativen pa sm si reku takoj ko prvi pojamra povem po resnici da ne bo kakšnega krega:laugh...

Mam pa doma več tega od športov razni rekvizitki ki pa jih ne bi niti malo šparal da mi kdo uleti v stanovanje/hišo sredi noči nenapovedan MLB (Major Leauge Baseball), NHL, kakšno čelado, sem tudi soliden kuhar in imam par dobrih reči v kuhinji:ok2

BMW-M-POWER :ok ;) Here comes zelenc, men je bil že naslov teme zgrešen pa sm reku dej da pokukam malo pol si pa moj sarkazem/črni humor in vse ostale zajebancije ki me stalno dekoncentrirajo ... uglavnem nisem si mogu pomagat da ne bi ene prjavu :laugh

Urejal Pepsi, 22.01.2009, 20:01.

“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
Prikaži več možnosti

Martini Racing
Martini Racing

bivši nick Consigliere

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 302
  • Avtomobil: Kombi

Lovski nož.
Objavljena slika

Urejal Martini Racing, 22.01.2009, 19:58.

Prikaži več možnosti

BMW-M-POWER
BMW-M-POWER

Banned

• Izključen

Za @montenegreta se nebi čudu, ni malo tudi če bi imel novo Patrio :) :)

@montenegro underground

JOKE!

Urejal BMW-M-POWER, 22.01.2009, 20:00.

Prikaži več možnosti

sidney70
sidney70

Strokovnjak za sadno medicino

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 374
  • Avtomobil: VW

jest mam celo omaro pusk ... :

-zracna puska
-malokaliberska puska cal .22
-dvocevka 12/12
-bokarca 12/ 7x57
-karabin 7x64

samo ni mi jasna tale tema najbolj ... a ste vsi oborozeni ???

Urejal sidney70, 22.01.2009, 20:04.

Prikaži več možnosti

pinchy
pinchy

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 589
  • Avtomobil: e34 525i

mislim da ma skoraj vsako drugo ali tretje gospodinjstvo kaksen kos orozja pri sebi, al pa jaz poznam sam taksne familije :S ce bi policisti naredil v kaksnem vecjem mestu hisno preisavo v vsakem domu, bi ze pomoje lahko kaksen vecji zelezni kip ulili z toliko kovine ki bi jo s tem pridobili.... ne pozabi to da ne glede na to da lezimo blizje osrednji evropi, manjsi del nase krvi je se vedno na balkanu, ta sidrom se nas bo se kr nekaj casa drzal, res pa je da glede orozja smo pa malo bolj prikriti kot nasi J sosedje

moje mnenje LP M

BTW tudi pri nas se kaksen kos ali dva najdeta (moj prispevek k nastajanju zeleznega kipa :D )

Urejal pinchy, 22.01.2009, 20:05.

Prikaži več možnosti

ingy
ingy

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 140

Uglavnem, kako je lepo brati o korenjakih in orožju, če pa resno pomislim, so pa zame eni obični revčki! Sramota res da se sploh o tem diskutira tukaj o tem! Da nebo začuden kdo ko mu bo kdo vbližnji prihodnosti naredu hišno preiskavo, kaj ste zblojeni al kaj, da se greste javno pogovarjat o tem kdo ma kako orožje doma? Pa tudi če ga maš držite to zase, kaj mora kdo vedet kaj imaš ti doma! Uglavnem če bi se vojna začela v SLO, tudi eden nebi mel jajc poprijeti za orožje in braniti svojo državo! Vas že vidim kako v koloni "BMW-gebraucht tour" šiba v DE. Dejte no se zresent! Uglavnem med nami forumaši so tudi plavci, kateri komaj čakajo na tak kos pogače o katerem se vi tukaj zgovarjate!

Kadarkoli pa kjerkoli...slabo me ti poznaš...
It's all about music...
Prikaži več možnosti
    • BMW-M-POWER in 4banger uporabnikom je všeč to sporočilo

Pepsi
Pepsi

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 16 808
  • Avtomobil: NeptūnuS™

mislim da ma skoraj vsako drugo ali tretje gospodinjstvo kaksen kos orozja pri sebi, al pa jaz poznam sam taksne familije :S ce bi policisti naredil v kaksnem vecjem mestu hisno preisavo v vsakem domu, bi ze pomoje lahko kaksen vecji zelezni kip ulili z toliko kovine ki bi jo s tem pridobili.... ne pozabi to da ne glede na to da lezimo blizje osrednji evropi, manjsi del nase krvi je se vedno na balkanu, ta sidrom se nas bo se kr nekaj casa drzal, res pa je da glede orozja smo pa malo bolj prikriti kot nasi J sosedje

moje mnenje LP M

WTF, če je pa tako bom pa res eno kos mogu nabavit. Upam, da se zajebavaš ker jaz dosedaj sem v živo videl orožje le pri policajih, za razne G-7 sumim, da tam ven leti kakšna plastika ali pa voda, in pa na predstavitvi vojske v Cerkljah kjer so nam dali streljati z zračnimi. Aja pa seveda pri enem sorodniku ki je Jager so mi dali v roke zračno pa sem streljal v tarčo prilepljeno na drvarnico... Uglavnem what the fuck. To pomeni če je mi doma nimamo in je nimajo tudi pri punci potem jo ma švoger?:-D

Upam, da si tudi ti pisal bolj tako just for kicks:eek
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
Prikaži več možnosti

Andy04
Andy04

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 563
  • Avtomobil: avtomatik

jest mam celo omaro pusk ... :

-zracna puska
-malokaliberska puska cal .22
-dvocevka 12/12
-bokarca 12/ 7x57
-karabin 7x64

samo ni mi jasna tale tema najbolj ... a ste vsi oborozeni ???

http://forum.bmwslo....t=jager&page=12

:umruodsmeha :umruodsmeha :umruodsmeha
:nono Trau keinem, der nicht trinkt. :nono

Član KOS
Prikaži več možnosti
    • Pepsi je všeč

BMW-M-POWER
BMW-M-POWER

Banned

• Izključen

Če bi komu med vami rekel naj gre lopnit kuri glavo z sikiro, in jo nato spucati in vržti na raženj oziroma zaklati jagenjčka ali kar koli drugo, nobeden nebi želodca imel zato, slabša polovica mularije na BMW jakom korajžnem forumu, pa vsi kao neki orožarji! Vsi vi oražarji niste v stanju ribe ubit in jo nato spucat, kaj šele da bi nameril v človeka in mu glavo odstrelil! Uglavnem umikam se iz teme, ker tole nevodi nikamor! Samo živce mi najeda od Korenjakov
Prikaži več možnosti

BMW-M-POWER
BMW-M-POWER

Banned

• Izključen

Sem poklicni rezervist še danes! Tako da sva že dva! Pa še vojno v Bosni dal skozi! :ok
Prikaži več možnosti
    • ingy je všeč

krt
krt

Alias Cavazza

• Uporabnik
  • Sporočil: 19 129

bo kar odebeljen tisk držal

In potem boste spet kritiziral američane, kako so usekani, prosim vas:napaka
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

sidney70
sidney70

Strokovnjak za sadno medicino

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 374
  • Avtomobil: VW

Uglavnem če bi se vojna začela v SLO, tudi eden nebi mel jajc poprijeti za orožje in braniti svojo državo! !

prjatu ne tega pisat ... ker sem dal ze eno vojno skoz ... hvala bogu je bla kratka, ampak posledice ti pa pusti ... jest vemam kako je ce kdo strelja nate ...
Prikaži več možnosti

ingy
ingy

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 140

bo kar odebeljen tisk držal

In potem boste spet kritiziral američane, kako so usekani, prosim vas:napaka

Pa še neki bi dodal, ko ravno berem takšne komentarje...

Ni orožje tisto, ki ubija ljudi...to so ljudje sami...
It's all about music...
Prikaži več možnosti
    • Bavaria fan in Andy04 uporabnikom je všeč to sporočilo

pehtren
pehtren

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 473
  • Avtomobil: -

Če bi komu med vami rekel naj gre lopnit kuri glavo z sikiro, in jo nato spucati in vržti na raženj oziroma zaklati jagenjčka ali kar koli drugo, nobeden nebi želodca imel zato, slabša polovica mularije na BMW jakom korajžnem forumu, pa vsi kao neki orožarji! Vsi vi oražarji niste v stanju ribe ubit in jo nato spucat, kaj šele da bi nameril v človeka in mu glavo odstrelil! Uglavnem umikam se iz teme, ker tole nevodi nikamor! Samo živce mi najeda od Korenjakov

Noben noče namenoma se streljati, le redki psihiči. Večina takih stvari je v zbirateljske namene, predvsem pa da se človek počuti doma bolj varnega.

Nošenje orožja ven iz hiše pa je zame nedopustno.
Joy turns gasoline into adrenaline! :mznak
Prikaži več možnosti

pinchy
pinchy

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 589
  • Avtomobil: e34 525i

pol ze ce ti tak pravs, ne bom zj na dougo pa siroko razlagal,ampak kos orozja ni tako tesko dobit na crnem trgu, v roku dveh ur se lahko dobi karkoli nizjega kalibra, kar pa se gospodinjstev tice, so pa vecinoma vsaj tulk pametni da so tiho in o tem ne govorijo na glas, orozje pa ne sluzi temu da bi se s tem bahali, ali pa bili po dusi psihopati, ampak za lasten obcutek povecane varnosti, ki pa ni nazaželjena... vsaj pri nas in naših znancih in clanih familije je tako...

Nošenje orožja ven iz hiše pa je zame nedopustno.----------------------> pehtren---> se strinjam

Urejal pinchy, 22.01.2009, 20:17.

Prikaži več možnosti
    • pehtren je všeč

Backo320ci
Backo320ci

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 447

Sem poklicni rezervist še danes! Tako da sva že dva! Pa še vojno v Bosni dal skozi! :ok

Torej ce si star 30 let, kakor ti piše v profilu, si v času vojne v BiH, ki je potekala med 92-95, bil med vojno star med 13 in 16 let :ok Pohvalno
Prikaži več možnosti

Davidf1
Davidf1

BMW Račna Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 28 231
  • Avtomobil: Alfa 159 TBi Ti

prjatu ne tega pisat ... ker sem dal ze eno vojno skoz ... hvala bogu je bla kratka, ampak posledice ti pa pusti ... jest vemam kako je ce kdo strelja nate ...

No saj verjetno je bilo mišljeno v smislu, da pa jih je zeeeeeellllooooo malo tistih, ki bi v krizni situaciji res poprijeli za orožje. :ok

Drugače pa vsa čast tistim, ki ste se borili in ste dali nekaj tega skozi in veste kako je.

Urejal Davidf1, 22.01.2009, 20:19.

Prikaži več možnosti

standup
standup

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 505
  • Avtomobil: totenwagen

Sam sem imel še nedolgo nazaj tole "incognito" prijateljico
Objavljena slika
Poleg tega je bil seveda še mp5, beretta in ene par šmajserjev, na koncu se mi pa ni dal več z airsoftom ukvarjat in sem jih vse prodal :ok2

Je pa res presenetljivo koliko ljudi ima orožje doma, že samo legalno je okoli 50 tisoč orožnih listin http://www.mladina.s...antonio_vidali/

Urejal standup, 22.01.2009, 20:22.

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.