http://www.avto.net/...=2949759&show=1
Se je že prodajal če se dobro spomnim mislim da pri Matej-u Lisjaku.
Mislim, da je je enkrat že bilo nekaj govora okol tega avta v zvezi z nekim izsiljevalcem iz fužin in znanega primorskega avtopreprodajalca.
Mislim, da je je enkrat že bilo nekaj govora okol tega avta v zvezi z nekim izsiljevalcem iz fužin in znanega primorskega avtopreprodajalca. |
Prikaži več možnosti
|
Sam avto je pa hud...... ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pozna kdo?
http://www.avto.net/...=2698298&show=1 Zanima me, kako je z deli za tak avto? Se jih da dobiti relativno poceni iz tujine ali tudi pri nas? Verjetno manjka še par k eur da bi bil avto res v nulo. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Nekje nazaj v temi o 911-tkah sem dal link, na kaj je potrebno paziti pri nakupu teh atomobilov (njihove šibke točke) ... malo poišči, da si ne nabaviš kakšne luknje brez dna ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
če motor dela tko kot treba in avto ni bil nikol preveč razbit I say go for it ![]() resen strošek pri tem avtu je motor in menjalnik, ostalo ni take krize. tale če bi ga v novo barvo odel in tele fuchske mal dodelal bi bil za prste obliznt. aja pa btw to so ameriške sprednje luči, to je treba menjat predn se tle lahk registrira če se ne motim. lahko pa tut da so ameriške sam obrobe in so parabole že menjane glede na to da ma slo. registrske. Urejal voith, 31.07.2009, 12:48.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Ker je prišel čas menjave avta in je končno malo več $$ sem se odločil zapeljat izven BMW družine in se zagledal v
http://www.avto.net/...=2895541&show=1 Po eni strani gre za dokaj nepraktičen avto, po drugi strani pa izpolnitev dolgoletnih sanj. Ali slučajno kdo kaj ve kaj se je dogajalo s tem avtom pri prvem lastniku. |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem, če je to isti avto, samo kolega je imel na skladiščenju pred cca enim letom identičnega, barva, notranjost, kilometrina, letnik... Bil je pa zariban, avto so po nekaj mesecih odpeljali, kaj se je nato dogajalo z njim pa ne vem.
Učenec mora v vsem prekositi svojega učitelja, da ne bi za vselej ostal učenec.
|
Prikaži več možnosti
|
ni to ta avto... ta avto je pri "meni" na dvorišču...
![]() @DD-B... če te bo zanimalo kaj od vozila lahko na PM... avto je bil kupljen pri nas, vsa zgodovina je znana.. ![]() lp |
Prikaži več možnosti
|
Nekdaj grdi raček 911 linije, postaja z leti zmeraj bolj privlačen...meni deluje tudi bolj "sveže" kot 997, turbo s temi facelift lučkami.
Mi je padel v oči ta, ko sem preverjal kaj je novega na trgu..
https://www.elferspo...o-2000-4514097/ “Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner! |
Prikaži več možnosti
|
Meni nikoli ni bil grd in mi je bila ta debata vedno čudna. Sprednje luči so se mi vedno zdele zanimiva interpratacija klasike. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Ta lci verzija luči mi je dejansko všeč, pfl manj...pa če je wide body, s turbo odbijači in pragov pa te felgne...mi je res všeč no “Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner! |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
996 je top avtek, ampak se tud na cenah pozna. Turboti so bli 40 jurjev nedolgo nazaj |
Prikaži več možnosti
|
Tile z žarometi "razlitega rumenjaka" niso preveč cenjeni. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Isti šmorn. S tem, da je ta z rumenimi smerniki še bolj katastrofa. Žaromet mora biti okrogel, elipsast. |
Prikaži več možnosti
|
Aha, tako okrogel kot na Z3 1.8 roadsterju? “What's the use of living if you can't feel alive?” |
Prikaži več možnosti
|
Porhu paše okrogla luč. To si nisem jaz izmislil. Zato so tisto obliko kar hitro opustili. |
Prikaži več možnosti
|
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|