Kaj sem počel zadnje 3 dni ;)
Tablic ne vzamejo.
LP, PIC |
Prikaži več možnosti
|
Vzeli so jih kvečjemu zato, da si je kak gospodin človek pičkotehničar preglednik z njimi rit obrisal ![]() ![]() ![]()
CCNA / BCNE
|
Prikaži več možnosti
|
Brez skrbi. Izpuh je dvojni in "custom made" tako da ga ne bom spreminjal, monitorje imam pa že pripravljene. Samo še armaturko moram prevrtat. Sicer mi jo je malo žal razžagat, ampak za napredek znanosti in tehnike je pač treba potrpet. Aja hvala bogu da mi vsaj spojlerja ni treba montirat, so že repi dovolj. The Best Never Rest |
Prikaži več možnosti
|
Po zakonu bi jih po poteku veljavnosti moral uničit, v praksi pa potem največkrat krasijo vrata kakšne delavnice. No če bo kak uradnik izrazil željo da si jih zatlači v rit, mu jih bom z veseljem odstopil.
Urejal Jerry, 26.01.2009, 08:40.
The Best Never Rest |
Prikaži več možnosti
|
Kuri res veliko, do zdaj je spil še vse kar je videl. Sicer pa nisi edini ki ga takšne stvari zanimajo, zato sem pripravil cenik. Takole gre: Tehnično vprašanje: 0 eur Vprašanje o porabi: 10 eur Vsako naslednje neumno vprašanje: 20 eur The Best Never Rest |
Prikaži več možnosti
|
Jerry, kateri je pa ta mojster od "amerikanosov" tule pr meni na Viču?
Zadnjič sem gledal, so na avtovleko enega roza cadilaca nakladali, pa vedno je kaka limuzina tm pred bajto parkirana, + še ene par takih res ogromnih ladij ima? Poznaš? |
Prikaži več možnosti
|
Bom vprašal malo bolj zavito (beri: tehnično vprašanje!
![]() ![]()
CCNA / BCNE
|
Prikaži več možnosti
|
Naslednje vprašanje pa bo: Kolk milj se da nardit s polnim tankom? ![]() Urejal Rottie, 26.01.2009, 09:17. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hehe, moj klubski kolega... ta je še bolj nor kot jaz ![]() The Best Never Rest |
Prikaži več možnosti
|
Nimam pojma, koliko drži. V prejšnjega sem spravil blizu 100 litrov, v tega bom pa verjetno tudi tam nekje... ga še nisem do konca spraznil ![]() The Best Never Rest |
Prikaži več možnosti
|
Jerry
Obstajajo stvari, za katere bi bilo bolje, da jih nikoli ne odprem, kot so "tvoj album" Ampak ker sem firbčen kot kaka branjevka sem odprl, videl slike Caddy-ja in zdej spet krvavim direkt iz srca kot, da igram glavno vlogo na kolinah. Nice peace of machinery Prva liga stroj.
Why getting mad?.......Get even
![]() |
Prikaži več možnosti
|
hudo! mislim, koliko nekih lepih oblikovalskih detajlov ima to vozilo. poslastica
![]() ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jerry, si pa vse hujši! A se nič ne misliš zresnit?
![]() Kot da nimamo tega starega pleha še dovolj, moraš uvažat kapitalistično navlako, boli tebe za ekologijo, kar se pa porabe tiče pa mislim, da ni tvoja naloga, da rešuješ Bavčarjev Istrabenz ... pa še to, a misliš se kaj oženit, ker tole ni glih neka dobra napoved!!! ![]() No, užitek bo tole videt spomladi, poleti, ko se bo ta lepotec prikazal v vsem sijaju:ok |
Prikaži več možnosti
|
Ravno prej se je mimo mene peljala ena ameriška ladija, sicer dvovratni "coupe" (samo po ameriških standardih seveda), pomoje Pontiac, letnik okrog 70. Seveda V8
![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Z motorji pri teh amerikancih predvidevam, da ni problemov. Kako pa se kaj menjalniki obnesejo'
|
Prikaži več možnosti
|
Enako kot motorji. BP.
Predimenzioniran avtomat z tremi prestavami in eventuelno z overdrive-om ter kontrolno šipko za olje menjalnika. Nepokvarljivo
Why getting mad?.......Get even
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jerry se je pravkar oženi z Amerikancom:ok2 |
Prikaži več možnosti
|
Prekrasna ladja:ok
|
Prikaži več možnosti
|
Mi je kr sapo zaprl k sm slike vidu! Bravo Jerry