Sam sem se zaklel po parih norih pripetljajih z Gorenjem, da njihovih izdelkov več ne kupim, pa še delnice sem vse prodal ker......
Kupujem podpultni hladilnik za v pisarniško čajno kuhinjo in ja hočem liebher, gagenau, elektrolux, bosch, pa ni nikjer bilo zaloge in me znanec, ki ima salon prepriča za Gorenje

OK
Ker je šlo za vgradni hladilnik se na vrata od hladilnika montira pohištvena maska OK.
No ko si hladilnik zaprl so se vrata zaprla zadela v hladilnik in nazaj odprla za 1 cm

. Mizar pravi ne morem nič.

Ok kličem servis Gorenje pridejože kar z novimi celimi vrati zamenjajo in voila isto

. Kličejo nadrejene pa mi predlagajo, da odpeljejo na servis, se strinjam ! No me pokličejo, čez 1 teden, da so vrata pretežka ??? Lesena blenda mislim.

So bila normalna vrata iz iverke obdelana z furnirjem. Ok jim rečem so pretežka, povejte kako težka bi morala biti ali mi pa vi pripeljite in demonstrirajte z bilo katerimi drugimi vrati, pa da funkcionira. Se niso hoteli iti, pripeljejo mi nazaj hladilnik, kao vrata pre težka. Ok probam sam vse živo je mizar še 3 plošče kar surove naredil pa zmeram isto, raziskujem dalje in ugotovim, da ima vsa konkurenca pa ne tista, ki sem jo našteval ampak tudi, Beko, Indesit, Ocean posebne pante na vratih, kjer lahko štelaš poteg vzmeti, obenem pa imajo vsi še nek sistem, ki npr 5 cm odprta vrata potegne noter in zapre. Se ponovno pritožim na Gorenje in zahtevam vračilo izdelka zaradi stvarne napake ( izdelek je le pol izdelek in nima lastnosti, ki bi jih moral imeti), zagrozim še z inšpekcijo in demonstracijo pol izdelka še ostalim. No se oglasijo pri meni in predlagajo vračilo 50% kupnine, kar sprejmem in imam sedaj pol izdelek, sem pa moral podpisati, da se s tem podpisom zavedam, da sem kupil defekten izdelek brez nadaljnje garancije

Ok ta sranje so prodajali še 3 leta sedaj cca 1 leto pa so kompletno zamenjali tečaje v low cost hladilnikih "Sidex" pa še enako, kot je bilo.
No se mi ne da več pisati drugih težav, imel še problem z zamrzovalno omaro, kjer so mi police in blende izpadale, so ugotovili, da je skrinja (omara)široka 61,5 cm in ne 60, kot bi moral biti

so zamenjalikar cel aparat. Pa še ee problem z hladilnikom, ki ima spodaj shrambo in sicer ušel mi je plin iz hladilnika pol leta pred iztekom garancije, pridejo nafilajo popravijo, že po izteku garancije ugotovim, da je iztek plina povzročil hudo korozijo na vodilih predala in stvar več ne laufa, jih kličem pa oni ni več garancije , pač plačam zamenjavo vodil in si rečem Gorenje ... never ending story

Sicer verjamem, da kak izdelek tudi je OK, posebej tisti najhujši pomivalni stroji od Boscha, ki jih Gorenje tam kupuje in prodaja, pod svojo blagovno znamko !
Kar se mene tiče, pralni stroj Electrolux, isto štedilnik in plošča, hladilnik Liebher, pomivalni stroj Bosch ............
Urejal Mat xxl, 26.06.2009, 22:28.