Skoči na vsebino

Gospodinjski aparati in bela tehnika

* * * - - 5 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
2721 odgovorov v temi
joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 34 979
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

Hay!

Ampak dajmo bit iskreni sami do sebe. Niti slučajno zadeva ni primerljiva s cvftjem v fritezi ali ponvi. Se pač navadiš in sprijazniš, ko ga enkrat imaš :ok2
Ja, ga imamo. Ja, ga uporabljamo, ker je pač najbolj enostavno in hitro vrečt not in pritisnit gumb. Ampak rezultat niti slučajno ni to to, ne glede na to koliko plačaš zanj

V bistvu ni čisto res. Odvisno za kaj ga uporabljaš. Ok ftiteze pri nas nismo nikoli, ker mi že v osnovi toliko olja ni ok. Z pečenjem v ponvi je pa v AF vsaj meni veliko stvari bolje.
Je pa treba vedeti da je AF v bistvu ventilacihsks pečica samo da se hitreje in enostavneje v njej kaj speče kot pa v klasični,

Lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Mr.Fritz
Mr.Fritz

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 387

Znamko Tesla za gospodinjske aparate ima en Srb, ki kupuje aparate od različnih kitajskih proizvajalcev in prodaja pod svojo znamko

Za en prostorček je Xiaomi zelo kul zadeva, pa še lep in wifi.

Ampak dajmo bit iskreni sami do sebe. Niti slučajno zadeva ni primerljiva s cvftjem v fritezi ali ponvi. Se pač navadiš in sprijazniš, ko ga enkrat imaš :ok2

Ja, ga imamo. Ja, ga uporabljamo, ker je pač najbolj enostavno in hitro vrečt not in pritisnit gumb. Ampak rezultat niti slučajno ni to to, ne glede na to koliko plačaš zanj

Dobro pri nas se olja skoraj nič ne uporablja. Tak da s tega vidika...opažam pa da marsikdo, ki si to nabavi, da sčasoma neha uporabljat. Bom moral malo povprašat zakaj. Verjetno ravno zaradi prostora, ker to sem videl izključno tam, kjer so v družini 4je ali več.

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.