Skoči na vsebino

Gospodinjski aparati in bela tehnika

* * * - - 5 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
2808 odgovorov v temi
Nixxon
Nixxon
  • Globalni moderator
  • Sporočil: 68 311
  • Avtomobil: sivo povprečje

Haha, a potem mata vsak svoj fascikel z dogovori in podpisi? :hihi

Urejal Nixxon, 17.08.2011, 13:48.

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti
    • Andy04 je všeč

perobmw
perobmw

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 536
  • Avtomobil: Nissan Micra

Jaz pa to http://www.bigbang.s...PLUS-pib645e14e
Mi je kolega še ceno spravil na 1005,00,kar je res že ugodno.:-D

Pa tudi glede Zepterja sem si premisli(je res pregrešno drag),sem vzel posodo od WMF:ok2

Kako pa ste kaj z napami??
Prikaži več možnosti

bmw330cd
bmw330cd

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 527

Malo berem po forumih in eni imajo težave glede peke palačink,ali pa s kuhanjem kave,đezvice do 9 cm premera naj ne bi indukcija zaznala??,sicer pa itaq imam aparat za kavo ,....?

Hi lite ???

Hvala ,da ste še na forumu potrdili da je indukcija zakon,torej plin never, no go.:ok2

Nam zazna tudi đezvico za kavo, ampak daš pač na manjšo ploščo. Mislim, da mora biti okoli 50% plošče pokrite da jo zazna, možno, da tudi manj.

Drugače pa imamo vso posodo od wmf že več kot 5 let in je zakon. Od ekonom lonca, do ponev, loncev, pribora, čajnika itd... Sicer ni poceni, je pa kvalitetno. Največ izbire imajo v arkaden centru v celovcu, kjer je prav wmf trgovina.

Tudi glede palačink ni problema, se pač kupi takšna ponev, ki ima kovinsko dno. Edino moraš se navaditi kako kuhati oz. na kateri stopnji moči, kar se pa moraš na vsakem štedilniku, ker ima vsak drugače.

Mislim, da je karkoli drugega kot indukcijo brezveze gledati.

Smo pa se odločili za bosch, ker je serviser rekel, da imajo manj reklamacij z bosch kot z miele.

lp,m

“Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner!

Prikaži več možnosti

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 15 166
  • Avtomobil: BMW

Hi lite je kaj?

klasični steklokeramični grelec !
Prikaži več možnosti

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik

Malo berem po forumih in eni imajo težave glede peke palačink,ali pa s kuhanjem kave,đezvice do 9 cm premera naj ne bi indukcija zaznala??,sicer pa itaq imam aparat za kavo ,....?
:ok2

Ravno zato svetujem kombinacijo 2 hi lite, 2 indukcija !
Prikaži več možnosti

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik

Ne vem, jaz ne razumem te nastrojenosti proti plinu. Kaj se bojite da vam bo bajta eksplodirala?

Ne to ne, ampak da bodo vse omarice in še po omaricah vse mastno, govorimo na daljši rok, pa , da če plina ni v hiši moraš imeti spet eno bombo nekje, za kar gre spet ena omarica prostora ..... skratka ni prav nobene prednosti več, žal, so pa slabosti, morda edina prednost zelo očitna je ta, da lahko na plin kuhaš tudi če nisi plačal elektrike in so ti izklopili ! :ok2
Prikaži več možnosti

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik

Pa tudi glede Zepterja sem si premisli(je res pregrešno drag),sem vzel posodo od WMF:ok2

Kako pa ste kaj z napami??

Ne boš zgrešil, čeprav sam ne bi vzel 4 indukcij, ker zmeram je kaj, da rabiš hi lite, vzemi vsaj 3 + 1 , pa svetujem bolj Electrolux komplete !

So pa tudi indukcije rahlo različne, recimo ta boljše takoj ko se kaj polije ustavijo gretje in razne funkcije ......

Za WMF posodo ti rečem, da je zakon ali pa še ena posoda ELO, ki ni poznana, kot znamka, je pa noro vrhunska in dela te posode za bolj zveneče znamke, so pa sicer ogromen proizvajalec najkvalitetnejših delov komponent za štedilnike, vse boljše znamke imajo njihove komponente.

Pri napah, pa najprej povej kako odvodno cev imaš, kak fi ima .... je bolj zapleteno , če želiš res tak podtlak ustvariti v stanovanju, da prav nič ne smrdi na okoli, na splošno pa kvalitetne solidne nape ne bo izpod 500 eur žal, pa ne zanašaj se na pretoke litrov zraka proizvajalcev, ker eni to merijo v ideallnih razmerah v praksi pa, ko mora napa poriniti zrak v cevi pa potem ni efekta, sam imam Electrolux in sem zelo zadovoljen !
Prikaži več možnosti
    • perobmw je všeč

bemvejc
bemvejc

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 506
  • Avtomobil: F11 525d

4x indukcija :ok :ok

kakšne kombinacije - to ni ne tič ne miš

........
Prikaži več možnosti
    • Warden je všeč

Warden
Warden

Big Brother

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 816
  • Avtomobil: zvesti X3 3d 2007

........

BRAVO!

V življenju je treba znat delat "reze" in se odločat za boljše, ne za kompromise, kjer to ni potrebno. Za kpl indukcijo nabaviš nekaj piskrov, ki jih rabiš, vsako podvajanje je popolnoma nepotrebno tratenje prostora in živcev.

Če bo pa kaj zagustilo, se bomo pa že prilagodili. Brez panike.
Objavljena slika
BeMyWings
LP
Prikaži več možnosti

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik

........

Govoriš na pamet in v 3 dni ! Potem pa pokaži, kako spečeš palačinke na indukciji za začetek, pa ne mi potem z magnetnimi podstavki, ki jih podstavljaš pod ponev, da ti indukcija peče palačinke !!!!

To ni ne tič ne miš imaš prav, je mnogo več, kot samo indukcija, saj sta v eni plati dve tehnologije in je proizvodnja take zadeve tehnično precej zahtevnejša, kot če ima samo 4 grela enakega tipa !

Govorim o svojih izkušnjah in izkušnjah ljudi, ki sem jim svetoval, sicer pa so zmeram individualne posebnosti, morda nekomu samo mikrowalovka zadošča in sploh ne rabi plošče, nekdo želi pa še posebno ukrivljeno VOK ploščo ali celo žar ploščo imeti dodatno ob klasični plošči, tako, da bemvejc ne piši nekaj v 3 dni utemelji, argumentiraj , ali pa bodi raje tiho ! :ok

Res se pa na vse prilagodimo, recimo nehamo jesti palačinke ali piti pravo turško kavo.... skratka za moje pojme idealno je 2 + 2 ! Ali 3 + 1

Urejal Mat xxl, 17.08.2011, 22:28.

Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

Plin for ever, še bolje kar peč, pa polena kurit in uživat v kuhanju :metalc

Jaz sploh ne vidim fascinacije v elektriki, ogenj je vedno ogenj in samo na ognju se kuha tako kot se zagre ( to je moje osebno mnenje) Verjamam pa da najboljši kuharji na svetu in vse ostale kuhinje kjer je hrana res dobra kuhajo na indukcijo ker je tako super :laugh

Urejal Dark Funeral, 17.08.2011, 22:26.

Prikaži več možnosti
    • Mat xxl je všeč

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik

Plin for ever, še bolje kar peč, pa polena kurit in uživat v kuhanju :metalc

Jaz sploh ne vidim fascinacije v elektriki, ogenj je vedno ogenj in samo na ognju se kuha tako kot se zagre ( to je moje osebno mnenje) Verjamam pa da najboljši kuharji na svetu in vse ostale kuhinje kjer je hrana res dobra kuhajo na indukcijo ker je tako super :laugh

Delno imaš prav, krematoriji so res vsi na plin ! :ok2
Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

Delno imaš prav, krematoriji so res vsi na plin ! :ok2

:rofl
Prikaži več možnosti

bmw330cd
bmw330cd

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 527

Govoriš na pamet in v 3 dni ! Potem pa pokaži, kako spečeš palačinke na indukciji za začetek, pa ne mi potem z magnetnimi podstavki, ki jih podstavljaš pod ponev, da ti indukcija peče palačinke !!!!

To ni ne tič ne miš imaš prav, je mnogo več, kot samo indukcija, saj sta v eni plati dve tehnologije in je proizvodnja take zadeve tehnično precej zahtevnejša, kot če ima samo 4 grela enakega tipa !

Govorim o svojih izkušnjah in izkušnjah ljudi, ki sem jim svetoval, sicer pa so zmeram individualne posebnosti, morda nekomu samo mikrowalovka zadošča in sploh ne rabi plošče, nekdo želi pa še posebno ukrivljeno VOK ploščo ali celo žar ploščo imeti dodatno ob klasični plošči, tako, da bemvejc ne piši nekaj v 3 dni utemelji, argumentiraj , ali pa bodi raje tiho ! :ok

Res se pa na vse prilagodimo, recimo nehamo jesti palačinke ali piti pravo turško kavo.... skratka za moje pojme idealno je 2 + 2 ! Ali 3 + 1

S to ponvijo se spečejo palačinke vrhunsko na indukciji:mljask

Objavljena slika

Objavljena slika

lp,M

“Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner!

Prikaži več možnosti

Andy04
Andy04

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 527
  • Avtomobil: avtomatik

Hm... O tem bi se dalo razpravljat... Jaz dobim tak set za cca 770€ :-D.
LP A.
:nono Trau keinem, der nicht trinkt. :nono

Član KOS
Prikaži več možnosti

perobmw
perobmw

BMW fanatik

• Uporabnik

Hm... O tem bi se dalo razpravljat... Jaz dobim tak set za cca 770€ :-D.
LP A.

Kje,kam,kdaj:damn
Prikaži več možnosti

Andy04
Andy04

BMW fanatik

• Uporabnik

Kje:damn

Bosch Slovenija.

kam:damn

Ob naročilu vsaj 3h izdelkov pripeljejo na dom, če je količina manjša, moraš it sam iskat.

kdaj:damn

Ko se zadeva naroči :ok2
LP A.

Član KOS
Prikaži več možnosti
    • Davidf1 je všeč

perobmw
perobmw

BMW fanatik

• Uporabnik

Ampak ne za cca.770 :damn
Prikaži več možnosti

Andy04
Andy04

BMW fanatik

• Uporabnik

Ampak ne za cca.770 :damn

Drži. Sem se zmotil. Prava cena je 762,30€ :hihi :deda.
LP A.
edit: sorry, nisem mogel, da ne bi...

Urejal Andy04, 18.08.2011, 14:46.

Član KOS
Prikaži več možnosti

bemvejc
bemvejc

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 506
  • Avtomobil: F11 525d

kupiš kvalitetno ponev za indukcijo in ni nobenih problemov
npr.: http://www.ceneje.si...jo_-_CX001F014E

lahko da je tehnologija izdelave zahtevnejša (zaradi višjih temperatur pri hi-light grelcih in posledično potrebne večje zaščite elektronike), vendar je nesmiselno imeti več vrst posode - če že kupiš posodo za indukcijo, zakaj bi potem rabil steklokeramiko ?? večini uporabnikov je žal (če so kupili 2+2) da niso vzeli 4x indukcije - hitrejša, varnejša, varčnejša, lažje čiščenje .....

tudi jaz govorim o svojih izkušnjah in predvsem na podlagi odzivov uporabnikov kot tudi s strani ,,servisnih,, informacij
mikrovalovka nikakor ne more nadomestiti kuhalne plošče, zaradi popolnoma drugačnega načina delovanja in vpliva na okus hrane.... če že gremo v detajle
so pa želje različne - pravi kuharji še vedno prisegajo na plin, stare mame pa na ,,kiperbuš,, :-D

seveda pa so želje vsakega posameznika drugačne - če nekdo ve kaj hoče - se pa pojavijo problemi ko samo nekaj nekje slišijo, pa bi to imeli pa še ne vejo točno kaj sploh to je in čemu in komu je zadeva namenjena- važno da imajo- potem pa tega ne znajo uporabljati so pa ,,krivi,, aparati .....

ne vidim ovire, zakaj bi se morali odreči palačinkam in turški kavi - za vse obstaja rešitev :ok2

spoštujem tvoje mnenje kaj je idealno, vendar če si mislil 2+2 kot hi-light + indukcija kot idealno se ne morem strinjati, ker jo imam sam in mi je žal da nisem vzel 4x indukcijo

:ok

Urejal bemvejc, 18.08.2011, 22:08.

Prikaži več možnosti
    • Mat xxl je všeč

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.