Tiste, ki sem jih dobil skupaj s prejšnjim BMW-jem, niso bile vredne pol p...,a ker niso bile nove in ne vem kaj se je z njimi počelo jih ne kritiziram preveč, kupil pa jih tudi nebi še ... Enako (slabo) izkušnjo imam tudi z letnimi GY ...

Sicer verjamem da znajo biti Pirelli (kot tudi letne GY) dobre gume, a sam imam z njimi pač slabe izkušnje
![]() Tiste, ki sem jih dobil skupaj s prejšnjim BMW-jem, niso bile vredne pol p...,a ker niso bile nove in ne vem kaj se je z njimi počelo jih ne kritiziram preveč, kupil pa jih tudi nebi še ... Enako (slabo) izkušnjo imam tudi z letnimi GY ... ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Hehe, jaz tudi nimam konkretnih izkušenj z njimi. Sem bolj konservativne sorte. Glede na teste in mnenja ostalih, sem si izbral Potenzo ko sem prve letne gume za mojga kupoval, pa ko sem jih vozil, sem bil z njimi v vseh primerih super zadovoljn in zato kakih drugih nekako ne bi rad nabavljal. Pač u stilu - če deluje, ne popravljaj. Sem pa mel šanso sprobati še par drugih primerkov, ki so se tudi obnesle dobro in tudi slabo, vendar nobena ni bila tok dobra, da bi zaradi nje želel menjati Potenze.
Isto bi tudi tebi priporočal - če ti Pirelli deluje kot bi rad in si zadovoljen, samo tako naprej.
Rear tyres are evil and deserve to be punished accordingly!
My life changed when Sabine took me for a ride in M5 Ring-Taxi. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Evo test pnevmatik, po katerih sprašujejš. http://www.motorevij...ne 2006 225.jpg |
Prikaži več možnosti
|
@zvezdica
Hvala za rožice ![]() Drugače pa, kljub temu da avtomobil ni ogret na delovno temperaturo, vozim dinamično. Pa to ne pomeni vrtenje v rdeče polje, pač pa se mi ne da vedno ko so gume še hladne vozit po Tomačevskem rondoju kot nek ata. ![]() Gume so pa sicer odlične. LP, Klemen ![]() Urejal k-lemen, 15.02.2009, 15:10. |
Prikaži več možnosti
|
Tlele gor so pa cene še v SIT ![]() ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Mene pa zanima če ma kdo izkušnje Z Falken gumami. Letos je treba nove 18" kupit pa gledam mal teste in so dobro ocenjene gre pa za model ZIEX ZE-912 in FK-452.
lp |
Prikaži več možnosti
|
Falken FK-452 imajo same dobre ocene. 225/40/18 je pa sploh poceni trenutno, okrog 95 € na gume-direkt. Ponavadi je cena okrog 120 €.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja jst rabim 235/40/18 pa so zelo ugodn 130€, pa se mi zdi da niso glih neke čunga lunga gume
|
Prikaži več možnosti
|
FK-452 je @MIHOLD zelo pohvalil - pobrskaj po njegovi temi v voznem parku (E39 530d) ![]()
Mein Kopf ist ein Labyrinth. Mein Leben ist ein Minenfeld.
|
Prikaži več možnosti
|
So izredno dobre, sploh pa za tisto ceno. Imamo FK 452 na vseh treh avtih doma. Guma ima zelo dobro odvajanje vode, drži zelo dobro tako na mokrem kot na suhem. Mogoče je slaba lastnost, da postanejo proti koncu(ampak res na koncu s profilom) malo glasne. Jaz sem z njimi naredil ca. 40kkm
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
...za 10€ dražje dobiš že GY ali Dunlop:ok2 lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ne bi rekel. Pa tudi če, kdo pravi, da so boljše od Falken? Urejal BMW_rok, 15.02.2009, 17:24. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Imam dobre še lanskoletne Vredestain gume. So zelo tihe in se v mokrem dobro držijo. Edini minus je drugačen dizajn brez odvodnih kanalov in zgledajo ozke.
Aja so pa Ultrac Sesanta model. Dobre gume za dobro ceno in mislim, da bodo zdržale še to sezono. Lp ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sam sem izredno zadovoljen s Pirelli P Zero Nero. 15. marca pride na Civica nov komplet le teh
![]()
E30 325i---race car
![]() |
Prikaži več možnosti
|
No vsaj še edn! ![]()
LP, Uroš
|
Prikaži več možnosti
|
Torej praviš zadovoljen z njimi?? Mene tudi zanima kako se obnaša Vredestein ULTRAC SESSANTA |
Prikaži več možnosti
|
Gledal sem test na "TyreTest.com" in ima FULDA CARAT EXELERO 205/55 R16 91W Zascita platisca zelo dobro oceno.
Na forumu sem zasledil, da nekako nekateri te gume za noben denar nebi dajali na avto. Zanima me še mnenje ostalih. |
Prikaži več možnosti
|
Na svojem touringu imam Michelin PilotSport PS2 v dimeniziji spredaj 225/45 17, zadaj 245/40 17. Vrhunska guma. Pa še km se veliko naredi z njo.
|
Prikaži več možnosti
|
Res vrhunske gume, se strinjam. ![]() ...dokler seveda ne zves za ceno. ![]() Jst imam drgace samo spredi nove (ok, slabe pol leta nazaj so ble) GY Eagle F1 Asymmetric (225/45R17) in morm rect, da super zdej pozimi, kaj bo sele ko bo toplo. Hm, glede na to, kako jih pobira zdej pozimi, se mi zdi, da vem kaj bo poleti. Nove bo treba. ![]() Sam kaj ko tkooo lepo drzi skozi ovinke... ![]() Never underestimate the power of stupid people in large groups. |
Prikaži več možnosti
|