39BCB881-E79B-4810-88CD-9AAC648A6C46.jpeg
0E2C21C7-3021-4FE2-B8A1-CE1B9949A32D.jpeg
A6252B49-9356-43B3-BB22-925B680148C4.jpeg
76F5AFBB-DF73-4529-A48A-E0780C033547.jpeg
6E533E09-70C2-47C3-B61C-A2D8145ED7DE.jpeg
4F9B1227-6825-4F5E-9C8A-4B8B0AF7CBDD.jpeg
5BE7EE0F-7437-4E7B-85ED-BE98CF1A5EB1.jpeg
07F5F204-A84B-48DE-B20D-913B1B40941F.jpeg
A878E9F0-74D9-4427-80CA-0C9ECA8E7C16.jpeg
A9E939B2-D82D-45C0-A236-C6880CF016DE.jpeg
Bom rajse vec kuhal in manj pisal.
Upam da je iz slik razviden postopek. Ce ni z veseljem kaj napisem se - ce seveda koga zanima.
Ps: delam prvic, po 10min je bila taka temp.
Po 20min je pa ze ok, ampak zaradi nosecnice bom sel na 58.5:3A101D8D-F5E0-421A-ADBF-8EC95BB91253.jpeg
Bomba… se spravljam ze nekaj casa, da sestavim ta pravi beef welington… samo ce prav vidim si ti zavil okoli zelenjavo namesto gobic, a nisi dobil svezih ali je kak drugi razlog? Pa kolikor se spomnim, bi “morale“ bit pasirane, ne samo narezane… drugace pa svaka cast da si se lotil, po slikah zgleda tako kot mora