Seveda tudi od ostalih

Sem pa prepričan v to, da se okoli rib in tudi ostale kuhe kljub temu, da znam nekaj skuhati, od WARDEN-a lahko še veliko naučim.
![]() ![]() Seveda tudi od ostalih ![]() ![]()
Why getting mad?.......Get even
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Dekoracijo poješ ti ![]() Lepo je blo tole prebrat, da pedenaš šjoro. ![]() Drugače pa velika večina ljudi sploh ne ve, da se dekoracija lahko poje in da mora biti vsa užitna. Ali pa moraš natakarja opomnit, da pove gostom, kaj ni jestljivo. LP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vse se da, če človek hoče!! |
Prikaži več možnosti
|
Živ Upam, da poješ tudi ličnice!! Meni je pa soška tabujš! LP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vse se da, če človek hoče!! |
Prikaži več možnosti
|
V osnovni šoli sem tu pa tam pomagal mami, v srednji šoli pa sem kuhal redno [ gostinski tehnik ] Sedaj pa tu pa tam doma, kadar me popade želja.
|
Prikaži več možnosti
|
Poleti rad čaram na žaru:beer
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kuham zelo rad, vsega me je naucila mama...
![]() |
Prikaži več možnosti
|
probaj tudi zraven soli in česneka še naribati na zelo fino lupino od limone ali limete ![]() pozabil sem še omeniti, da je tudi rad delam jedi v voku. Vse narežeš in po vrsti mečeš notri(odvisno kak dolgo rabi za pripravo) in vuala, že končano ![]() Je pa tukaj pomembno, kaki vok se uporablja. Važno je, da se samo pod segreje, ker na robu mora hrana počivati Urejal Blindek, 20.02.2009, 18:21. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz tudi zelo rad. Sploh na BMW piknikih ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kuham že od 7. leta:eek
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tudi jaz se znajdem v kuhinji in ni mi problem skuhati kosilo. Ampak po leti mam ritual - vsak vikend ko je Formula 1 pridejo prijatli k meni gledat, jaz pa pred štartom zgotovim roštilj
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pridem pogledat ,če znaš čevapčiče zrihtat:ok Pa da pokukam ,če maš kako skrito začimbo za žar "specijalitete". |
Prikaži več možnosti
|
Sem gostinjec po po poklicu, kuhal veliko cajta, odkar sem poročen, (9 let), nisem poprijel za kuhinjska opravila! Pa če bo kdo vprašal, če sem ji kdaj skuhal kosilo, je odgovor NE! Imam ženo k poskrbi za vse to!
Razni roštilji in take stvari dalje so pa moja zadevšćina in tja ji nepustim zraven, kot tako pri sušenju mesa in izdelavi vešalice in pastrme! Urejal BMW-M-POWER, 20.02.2009, 18:45. |
Prikaži več možnosti
|
Ti sam prid ![]() ![]() ![]()
![]() |
Prikaži več možnosti
|
kuham po profesiji,doma pa bol kake specialitete,ribe školjke,morske sadeže,pico v krušni peči(ki jo mam sezidano tud na parceli),pol pa razne pečenke,reberca pa piščanc vglavnem meso na 10000000000000000 načinov,v krušni peči,kralj živali na miljardo načinov ,v peči,na grilu,vsakodnevno pa je kuhinja bol ženina domena(al pa tašča kej spacka)!
|
Prikaži več možnosti
|
Poleti zelo uživam ko malo zažarim zraven pa seveda popijem kakšno pivo, ki se v tisti vročini res prileže.
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz tudi uživam pri kuhanju. Kuham vse od A - Ž. Malo po receptu, malo po svoje
![]() LP A. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Uuuuu, tole pa :mlajsk Najrajše od suhega sadja imam klobase in ostale take zadeve ![]() Urejal Andy04, 20.02.2009, 21:08. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Vidim da nas je kar nekaj "emancipiranih" pobov tuki gor:-D. Tudi jaz rad kaj skuham, vse se je pa začelo kakšnih 7 let nazaj, ko sem se malo bolj resno ukvarjal s fitnesom (danes ni več sledu o mišični masi, ostala je samo MASA:jok) in kar naenkrat mamina kuhinja ni bila dovolj "proteinsko bogata" in hkrati brez maščob:-D. Najraje kuham ko greva s punco na morje, ko si lahko privoščim kakšno eksperimentiranje; Kakšnih posebnih specialitet nimam, naboljše stvari pa ponavadi uspejo takrat, ko so starši kakšnih 14dni na morju: saj veste- po treh dneh je hladilnik prazen, v trgovino se ti ne da in delaš s tistim kar imaš; Na koncu mi je tako uspelo enkrat sestaviti "pljučno pečenko na toastu z jurčkovo omako in mladim krompirjem"; toast sem "pridelal" iz prepečenca(zmočiš prepečenc in ga potem spet malo posušiš v pečici:-D), namest pljučne sem najdu nekaj mletega mesa, ki sem ga začinil z vsem kar sem našel in ga nato položil na "toast"; jurčke pa krompir sem pa celo našel. Skratka dve urci dela za 5 minut užitka (to me rahlo spominja na pecanje:-D), ampak se je splačalo!
|
Prikaži več možnosti
|
Kuham občasno, ko mi pač se zazdi, da bi nekaj rad jedel in takrat to z užitkom pripravim.
Predvsem znam narediti testenine na tisoč in en način, naredim zelo dobro pico in če bi mel krušno peč sem siguren, da bi bila 1A. Najraje pa delam slaščice, ker jih mam nenormalno rad:mljask, v glavnem pa bazirajo na medu, sladkorju in čokoladi. Urejal Damjann, 21.02.2009, 03:46.
Pot dolga tisoče kilometrov, se zmeraj začne z enim samim korakom
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kuham tako-tako. Se pa ne poslužujem konzerv in podobnih zadev. Ker tisto kar sam narediš je ko noč in dan proti "umetni" hrani. Tako da preživel bi sam bp.
Ko bom šel na svoje bom jaz opremil kuhinjo, vse ostali pa lahko punca/žena (karkoli bo takrat) ![]() Aja še ena zanimivost iz srednje šole: sošolka je morala skuhati špagete in je klicala drugo sošolko in začudeno spraševala zakaj so se ji zažgali v kastroli? Odgovor: ker jih je kuhala brez vode:crazy - to je čista resnica:ok
Mein Kopf ist ein Labyrinth. Mein Leben ist ein Minenfeld.
|
Prikaži več možnosti
|