Skoči na vsebino

 

Kuhanje hrane

* * * - - 1 glasov

  • Prijavi se za objavo odgovora
1623 odgovorov v temi
Plavi
Plavi

    BMW fanatik

  • Uporabnik
  • Sporočil: 6 625
  • Lokacija: .
  • Avtomobil: F10

#1621

Načeloma velja  na 100g moke 1 jajce, sol

To je to, če delaš klasiko, za normalno porcijo je to za eno osebo.

Če želiš še več lahko samo rumenjak in dodaš vodo do primerne mehkosti.

V kolikor pa delaš kakšne bolj zahtevne oblike pa dodaš malo vode, da je bolj mehko.

Meni so jajčne top po okusu, če pa ne želiš potem voda. Boljša varijanta je vrela voda in vmešaš postopoma.

V vsakem primeru pa, ko je testo končano počivat v prozorno folijo za vsaj 1h.

Glede moke je pa cela znanost in hkrati ne.

Ratajo iz gladke, ostre, pirine, pirine polnozrnate, etc...

Navadno nimam doma vedno tiste, ki bi jo želel in pač dam noter kar imam. 

Če pa načrtujem, pa oznaka "00"  pazi dve nuli, ena nula je za pico.



Urejal Plavi, 17.01.2021, 20:19.

Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
Prikaži več možnosti
    • uursi, Nixxon in jastreb uporabnikom je všeč to sporočilo


uursi
uursi

    BMW fanatik

  • Uporabnik
  • Sporočil: 6 924
  • Lokacija: Ljubljana
  • Avtomobil: BMW 528iA, BMW 530dX

#1622

hvala :ok


Prikaži več možnosti


SHAdOW
SHAdOW

    BMW fanatik

  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 234
  • Lokacija: Murska Sobota
  • Avtomobil: BMW e90 320d ®

#1623

Ta prava ponev.

Ja Camp Chef ponev, ne bi je zamenjal za nič.


Prikaži več možnosti


jastreb
jastreb
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 237
  • Lokacija: pri ženi na varnem
  • Avtomobil: metro / intertours / lpp

#1624

Telečja pljučna "lih prov" Edition :-D

Pripete slike za predogled

  • IMG_20210201_124631.jpg
  • IMG_20210201_162953.jpg
Prikaži več možnosti
    • Plavi in krtinovec uporabnikom je všeč to sporočilo




-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.