Slike vaših motorjev
Hahaha, ne - tokrat ne
Nas je bilo pa v nedeljo pet kolegov gor, od tega sta dva cepnila. Mal za statistiko.
3.5 h v eno smer? Fuck me. Ta je pa huda. |
Prikaži več možnosti
|
Tako, letos mislim da sem res zakljucil. Kar prehitro je postalo vse skupaj, cele tri sekunde sem hitrejsi od lani, pred padcem.
Zjutraj je bilo celo prekmurje v megli, bilo je mokro, tu in tam je na stezi stala voda. Naceloma je vozil samo en pogumnez, potem se mu je pridruzil se nekdo na supermototu, ko se je steza delno osusila, se je pa zacelo. Popoldne je bila gor taka.guzva, da je bilo treba prehitet tud po dva na krog. Kar je super - res se dogaja, in je zanimivo. Videoprodukcija je bila malo okrnjena, eno kamero sem tudi unicil (padla na tla, in ima zdaj sicer fiksni objektiv nastiman na makro ![]() Fajn je blo. Lajkam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kolk pa maš potem čas, zdaj ko si tolk hitrejši? Pa dobr si tole drgnu, se bo treba bolj nagnt z motorja al ne gre drgač? Jaz sem tudi obrusil spodaj, sicer na nakedu, prvi ovinek seveda. |
Prikaži več možnosti
|
Nimam se vec kam spravit z motorja - edino zgornji del bi lahko se bolj potisnil proti tlom, vendar me potem matra orientacija. Izgleda da bo to stvar treningov za naslednje leto.
Dva kroga preden sem fuknil lansko leto sem postavil cas 44,48, to je bil absolutni maksimum na civilnih gumah. Vceraj od zacetka se nisem meril, potem ko sem se spomnil na to (proti popoldnevu, ko so me ze matrale roke), sem peljal 41,32. Ko sem ravno padel not je priletela Zita z rdeco zastavo - Senekovic je padel, in ni izgledalo cisto nedolzno. Po tem sem sel se enkrat z grenkim priokusom na stezo, ampak je bila konkretna guzva, vsak je se hotel izkoristiti cas preden se asfalt ohladi. Napadov na cas torej nisem delal, sem pa kljub temu konkretno uzival.
Zdaj, izven sezone me caka konkreten trening za ojacanje rok. Predvsem zapestja imam presvoh. |
Prikaži več možnosti
|
Če si slučajno snemal lahko iz kamere oceniš čas, 30 ali 50 fps je dosti za kar natančen čas. |
Prikaži več možnosti
|
Tehnika, tehnika me matra. Vsakic znova se moram prepricevat, da ne visim na rokah med zaviranjem, ce z nogami stisnem tank je toliko lazje vse skup - vecja kontrola na zavorni rocici, vecja stabilnost telesa, vec obcutka za dogajanje s sasijo - al je zadnje kolo se na tleh ali ne...
Fitnes ja, absolutno ga rabim, ne samo zaradi vzdrzljivosti, predvsem zaradi mase. Trenutno mecem naokrog kakih 20 kg, ki mi jih ne bi bilo treba, ce bi bil bolj slang. Ampak najvec bo potrebno narediti na tehniki voznje. Psiholoskih zavor zaradi tistega padca ocitno nisem dobil/ohranil, kar je super. To mi je bilo najvecje breme.
Imam nekaj posnetkov prejsnjih vozenj, ja. Dobra ideja. |
Prikaži več možnosti
|
Meni je tudi všeč v lindauringu, bi se lahko kdaj zmenili in bi nas šlo več, jaz včasih grem sam, včasih z kolegom. 42 sekund je kar top dosežek, za kaj več je pa vsaka desetinka prelita z mnogo kapljicami švica Moj osebni rekord je tudi malenkost pod 42 sec |
Prikaži več možnosti
|
Zacel sem gor hodit ravno s kolegom iz Celja. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
pa nimate nič težav pri prevozu motorja na tistih prikolah? Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz ga dam v kombi, gresta dva motorja notri, načeloma pa gre na prikolico isto, se zagurtna in zadeva funkcionira. Samo treba pazit, če sta dva motorja na prikolici, da se ne preseže skupne teže 3.5t, ker vem da so neke polemike okoli izračuna skupne mase. |
Prikaži več možnosti
|
Hmm...tisti zgoraj nas obdaruje z lepim vremenom...torej gvant gor in malo plindrat okoli.
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Itak, jst sem že zjutraj ob 7h za Lj leto, sicer je bilo mal megle in rose,zzr je kr v prazno vrtel. Domov pa po čim daljši poti :-)
|
Prikaži več možnosti
|
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Jadranka cez vikend
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Špela bo čez vikend. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
S tako igračko se mal spogledujeva...teste prebral, sedel na njemu in peljal po dvorišču...ve kdo za kakšne felerje v + in -?
https://www.avto.net...li Leoncino 500 Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Presvoh.
|
Prikaži več možnosti
|