http://www.mobisux.c...cat=500&page=1#
Ko zamahne, iskra šine, šest jih pade, ko porine fant Slovenske domovine.
|
Prikaži več možnosti
|
Lubi..tkole bo prav ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Uuu yamahin buldožer.
Dej povej mi kako se to kaj obnese?Ciklistika?Moč(me zanima glede na to da je chopper agregat)... |
Prikaži več možnosti
|
cimpo, dobr da maš kontrolo za sabo da te popravi
![]()
330i - v sodelovanju z naravo
|
Prikaži več možnosti
|
U bistvu mava s fotrom skupaj ta moped,in sva takrat ko sva ga kupovala sklenika kompromis, da je za oba ![]() Ima full navora, in posledica je hitra obraba zadnje gume ![]() ![]() Končna hitrost je malo premajhna, saj gre samo 190 km/h, 5 prestava v blokadi(z dvema v klanec navzgor)kadar hočeš ![]() V bistvu sploh ne vem kakšna bi bila optimalna potovalna hitrost da nebi zjebal mašine?Do sedaj dela brez težav čepav se včasih kar konkretno vsedem na gas ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Lubi..tkole bo prav Lubi ti kr kup to kar ti je tvoja draga kazala na gradu v soboto. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
idealna potovalna zame je med 120 in 150 z dvema pa polno prtljage in še to po avtocesti, kar je več je nesmisel...če pa rabiš za dirkat pa priganjat pol je pa kr mal 190...
330i - v sodelovanju z naravo
|
Prikaži več možnosti
|
Glede na sliko, gume kar pogosto menjas ![]() Sicer pa res navor naredi svoje....samo pa iz tega lahko sklepas tudi nekaj dobrega, ce se ti guma kar viha oz svaljka pomeni da imas mehko gumo, kar je dobr za oprijem, posledicno hitrejso obrabo, lahko pa probas bolj trdo gumo bo pa za vec km in tudi vec krogov bos lahko naredu ![]() LP,Rock
BMW 323 Cic, - silber-metallic
-------------------------------------------- My second and third car is a motorcycle.... -------------------------------------------- |
Prikaži več možnosti
|
Lubi..tkole bo prav Sem vozil GS-a ![]() ![]() ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Z dvema na motorju itak da ne moreš divjat, ampak glede na to da je 190 končna hitrost je 150km/h kar velika potovalna glede na obrate motorja, in to me malo moti.
|
Prikaži več možnosti
|
Težava trdih gum je da ne držijo ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
![]() LP;R
-------------------------------------------- My second and third car is a motorcycle.... -------------------------------------------- |
Prikaži več možnosti
|
A ti si bil to? Sicer smo se malo na hitro videli, ampak me vseeno veseli, da smo se spoznali. Zadnje čase mam "fetiš" na motorje, sploh odkar sem opremljena z opremo tako kot je treba ![]() Ta tvoj motor mi je bil všeč zato,ker ima sovoznikov sedež višji in bi jaz lahko gledala čez voznika...sej veš,ženske smo firbčne ![]() Na bulldogu pa skoz špegam čez njegove rame in me vrat boli ![]() Jz pa te potem ščipam če bundo ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Da ne bomo samo od trdote govorl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() slikano ta vikend na Grobniku-zadnji Happening to leto Lp,Rock
Prikaži več možnosti
|
[quote name='"Cimpo"'][quote name='Matt*'][quote name='ToTALLy_SeXy'][quote name='Cimpo']Zaz se pa vozim z tole kanto
![]() [/quote] Lubi ti kr kup to kar ti je tvoja draga kazala na gradu v soboto. ![]() Sem vozil GS-a ![]() ![]() ![]() ![]() če smo natančni je balanca dosti bolj ven. Ko se ga enkrat navadiš, ni panike za prehitevat. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hehehe ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja, ampak balanca je višje, v višini oken avtomobilov, cilindri pa nižje. Pomoje je to problem. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Ni, pač mali problem je ker nismo, niste navajeni da cilindri ven štrlijo.
Meni je po eni strani še bolj všeč, ker če je res ozko se pač ne štulim vmes in je bomo rekli še bolj varno. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
teta tudi tebe oz vaju je bilo lepo "spoznati", bomo šli še kdaj na pivce pa bo. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zmenjeno, ampak piva ne pijeva ![]() |
Prikaži več možnosti
|