Skoči na vsebino

TOMOS motorji

* * * - - 2 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
2746 odgovorov v temi
RRoman
RRoman

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 699
  • Avtomobil: LEPO

V oglasu nastavljena cena je bila 820, dobil sem ga za 800.

Življenje je risanje brez radirke!

Prikaži več možnosti
    • Volvej je všeč

Svetnik
Svetnik

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 281
  • Avtomobil: Od nekdaj samo groblja

No vidiš kdor čaka dočaka. Res nekako realna cena. 

Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela :evillaugh  ....pa itak mora bit najmanj 3.0 , 6 zyl.... :skrbast

Prikaži več možnosti
    • Volvej in RRoman uporabnikom je všeč to sporočilo

BMW_V10
BMW_V10

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 508
  • Avtomobil: E46 316i, E60 530iA FL

Res zgleda lep. Vem da bom v manjšini samo meni je bil A3 vedno boljši od A35. Pri Bing vplinjacu dobesedno nisi imel kaj nastavljati. Samo vžgal in peljal.
Prikaži več možnosti

Svetnik
Svetnik

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 281
  • Avtomobil: Od nekdaj samo groblja

Res je. Dokler je delal bing encarwi je delal brez nastavljanja samo spucati ga je bilo treba vsake toliko oz. dizo. Eni so imeli pri strani dizo in si jo elegantno odšraval in sčistil. Eni pa so imeli glavno dizo spodaj in si moral cel vplinjač dol odšravfat za spucati dizo. Elegantno se je dalo rešiti z dodatnim filtrom zunaj rezervoarja za benz da je bilo manj problemov. Samo ko je začel zajebavat encarwi si ga lahko samo vrgel stran in nabavil novega. Pa tudi pokrovček kjer pride plovec se je lahko zvil oz. deformiral in ni več tesnilo kot je treba, tudi na apn4 z bingi se je to dogajalo. Dellorto je druga zgodba. Uf kolko se je prešravfalo teh jajc v moji mladosti  :skrbast

Urejal Svetnik, Včeraj, 20:57.

Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela :evillaugh  ....pa itak mora bit najmanj 3.0 , 6 zyl.... :skrbast

Prikaži več možnosti

INIESTA
INIESTA

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 852
  • Avtomobil: wardburg

Roman čestitke zelo lep in res dobra cena
Samo še nalepke daj kick start na pokrove k ti manjkajo
Prodajalc se bo še po glavi tolkel da ga je tok pocen dal
Jaz mam isto ohranjenega pa ga za tak denar nikol nebi dal

Urejal INIESTA, Včeraj, 21:16.

Prikaži več možnosti
    • RRoman je všeč

BMW_V10
BMW_V10

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 508
  • Avtomobil: E46 316i, E60 530iA FL

Res je. Dokler je delal bing encarwi je delal brez nastavljanja samo spucati ga je bilo treba vsake toliko oz. dizo. Eni so imeli pri strani dizo in si jo elegantno odšraval in sčistil. Eni pa so imeli glavno dizo spodaj in si moral cel vplinjač dol odšravfat za spucati dizo. Elegantno se je dalo rešiti z dodatnim filtrom zunaj rezervoarja za benz da je bilo manj problemov. Samo ko je začel zajebavat encarwi si ga lahko samo vrgel stran in nabavil novega. Pa tudi pokrovček kjer pride plovec se je lahko zvil oz. deformiral in ni več tesnilo kot je treba, tudi na apn4 z bingi se je to dogajalo. Dellorto je druga zgodba. Uf kolko se je prešravfalo teh jajc v moji mladosti  :skrbast

Točno filter goriva je tisti ki reši 99% težav. V originalu tisti filtercek v pipici goriva ni vreden nič. V rezervoarju se naberejo usedline, ljudje tankajo notri gorivo iz raznih usranih posod in to gre potem direktno v vplinjac kjer diza nastrada. Kriv je pa seveda Tomos potem.
Jaz na 14M v 13.000 kilometrih niti enkrat nisem rabil Bing-a čistiti in niti enkrat svečke menjati (Bosna 80 dela super).
Pri delorto vplinjacu pa je en kup nekih membran, diz, kanalov,....
Prikaži več možnosti

RRoman
RRoman

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 699
  • Avtomobil: LEPO

Tudi jaz se spomnim, da kot mulc z Bingom nisem imel težav...res pa je, da so bili takrat to novi mopedi.

Življenje je risanje brez radirke!

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.