Stransko stojalo pa tudi pride

Ma ja sej sem kar jezen nase, ker nisem šel pogledat, kaj je gor... Bom dal gumice spodaj, ker itak ne bodo večno te gume gor.
Stransko stojalo pa tudi pride ![]()
Alfa Romeo - Cuore Sportivo per sempre
|
Prikaži več možnosti
|
Stransko stojalo je problematicno , ce bi hotel moped na kaksni mehkejši površini parkirat. Zate sem ga tudi dol dal pred leti, ko sem se hodil raubšicat ribe
![]()
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Navadna štirka z 15SL motorjem? |
Prikaži več možnosti
|
Tisti dve "brezvezni" apn6 dobro prodaj in z izkupičkom vzemi en bolj zanimiv model |
Prikaži več možnosti
|
To sem imel tudi sam en cas na moji 6ki, dokler se je moja masina rihtala. Sla posteno zadeva, je pa z mojo pol sla 6ka se malo bolje. Dejansko sem uporabu enak izpuh in karburator, le cilinder je bil od 6ke, postruzen na 39, L bat, posirjeni ter spolirani kanali in blok sem spoliral tako zunaj kot not. Dobre 110km/h je sla zadeva |
Prikaži več možnosti
|
@mic70 prekrasni tomosi Urejal Svetnik, 05.08.2022, 20:02. Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|
Zanimivih je že/še dovolj...ena od teh "brezveznih" je bila pripeljana še v original tomosovi embalaži..še popolnoma nerabljena...tk da ostane.. |
Prikaži več možnosti
|
Pametno...raje še kakšnega nabavi in povečaj zbirko...sicer pa mi apn6 ni bila nikoli kaj prida všeč, je preveč " v livelu"....nima takega potenciala kot apn4 vkolikor se jo predela... drugače pa kul moped Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|
V stilu z yugecom |
Prikaži več možnosti
|
A si ga restavriral...vidim da še nimaš nalepk gor? Aha vidim da je sam spucan.. |
Prikaži več možnosti
|
Original barva je spodnji del, zgornji del (blatnik, pod sedežem) sem pa pobarval 15 let nazaj z (malo drugačnim) odtenkom, ker se je malo rja začenjala. Nalepke so pa odpadle že dvakrat, originalne in nato še ene, čakam, da jih dobim.
|
Prikaži več možnosti
|
Prav takšnega bova s sinom v zimskem času sestavla...sedaj je še originalen(zjahan)..
|
Prikaži več možnosti
|
A ga bosta barvala na novo tudi? Kakšni deli mankajo?
|
Prikaži več možnosti
|
Hehe, jaz bom tudi se enega modrega apn6 nasel cez zimo, da ga bova s sinom skupaj zrihtala zanj. Jeba je edino, da ga uradno se tri leta nebo smel vozit po cestah.
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Je kompleten...manjka nič ne..samo določene stvari(platišča,sedež..) pridejo boljša,oz.nova.Iščem samo orig.konce,če jih pa ne bom našel,gredo pa stara na kromiranje.Okvir na peskanje,šprickit,itd,pa lakiranje na orig.odtenek.Mašino narazen...zamenjat kar bo treba,blok prašno lakirat...itd.Vglavnem hočem,da je izgled kot 86.leta.
Saj moj ga tudi še ne sme,kljub temu,da ima že B kat.s spremstvom. |
Prikaži več možnosti
|
Moj zdej spara denar, da bo sel pri 14 delat izpit za moped
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mic ko boš okvir dobil s peskanja ga fajn izperi od znotraj z bencinom ker bo polno ostankov peskanja noter in ti bo povleklo skozi filter v motor.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|