Super avto..............kdaj boš pa zadevo preizkusil na cesti?
bo se kr neki vode pretekl sploh glede na to da me ocitno caka komplet generalka na e39 in nebo denarja za dolocene dele.
Če se ne motim je tega belega nekaj časa imel en gospod v okolici Škofje Loke? 
Lepa zadeva, dobro zrihtaj!
jup res je

odlicno je skrbel zanj, in ce nebi bil v top-notch stanju, bi nasel drugega kandidata za tole..
Zakon projekt, edina graja so te cup feltne, so na rdečem lepše(to je samo moje skromno mnenje, se ne oziraj
)
tele crne trodelne 18" feltne so mega

mam se navadne 17" cup2, tko da bom verjetno potem na crne montiral semislick gume na 17" pa navadne. te na rdecem mi pa nikol niso ble pretirano usec. na nemskih prevozih morajo bit feltne na rob

Zakon projekt 
Ampak ko vsaj ne bi bil bel.
Koliko konjičkov pa ima novi motor napram onemu ki je bil v belem?
ostane bel, ker se mi zdi belocrna kombinacija super in zato ker je prikladno neupadljiva

tut zunaj bo vse cimbolj na cisto, nemaram prevec navlake. nujne stvari in nic vec.
prejsn motor ma v osnovi 164 konjev, ta naj bi jih mel 182 ker je bil to ubstvu top opcija samo par mesecev pred izidom turbo modela, in je sport oprema vklucevala se nekaj motrnih modifikacij.
motor, ki sem ga dal iz rdecega ima v osnovi 250 konjev. je pa motor identicen motorjem iz turbo cup avtomobilov, ki so bili original 300 konjski. ta ima BBR cip, ki mu boost poveca z 0.7 na 1bar, kar se prevede v 320 konjev in neki čez 400 navorčkov, kar naj bi v tem avtu pomenil najvecjo hitrost 170mph seprav kr bliz 300 že. ampak lindsey racing, paragon in rennsport imajo še veliko lepih zadev na voljo, in potencial je skoraj neomejen. sam pač mam smolo in nebo šlo tko smooth kot bi si želel.
rad bi pa imel avto, ki gre hitro po cesti, ne samo po ravnem. iz tega bi rad naredil avto, ki bo zmožen res hitro priti recimo čez ljubelj al pa kej podobnega, dirkanje na 400m me ne zanima.

Za tole pa kapo dol. Porsche je drag, časovno intenziven projekt, ki zahteva celega človeka.
kr velik resnice je v tem ja... sam je pa tok večje zadovoljstvo ko vidš šraufe, ki so po skor 25 letih kot novi in se odvijejo kot bi jih privil včeraj.
Upam, da ti tukajle predstavitev uspe do konca, z a.com so te banal iz dolgčasa zgleda, pa sem tam vedno spremljal tvojo temo o Pju.
jap banan sem bil zato ker so trije najbolj aktivni moderatorji tudi najbolj debilni uporabniki a.com foruma in seveda sem enega hyundai/suzuki racerja, ki ful dirka in je zmeri cist taglavni na grobniku in na splosno na svetu zlomil v debati o gumah do te mere da mi je zacel preklinjati familijo na privat in me banal. zacel je pa pravokacijo on s tem da mi je lepil slike pors traktorjev v temi za gume in se hvalt kako nej pridem na grobnik da se mi bo on tam smejal ker jasno je cist najhudejsi

temo je takoj zbrisal, da se nebi slucajno vidl kaj je pisal not in kako me je zalil, s tem da jaz njega nisem niti enkrat.
Sem spremljal že na avtomobilizmu, res hud projekt, vso srečo še naprej
hvala

Tole pa pridem enkrat v živo pogledat:ok
Pa, da gremo še na kak 
Btw.: lepo je videti, da bo avto kompletno obnovljen:ok
np, za pivo si zmer najdem cajt
A to je šlo za obnovo unga Porscheja 928 al je to bilo kaj drugega?
ne to je en drug uporabnik obnavljal..