Skoči na vsebino

Radar v Avstriji

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
82 odgovorov v temi
Zvezdica
Zvezdica

Oplovka

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 984
  • Avtomobil: R1200R

Motoristi smo organizirani ljudje :ok2 http://www.blitzer.de/karte

Mimogrede, pošiljka mora bit v slovenščini, sicer je menda ni treba plačat.

76 na 50 v naselju, 90 eur. Men se zdi fer.
Objavljena slika
Nisem pleh p****, ker se sponzor za tako veliko rit še ni rodil. J.Lo.press :laugh
Prikaži več možnosti

Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 70 000
  • Avtomobil: E46 325i

Motoristi smo organizirani ljudje :ok2 http://www.blitzer.de/karte

Mimogrede, pošiljka mora bit v slovenščini, sicer je menda ni treba plačat.

76 na 50 v naselju, 90 eur. Men se zdi fer.

Cene imajo pa res veliko bolj fer kot v SLO, samo na radar pa še lažje nabašeš kot v SLO... sj po mojih izkušnjah.

Tukaj imaš tudi vrisane radarje. Če se včlaniš, lahko pa še POIje za navigacije downloadaš, da te opozori na radar tudi med vožnjo.

http://www.scdb.info...software-karte/

Urejal Rottie, 17.12.2012, 09:07.

pFTRx40.png
Prikaži več možnosti

LEO37
LEO37

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 21 670
  • Lokacija: Niti ne v pudgurju in tudi ne v Beli krajini... hmm
  • Avtomobil: Vsi stari

tempomat na 107 v tunelu pa je problem rešen, vsaj jst tak delam po avstriji (pa ne delam malo kilometrov gor).

V tunelu pri Gradcu resetiram BC in gledam, da imam povprečno hitrost na koncu tam do 103

Po Avstriji je itak najbolje skoz s tempomatom vozit, ker imajo radarjev in provida avtov tolk, da slej kot prej nabašeš na kakšnega, če si dosti na cesti.

Tako je... čeprav je treba napisati, da so kar fer in te ne ustavijo takoj, če voziš po pameti, pa četudi malce hitreje.

V Avstriji jaz naštimam tempomat večinoma na 145 (137 po gps) in še nikoli ni bilo težav -je pa dolgčas. Sploh na A10 po tauernu proti domu gre od žalosti večinoma do 160 :crazy

Je pa res, da fiksne radarje več ali manj poznam... SCDB baza v navigaciji pa opravi ostalo :laugh

F7P 704+M270DE16AL+665921+M50B20+M54B22+M57D25+N53B30 = 37 cyl = 1209 PS  :burnout 

Prikaži več možnosti

thaking
thaking

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 203
  • Avtomobil: BMW 3 FL

Mene pa še kar jezi, da nima Professional orginalna navigacija notri POI za stacionarne radarje; tako da razmišljam da bi kupil dodatno navi zgolj zaradi tega in bom zgledal kot največji kre***. Mah :/
Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 26 430
  • Avtomobil: e39 530iA, e85 Z4 3.0i

Da bi radarji dejansko služili varnosti, torej upočasnjevanju prometa, bi se moralo samo vedet, da so, ne pa tudi kje. Tako bi folk povsod pravilno vozil. Ker če veš, kje je radar, potem tam upočasniš, drugje pa divjaš, ker veš, da ni radarja. Provide pa očitno tudi niso tak problem, glede na to, da se cel forum hvali, kako ima povprečno hitrost na AC 160-180km/h.

AMPAK :-D tudi meni bolj paše, da se ve, kje so radarji, ali pa da jih ni :ok2 :ok2
Prikaži več možnosti

thaking
thaking

BMW fanatik

• Uporabnik

Ja ponekod v SLO, Nemčiji so označeni s tablami vnaprej; torej ponekod je; In pa pred vsemi tuneli, pri nas so jih sicer odstranili, tabel pa ne (zaradi preveč naletov, so to naredili potiho :/ pa takšna varnost...).
Prikaži več možnosti

ily
ily

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 762
  • Avtomobil: e91

mislim da sem ta weekend na dva nabasal.... čakam božičnico:frown

Urejal ily, 17.12.2012, 22:24.

Prikaži več možnosti

thaking
thaking

BMW fanatik

• Uporabnik

Ima kdo kaj izkušnje, po kolikšnem času v zadnjem času dostavljajo na dom?

PS:@ily če ni v SLO jeziku ne rabiš plaćati, moraš pa jim dati to vedeti semizdi; *??
Prikaži več možnosti

mw
mw

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 134
  • Avtomobil: BMW G30 530 d xdrive

Sam sem dobil letos kazen iz Avstrije po 4 mesecih-v Nemščini. Najprej poizvedbo po vozniku, ki jo lahko izpolniš kar preko net-a, nato pa po enem tednu še kazen. Je pa bilo 60 eur za se mi zdi okrog 15 km/h preveč z že upoštevano toleranco. Nisem se pa pritožil na jezik.

Lp
Prikaži več možnosti

thaking
thaking

BMW fanatik

• Uporabnik

Kje je ta stran? Morda si jih pa prisilil, da pošljejo potem ko si poslal zahtevek za vpogled...?
Prikaži več možnosti

RS6
RS6

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 015
  • Avtomobil: e24 635csi

Jaz sem dobil po dobrih treh mesecih. Se mi pa zdi da bom čez tri mesece dobil še nekaj :) Vsaj eno če ne še par več :/

Provide pa... Slovenske takoj prepoznaš.. Jaz sem jih zmeraj..
Prikaži več možnosti

thaking
thaking

BMW fanatik

• Uporabnik

Kaj gledaš pri slovenskih? Če sta dva, pa antena , ker po avtu že težko sploh sedaj ko se menjajo pa še nove so kupili...razen če si stalno na istih lokacijah...
Prikaži več možnosti

mw
mw

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 134
  • Avtomobil: BMW G30 530 d xdrive

Kje je ta stran? Morda si jih pa prisilil, da pošljejo potem ko si poslal zahtevek za vpogled...?

Naslov strani dobiš v dopisu po pošti, lahko daš pa seveda tudi pisno, saj imaš formular priložen. Verjetno je bila poizvedba, ker je avto na leasing. Za 60 eur nisem šel komplicirat in sem raje plačal, pa imam mir...

Lp
Prikaži več možnosti

Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 70 000
  • Avtomobil: E46 325i

Kaj gledaš pri slovenskih? Če sta dva, pa antena , ker po avtu že težko sploh sedaj ko se menjajo pa še nove so kupili...razen če si stalno na istih lokacijah...

Ponoči vidiš display v sovoznikovem senčniku, če ga dohitiš od zadaj, pa ponavadi sta 2 v avtu. Podnevi se opazi tudi kamero, luči v maski, če dobro pogledaš in če ne greš prehitro mimo. Drugače pa v večini primerov je provida, če se nenadoma zapodi nekdo za tabo od kjerkoli. Tako, ko to vidiš, zmanjšat, da te dohiti in ko gre mimo, si dodobra ogledaš kaj je, če se je pa potem postavil za tabo, pa mislim, da je tut jasno kaj je ... pa spet se vidi kamera, če dobro pogledaš v vzvratno ogledalo. Domačini ponavadi tako ne vozijo, al so prej hitri, al pa ostanejo na svojem tempu. Če gre pa za tujca, ki se je odločil it za domačinom zaradi varnosti pred radarji, pa itak vidiš po tablici. Če pa nekaj od zadaj prileti, pa je tudi dobro zmanjšat in preverit al gre samo za random fitipaldija al policaja.
pFTRx40.png
Prikaži več možnosti

LEO37
LEO37

BMW fanatik

• Uporabnik

Ponoči vidiš display v sovoznikovem senčniku, če ga dohitiš od zadaj, pa ponavadi sta 2 v avtu. Podnevi se opazi tudi kamero, luči v maski, če dobro pogledaš in če ne greš prehitro mimo. Drugače pa v večini primerov je provida, če se nenadoma zapodi nekdo za tabo od kjerkoli. Tako, ko to vidiš, zmanjšat, da te dohiti in ko gre mimo, si dodobra ogledaš kaj je, če se je pa potem postavil za tabo, pa mislim, da je tut jasno kaj je ... pa spet se vidi kamera, če dobro pogledaš v vzvratno ogledalo. Domačini ponavadi tako ne vozijo, al so prej hitri, al pa ostanejo na svojem tempu. Če gre pa za tujca, ki se je odločil it za domačinom zaradi varnosti pred radarji, pa itak vidiš po tablici. Če pa nekaj od zadaj prileti, pa je tudi dobro zmanjšat in preverit al gre samo za random fitipaldija al policaja.

Previdnost in malo pameti... tako je :ok

Brezglave norce na cesti, ki ne vidijo ne levo, ne desno, je pa itak prav, da jih ustavijo in kaznujejo.

F7P 704+M270DE16AL+665921+M50B20+M54B22+M57D25+N53B30 = 37 cyl = 1209 PS  :burnout 

Prikaži več možnosti

RS6
RS6

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 015
  • Avtomobil: e24 635csi

Zapomnil sem si nekako katere avte vozijo :laugh
Jih pa ponavadi srečam malo po cesti. Tako da če ni ravno kaka MS tablica ali pa KP, MB pičim mimo. ( Ja OPCjka ma KP targe :) )..

Lih v nedeljo sem mim trojan nekih 30nad omejitvijo pa je bil siv mondeo in sem takoj posumil, počasi proti njemu ( Vozil je malo pod omejitvami po voznem pasu ), pogledal in videl da je provida.. Normalno prehitel in gasa naprej ;)
Prikaži več možnosti

tinmar
tinmar

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 66
  • Avtomobil: 3008

Mene pa še kar jezi, da nima Professional orginalna navigacija notri POI za stacionarne radarje; tako da razmišljam da bi kupil dodatno navi zgolj zaradi tega in bom zgledal kot največji kre***. Mah :/

Ne boš zgledal čudno, če si boš nabavil inforad. Če si kupiš izdelek Inforad K2, ki je najmanjša GPS opozorilna naprava na svetu, sploh ne boš vedel, da ga imaš, dokler te ne bo opozoril.
Zadeva pa dela v nulo. Ima najbolj podrobno bazo radarjev v Evropi, Slovenija podrobno pokrita.
Poglej si na www.inforadar.si.
Preverjeno deluje!
lp
Prikaži več možnosti

thaking
thaking

BMW fanatik

• Uporabnik

Ne boš zgledal čudno, če si boš nabavil inforad. Če si kupiš izdelek Inforad K2, ki je najmanjša GPS opozorilna naprava na svetu, sploh ne boš vedel, da ga imaš, dokler te ne bo opozoril.
Zadeva pa dela v nulo. Ima najbolj podrobno bazo radarjev v Evropi, Slovenija podrobno pokrita.
Poglej si na www.inforadar.si.
Preverjeno deluje!
lp

Hmmm, za 38€ ?? lahko še kdo potrdi da je to vredno denarja ? Vidim, da se updata, tudi z SCDB POI RADARS ?
Prikaži več možnosti

LEO37
LEO37

BMW fanatik

• Uporabnik

OFFtopic... to je za v temo "radar detektor" :)

Prikaži več možnosti

tinmar
tinmar

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 66
  • Avtomobil: 3008

OFFtopic... to je za v temo "radar detektor" :)

Sem se že razpisal na tem naslovu:
http://forum.bmwslo....d=1#post2038830

tak da tu ne bom smetil teme, je pa res vredno svojega denarja. Če stvar dela, potem niti 100 € ne bi bilo preveč, če pa ne dela, pa je že 5 € preveč...
In res dela super!
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.