Hvala za pomoč

Nujno potrebujem pomoč kakšnega lastnika "Z4" in sicer imam vprašanje, koliko original ključev se je dobilo ob nakupu Z4 "letnik 04" ?
Hvala za pomoč ![]()
BMW - Brot Mit Wurst
|
Prikaži več možnosti
|
Bmwji morejo vsi imeti 4 ključe...semizdi
A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.
|
Prikaži več možnosti
|
3 - dva "normalna", en mali plastični hotelski
![]() Lep pozdrav, Sašo
Freude kann so einfach sein...
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hvala - @frcac, sem bil v podobni dilemi kot @M_Power in sem zahteval 4 ključe... No, v navodilih in na Selmarju so mi zagotovili, da so ključi 3-je.
BMW - Brot Mit Wurst
|
Prikaži več možnosti
|
čestitam za novo pridobitev! Drugače pa tudi mi smo dobili 2+1 kluče.
Urejal BMW Deutschland, 25.05.2009, 18:16. |
Prikaži več možnosti
|
To je veljalo pri starih modelih oz. pri E46-kah (4 ključi)...Z4 ima 3 ključe (tko kot so že dejali-2 orig. in 1 plastični)... Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Meni pri E46 v knjigi piše da so zraven prišli 3 ključi. Dva z daljincem in en plastičen. Letnik 2003/6
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem pisal za E46 pred FL (4 ključi), ker so tudi kjuči z baterijo..Pri FL pa so ključi brez baterije (2+1)... ![]() Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Ok, tega nisem vedel.
lp ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zelo dobro predvidevanje ![]() ![]()
BMW - Brot Mit Wurst
|
Prikaži več možnosti
|
In ga boš predstavil?
![]() Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Takoj, ko se spet prikaže sonce in naredim kakšne slike.. pride tudi predstavitev na forumu
![]() http://www.avto.net/...=2874900&show=1 ,čeprav je že v moji garaži :D Kupljen v SLO, zaradi tega tudi malo manj opreme, ampak kot, da bi ravnokar prišel iz tekočega traku. Notranjost kot nova, zunanjost pa razen ene minimalne vdrtince "zaradi odpiranja vrat na parkingu", brez napak.. Urejal e21, 27.05.2009, 10:54.
BMW - Brot Mit Wurst
|
Prikaži več možnosti
|
Sliši se vrhunsko. Iskrene čestitke!
![]() LP Austin BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
Eno vprašanje glede kjuča.
Mislim naročiti novega pri Selmarju: z daljincom spominski klasični kjuč je 155€, medtem ko je navaden plastični 45€. Ali lahko s plastičnim užgem avto? |
Prikaži več možnosti
|
Ne.
|
Prikaži več možnosti
|
Se opravicujem, sem prej prebral, da se da z plasticnim kljucem vzgati avto, ampak jaz nebi vzel plasticnega, ker se hitro lahko zlomi v kljucavnici. |
Prikaži več možnosti
|