Skoči na vsebino

 

Pomagajmo Anžetu

- - - - -

 • Prijavi se za objavo odgovora
30 odgovorov v temi
Sassho
Sassho

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 3 948
 • Lokacija: Ljubljana
 • Avtomobil: E36 + E39d + E39M + E60

#1

Zdravo,

To sem pravkar opazil na enem torrent site-u in tudi v preteklih dneh smo sami izkusili kako hitro sreča obrne hrbet ko smo izgubili forumaša Žana. Mene se je zadeva zelo dotaknila ko sem prebral, prav tako se pa spomnim te nesreče iz cajtnga tako da bi rad da se za fanta zbere čimveč.

Copy/Paste s Partis.si (upam da nebo komu šlo v nos ker je copy-paste vendar moj namen je da se za Anžeta zbere čimveč)

In tukaj se začne zgodba mojega življenja (no, upam, da bo še kakšna zgodba mojega življenja v mojem življenju in da bo malo manj krvava in boleča):

Bilo je sončnega sobotnega popoldneva, 17. januarja 2009. Vračal sem se iz Maribora, kjer sem bil na obisku pri kolegu, odigrala sva partijo biljarda in obujala spomine, ko smo bili pred leti skupaj na morju. Do takrat se še nisem zavedal, da se bo moje življenje čez 25 minut obrnilo na glavo in naredilo salto čez varovalno ograjo. Poklical sem očeta, da prihajam domov na kosilo, ter se odpeljal proti Ljubljani. Malo pred drugim izvozom za Slovensko Bistrico se avto začne obnašati čudno in kar naenkrat se zadek povesi. Ugotovim, da imam počeno gumo. Zapeljem na stran, na odstavni pas ter preverim moje opcije: menjaj gumo pri 140kmh na uro mimodrvečih avtomobilih in tovornjakih ali pa pokliči AMZS katerega član sem, ter naj oni bolj ustrezno označijo lokacijo in hitreje to uredijo. Po uri čakanja se za mano ustavi AMZSjev tovornjak, gospod skoči ven, zamenjava gumo, pospraviva vse v moj avto, stopiva do njegovega vozila, da urediva birokratske zadeve.

Verjetno vsi veste, kako je fajn načičkati tisti na pamet naučeni podpis. Tudi meni je bilo. Dokler ni počilo..

Saj človek se v začetku ne zaveda. Jaz vem, da sem stiskal zobe, ko sem letel po zraku. Po obrazu sem čutil steklo in toploto. Bilo je kot na kaksnem vlakcu smrti, ko začnes padati, ko se začne vse tresti od hitrosti. Potem pa BUM, na sneg, 2m za ograjo. Odpreš oči..vidiš nebo, sonce te zaslepi, počutiš se olajšano, ker je konec tresenja in padanja in ..pogledaš dol..ujameš trenutek, kako tvoj gleženj z stopalom, obutim v nove čevlje, prileti 2m pod tabo, se malo zamaje in obstane. Človek ne ve, kako bi odreagiral..bi ga šel pobrati in ga čuvati, mogoče ga rešijo? Ne, v tistem trenutku človek obleži. Zamislil sem se: "kaj sem naredil narobe, zakaj jaz". Šele kasneje sem še enkrat pogledal dol in opazil odprto stegno, zmečkano kožo. Človek bi si mislil, da je stvar pod kožo rdeča, krvava, toda ni..bilo je rumeno, predvidevam, da maščobno tkivo, ki je včasih varovalo pred mrazom mojo nogo.. Prijel sem se za stegno, občutki so bili čudni. Kako je to, ko še kar čutis prste, vendar ne moreš pomigati z njimi? Gledaš jih, vendar se ne odzovejo. "Predaleč so" sem si rekel. Počakaj na nekoga, vse se bo vredu izšlo.

V tistem trenutku je pritekel prvi očividec. Gospod srednjih let, z bradico, temni lasje. Prvo vprašanje je bilo: "A si vredu?" Hehe..saj ga razumem, kaj boš pa drugega vprašal človeka, ki ima pol stegna zmečkanega? Odgovoril sem mu, da sem, da naj samo poiskusi rešiti mojo nogo. Gospod me je pogledal in z žalostnim tonom odgovoril: "Dečko, težka bo!". "Pa ajde", sem si mislil,"sej ni dohtar..gledaš po discoveryju kaj že vse delajo, itak da bom jaz tudi še imel nogo"..

"Dejte poklicat fotra", sem mu rekel. Gospod me pogleda in vpraša kje imam mobitel. Ozrem se malo naokoli saj ga v žepu nisem začutil in ga zagledam čisto ob ograji, tam kjer je prej stal AMZSjev kamion, zdaj je pa samo se kopica stekla in plastike. Pokažem mu ga, on skoči in mi ga prinese. Odtipkam očetovo številko in rečem, da naj jim pove, da me naj pridejo iskat v Maribor. Ahh, kako je človek včasih preveč optimističen. Oče je še preverjal, kateri avto je bil v nesreči udeležen, saj ni verjel, da bi to lahko bil jaz. Ko sem slišal gospoda govoriti o črni alfi, sem zakričal, da sem pravi, da naj me kar pridejo iskati.

Gospod še pokliče reševalce in potem se začne najdaljših 15 minut v mojem življenju. Občutki in misli, ki so me navdajale takrat, ko sem ležal na hrbtu na snegu, sonce mi je bleščalo, bili so kriki, prošnje, mene je zeblo, moje noge si nisem upal pogledati, mimovozeča vozila so imela na stekla prilepljene začudene obraze. Najbolj se spominjam punčke, morala je imeti okoli 10 let, kako je bila z obema rokama oprta na steklo in me gledala. Videl sem njene oči, kako so preletele mojo zmečkanino, moj gleženj in nato so se ustavile na mojem obrazu, ki je verjetno kazal znake bolečin, razočaranja, strahu, jeze, žalosti.. Žal mi je, da je morala tako mlada to videti, videti, kako je lahko življenje kruto, kako je lahko napaka voznika usodna.

Mimo prileti mladenič z manjšo prasko na čelu in kriči, ma ne kriči, prosi za odgovor: "kaj sta tam delala, zakaj nista šla stran, zakaj nista šla za ograjo". Hodil je gor in dol in se drl ta vprašanja. Jaz mu nisem mogel odgovoriti, imel sem preveč dela z svojimi problemi. Vmes so priletela vprašanja če sem še tukaj, da naj zdržim, da bo vse vredu, da so rešilci že na poti..

Zaslišim prvo sireno, poiskusim se obrniti v smer prihoda, vendar se nisem mogel. Bil sem prilepljen na tla, z bolečino! Bolečina se je počasi prikradla v nogo, adrenalin je začel popuščati, žile so se začele širiti in spuščati kri v ostale dele telesa, živci so začeli oddajati signale, verjetno so bili še bolj zmedeni kot jaz. Tam kjer se je včasih nahajala noga kolesarja, tekača, učitelja rolanja, tam je zevala krvaveča rumena bunka nečesa. No, prve lučke so bile policijske. Kmalu za tem še ene, te so bile reševalske, ali so bile gasilske? Ne morem vedeti, bilo je toliko skakanja okoli mene, okoli gospoda pod kamionom. Bila je ena velika zmeda!

Eden od reševalcev se je ustavil pri naletu dveh vozil 100m pred mano. Gospod mu je šel mahat, kričat, da ima tukaj problem. "Problem?!" sem si mislil..sem res nastal problem. Počasi človeku priteče misel, da bo problem. Da ni vse vredu. Prvi reševalci prispejo, pregledajo mene, pregledajo gospoda pod tovornjakom. "Tuki bomo reanimiral, rabmo pomoč!!!" zaslišim klic. Joj, kam sem prišel. Bo konec sanj? Sem se mogoče prehitro zbudil iz neke navidezne resničnosti? Matrica?! Dvoje močnih rok me primeta in me streseta: "Dečko: zdrž še mal, tuki so!". Začelo me je zmanjkovati. "Ne grem se več te igrice, šel bi domov". "Dečko: piknil te bom v levo roko, bodi pri miru." "Joj, zdej me bodo pa se pikali?!" sem si mislil. Že od malega imam fobijo pred stvarmi, ki rinejo v moje telo, ležim na snegu, prstov na nogi ne morem premakniti, oni bi me pa pikal?! Ma ajde..kaj pa morem, itak se ne morem braniti. Začnejo me spraševati, če čutim roke, če čutim noge..NOGE!!! Zmomljam in premikam vse 4 ude, vendar mislim, da sem uspel premikati samo roke.

Po pregledu me opremijo z ovratnico in pokrijejo z neko bleščeco zadevo. Zeblo me je, še zdaj me zazebe, ko pomislim na tisti mraz, kako se počasi prikrade vse do srca, vse do pljuč. Čutil sem kako se mraz širi iz igle v moji levi roki proti rami. Neugodno. Res. "Ena, dva, tri" puf, še eno zazibanje in sem bil na nosilih. "Zgubljamo ga!!" iz ozadja..Pomešani glasovi vsepovprek. Zmanjkovalo me je. Počutil sem se toplo, vse se je zibalo, kot tiste čase, ko sem jih preživel na jadrnici (hvala Roman in Meta!!). Malo močnejsi prijem, nagib, in že sem bil v reševalcu. Vidim kako še dve osebi stopita za mano v reševalca. "Dečko, lahko prerežem majico?! Rabimo priti do tebe.." me vpraša nekdo. "Ma ja, ti samo reži", mu odvrnem in puf, ni me bilo več.

Rezultati nesreče:

Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika

Zbudil sem se 5 dni po nesreči iz umetne kome. Ob meni je sedela zdravnica in me držala za roko. "Anže, zbudi se, me slišiš?". Odprem oči in spet bela svetloba. Po malo mižikanja si zbistrim pogled in vidim osebo v belem. Sem mrtev? Sem živ? Vendar je bilo konec teh sprenevedanj. Bil sem ŽIV! Zdravnica me vpraša, če vem kaj se je zgodilo. Verjetno sem prikimal, saj mi takoj razloži, da sem ostal brez desne noge. Takrat se še nisem obremenjeval z tem. Bil sem nekje, nekdo prijazen je bil ob meni, bilo mi je toplo. Za spoznavanje izgube sem imel še dovolj časa. Prestavili so me v drugo sobo, kjer so takoj prišle sestre, naredile svoje in odšle.

In nato sem ostal sam.

Pogled nižje se je ustavil na pregradi, ki sem jo imel od pasu navzdol. Roke me niso ubogale. Ko preverim zakaj, vidim da imam vase speljanih polno cevk. Še iz nosu mi je molela cevka. Človek obstane in si želi razčistiti kaj to je, kaj je kaj, zakaj je kaj. Roke se začnejo malo premikati, prste čutim, uspe mi jih stisniti v pest. Napredek..Glava, vrat, počasi se vse vrne. Opazim rane na členkih desne roke. OK..vredu..kaj pa noge..ščemenje v desni "nogi"..nič..poizkusim še enkrat..nič..leva noga..prste čutim, palec se premakne, poizkusim vzdigniti..boleča bolečina, krč in špikanje.."bomo kasneje" se potolažim.

Kje sploh sem? Ozrem se počasi naokoli..vrtoglavica me najprej zadane. Bolečine v vratu so naslednje. Ugotovim, da sem v neki sobi, polni piskanja in sikanja..Sestra se sprehodi, nekaj me vprasa, pokimam..zopet sam.

Punca? Družina? Kje so? Saj sem jih poklical..Začne me zmanjkovati..Bolečine malo pojenjajo..zelo ugoden občutek. Pogledam na stensko uro: 10 čez štiri. Bah, čuden čas. Nakar presenečenje..pred mano se narišeta dva znana obraza, dva kislo nasmejana obraza. Sestra..punca..tukaj so!!Omenim, da so pozni..Objem, še en, poljub, dišeči lasje, ŽIV SEM! Nekakšen pogovor je sledil, še objemanja, solze, solze sreče iz moje strani, mogoče tudi kakšna solza žalosti iz njihove strani. "Daj, pošljeve še mat pa fotra notri, prideve koj nazaj." Pride mami, pride oči..rdeče oči najprej opazim. Nasmeh..Olajšanje. Spet objemi, lupčki, sreča.

Zala mi kasneje razloži vso situacijo, kje sem, kaj sem, zakaj sem in tudi kaj nimam..No, omenila je da nimam noge, vendar jaz sem koleno še kar premikal. Nisem več vrtal, bil sem utrujen. Zala se preseli k prijateljem v Maribor,da je bližje meni in me tako vsak dan pride pocartat. Osebje je bilo fenomenalno. Veliko smo se pogovarjali, malo se tudi pohecali. Kmalu sem se vrnil k sebi, v tistega Anžeta, ki je bil pred nesrečo. Postal sem komunikativen, povedal sem veliko stvari njim, oni meni. Vsak dan je bila Zala pri meni, se celo več kot pa je dovoljeno. Bila mi je opora, bila mi je tisto, kar sem potreboval. Solze, smeha in žalosti, nasmehi, grenki in od veselja in jasno občutek, da me ni zapustila. Družina, vsi so me hodili bodrit, mi dajati moči, upanja in ljubezni. Bili so ob meni, v času ko sem to najbolj potreboval. Vsak dan so se vozili 150km v eno in 150km v drugo stran, samo da so me lahko objeli za tistih 15minut. Oče mi je prinesel novice iz Ljubljane, kako je z avtom, kaj se dogaja z mojo službo..Vendar to me še ni skrbelo..bolj je bilo obremenjujoče zame, zakaj ne morem premakniti kolena.. Včasih ga lahko, včasih pa je čisto trd, neubogljiv. No, predzadnji dan omenim Zali, da danes pa sem veliko že migal s kolenom in da se počutim, da bo kmalu začel popolnoma ubogati.. Zala me pogleda in mi z žalostnim glasom pove, da jaz nimam kolena, še huje, ostalo mi je samo 7cm noge..

Po desetih dneh okrevanja v UKC Maribor so me premestili bližje domačim, v ljubljanski klinični center. Tam sem začel počasi migati tudi z levo nogo, v kateri sem imel zlomljeno stegnenico, videl sem, kako izgleda ostanek moje desne noge, in tudi tega sem začel premikati. Polno čudnih občutkov, mravljnicev ampak sem bil odločen, da me to ne bo oviralo. Bil sem trden, bil sem prepričan, da to ni tako hudo kakor se sliši. Gremo naprej, sem si govoril. Če si bil trikrat že na Triglavu, prekolesaril do morja, učil po 6-7 ur na pripekajočem soncu gručo razigranih otrok rolati, potem te tudi to ne more ustaviti. Prišli so me pogledati prvi obiski, prijatelji, svojci in znanci. Med njimi je bil tudi človek, ki mi je vlil tri tone in 700kg upanja in moči (Zvone, HVALA!!) in mimo je prišel tudi voznik tistega tovornjaka, ki mi je spremenil življenje za vedno.

Prvo sedenje po 3 tednih ležanja:

Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika

Vsak dan je bil nekaj novega. Vmes je bila še komplikacija zaradi katere sem moral iti še enkrat pod nož, vendar se je potem vse uredilo. Sestre so bile spet mega (Nevenka, Mirnesa, Alma,...HVALA), fizioterapevti tudi, skratka, po malo več kot mesecu dni so me odpustili iz KCja in sem šel za en teden domov pred sprejemom na Inštitut za rehabilitacijo republike Slovenije ali krato: Sočo. Tam sem po enem tednu opravil vse teste za sposobnosti vožnje z avtomobilom, uredil vso birokracijo, predelal avto in že sem bil mobilen.

Moja družina (manjka brat, ki slika):

Objavljena slika

Nato sem se začel zanimati kako in kaj pa zdaj naprej. Cene, časovni termini, dostopnost. Veliko informacij mi je dal Zvone, in zavedel sem se, da bom potreboval kar malo večjo količino denarja, če bom želel postati malo bolj aktiven. Začelo se je govoriti o 40.000€, izvedel sem tudi, da obstajajo cenejši modeli noge.

Noga za 20.000€: http://www.ottobock....s.xsl/1913.htmlŠe dražja noga: http://www.ossur.com...ology/powerknee

Iz vrtca Miškolin smo dobili pobudo za zbiranje zamaškov in mami se je odločila, da bo organzirala akcijo zbiranja plastičnih zamaškov od plastenk, jogurtov, pralnih praskov ipd. Akcija je stekla, pridružilo se je ogromno ljudi, vrtcov, osnovnih šol, fakultet, delovnih organizacij, župnišč, gostiln, barov in še in še. Bolj natančen spisek lahko najdete tukaj.

Dve toni zamaškov izgleda takole:

Objavljena slika

Vest o astronomski vsoti denarja za tako nogo je prišla tudi do očetovih sodelavcev, kjer so zbrali več kot 700€ iz svojih lastnih prihrankov, ter jih podarili meni. Donacija je prišla tudi od organizatorjev Tedna mladih v Kranju in sicer 50% od prodaje knjig. Kontaktirali so me tudi iz NK Olimpija, kjer so meni namenili celoten honorar odigrane tekme proti Aluminiju in še delež izkupička od prodanih vstopnic. Odprl se je tudi tekoči račun pri Rdečemu Križu, kamor pritekajo donacije od posameznikov in podjetij. Tem donatorjem se še posebej zahvaljujem. Vsi donatorji so zbrani tukaj.
http://www.subjectx.net/donatorji.php

Objavljena slika

Kakor vsem razložim: če bo denar, si bom kupil najboljšo protezo (tista dražja mi omogoča še par stvari več kot tista za 20.000€), kar jo lahko dobim. Želim živeti aktivno, želim še kdaj bordati, voziti kolo, naslednje leto želim še enkrat preteči ljubljanski tek trojk. Za vse to pa potrebujem dobro in na žalost drago protezo
Prikaži več možnosti
  • kosec je všeč


Sassho
Sassho

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 3 948
 • Lokacija: Ljubljana
 • Avtomobil: E36 + E39d + E39M + E60

#2

Za vse, ki mi želite pomagati je spodaj naštetih nekaj informacij:

Zbiranje zamaškov:

Kontakt: 040 208 961 (Blanka), zamaški naj bodo samo plastični, ne smejo vsebovati nobene druge snovi (pluta, kovine, pene). Potrebujemo tudi več lokalnih zbirališč. Če lahko ponudite kakšen prostor, kamor bi lahko ljudje iz vašega območja odložili vrečo z zamaški, me prosim kontaktirajte.

Skladišča in odlagališča:

-IG - skladišče

-MURSKA SOBOTA - skladišče

-ŽUPNIJA PTUJ - skladišče

-ŽUPNIJA ŠKOFIJE - skladišče

-MARIBOR - odlagališče

-RAKOVNIK ( LJUBLJANA ) - odlagališče

-KOČEVJE - odlagališče

-POSTOJNA - odlagališče

-ŠKOFJA LOKA - odlagališče

-SEVNICA - odlagališče

-PRAGERSKO - odlagališče

-NOVO MESTO - odlagališče

-ČRNOMELJ - odlagališče

-NOVA GORICA - odlagališče

-KRANJ - odlagališče

-JESENICE - odlagališče

To so zbirališča pri zasebnikih in razonoraznih organizacijah ter cerkvah. Za natančnejšo lokacija vas prosim, da me kontaktirate.

Zbiranje denarnih sredstev:

- Možno je nakazilo na TRR Rdečega Križa:Območno združenje Rdečega križa Slovenska Bistrica

številka TRR: 0443-0000-0433-025 pri Novi KBM

namen nakazila: »humanitarni prispevek za Anžeta«

sklic na številko: 410.Humanitarni prispevek se upošteva pri odmeri davka- Možno je nakazilo na moj osebni TRR (za manjša nakazila): SI56 0214 5133 9964 446 pri NLB- Sem pa pripravljen svoje znanje tudi ponuditi naprodaj za plačilo! (programiranje spletnih strani, servis osebnih racunalnikov, sistemska administracija, postavljanje domen, več info na: subjectx afna gmail pika com)

TUKAJ se lahko podpišete v mojo knjigo gostov.
http://www.subjectx....php?do=add_form

Upam da tema že ne obstaja vendar sem poiskal je nisem zasledil na forumu.

lp,
Prikaži več možnosti
  • V_power je všeč


hejhoj
hejhoj

  Banned

 • Izključen
 • Sporočil: 2 388
 • Lokacija: petdek zenfa

#3

Poznamo fanta ja, clan alfa romeo foruma tako, da se lahko z njim zmenite tudi osebno, ce koga kaj zanima. Fejst poba. :ok
Prikaži več možnosti


Mat xxl
Mat xxl

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 14 555
 • Avtomobil: BMW

#4

Sam mu že pomagam z zamaški, mi je pa silno všeč, kako se bori in takemu je res za pomagati, ker človek grize se matra ......:ok

Nikoli pa ne maram pomagat ljudem, ki znajo samo jamrat naredijopa za izboljšanje svoje težave sami nič ! :napaka

Če bo kaka akcija sem zraven !!! :ok
Prikaži več možnosti


Backo320ci
Backo320ci

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 2 447
 • Lokacija: Ljubljana

#5

Svaka cas fantu :okSeveda bom nakazal par € njemu direkt na račun
Prikaži več možnosti


kosec
kosec

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 12 385
 • Lokacija: Gorenjska
 • Avtomobil: Autobahnbomber

#6

Zelo humana poteza avtorja teme :beer
CCNA / BCNE
Prikaži več možnosti


dejca
dejca

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 3 201
 • Lokacija: Šentjošt nad Horjulom
 • Avtomobil: P807...

#7

Jest tud že zbiram zamaške že kar nekaj časa!:ok
Prikaži več možnosti


Fort
Fort

  BMWslo.comoholik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 599
 • Lokacija: CELJE
 • Avtomobil: BMW F11 520d

#8

:) :jok :) :jok :ok2 :jok :eek
Prikaži več možnosti


Rottie
Rottie

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 70 000
 • Lokacija: Ljubljana
 • Avtomobil: E46 325i

#9

Sam mu že pomagam z zamaški, mi je pa silno všeč, kako se bori in takemu je res za pomagati, ker človek grize se matra ......:ok

Nikoli pa ne maram pomagat ljudem, ki znajo samo jamrat naredijopa za izboljšanje svoje težave sami nič ! :napaka

Če bo kaka akcija sem zraven !!! :ok


Tudi jst z veseljem primaknem kakšen €.
pFTRx40.png
Prikaži več možnosti


Bmwjka
Bmwjka

  Tagobčna

 • Uporabnik
 • Sporočil: 2 451
 • Lokacija: Celje
 • Avtomobil: 316i compact

#10

ej jaz zbiram z otroki že več kot mesec te zamaške...pa nisem vedla kam jih je treba dostavit :napaka
hvala za informacijo :respect
Žan ostajaš v naših srcih...se vidimo zgoraj:respect

BMW - Brezhibno Motorno Wozilo
Prikaži več možnosti


Mat xxl
Mat xxl

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 14 555
 • Avtomobil: BMW

#11

Ne vem, razmišljam na glas, ne me kregati.... :frown

Glede zbiranja sredstev in želja Žana ob njegovi tragični smrti sem vsekakor proti, da se sredstva dajo nekemu zavodu Soča in nihče ne ve, kje končajo, kajti ravno v tej ustanovi in cenah njihovih invalidskih pripomočkov, je bilo že mnogo negativnega napisano ............. :jok

Skratka, kaj pa če pomagamo raje KONKRETNI OSEBI ANŽETU in ga tudi povabimo na BMW forum,saj je znano, da je že bil na Alfa forumu.

Ne vem, pravico odločiti ima edino njegova družina, ki najbolj ve, kaj bi Žan želel, samo silno mi je všeč borba Anžeta in dejstvo, da sam ni bil nič kriv, da je sedaj invalid, sedaj se bo pa še boril za tehnične pripomočke :napaka in z zavarovalnicami za odškodnino. :napaka :blackeye

Torej moj predlog je, da konkretno pomagamo njemu, človeku z imenom in priimkom in vemo, kam je šel denar, jasno to je samo predlog, ve pa se, kdo ima tu zadnjo besedo :ok

Urejal Mat xxl, 12.06.2009, 21:18.

Prikaži več možnosti


hejhoj
hejhoj

  Banned

 • Izključen
 • Sporočil: 2 388
 • Lokacija: petdek zenfa

#12

SubjectX je tale fant.

http://forum.alfa-kl...er=asc&start=15
Prikaži več možnosti


Pepsi
Pepsi

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 16 808
 • Lokacija: 070504
 • Avtomobil: NeptūnuS™

#13

Sem dal že link kakšen mesec nazaj v temi o dobrodelnih akcijah:

http://forum.bmwslo....?t=53349&page=6

Vsekakor pa je prav, da ima takšna nezgoda svojo temo :ok

Kar se tiče denarja, ga bo šlo nekaj tako za Žanovo željo, kot za Anžeta. Matxxl, menim da je treba željo Žana spoštovati, konec koncev je marsikdaj napisal kakšno kritiko čez ureditev prometa in kako bi se lahko stvari izboljšale, ne glede na kakšen način nas je zapustil (tako kot bi lahko marsikdo od nas že večkrat, pa je bila sreča na naši strani. na strani mladosti) in imel je zelo razvito sočutnost do človeka ter je rad pomagal komurkoli :ok

Zato mi pri plači ne bo težko nekaj dati sem in tja. Saj ne gre za velike vsote, ampak če nas to naredi nekaj sto, mogoče tisoč ali še več pa so to že konkretni denarci s katerimi se lahko pomaga tako ljudem v Soči kot Anžetu. Pomagati pa si moramo ne glede na vrsto tegobe ki jo ima kakšen član skupnosti oziroma v tem primeru mlad fant iz sosednje skupnosti Alfa Romeo Kluba. Konec koncev nikoli ne vemo, mogoče bo kdo od nas kdaj potreboval pomoč za to ali ono stvar (pa magari nov štedilnik in voziček za dojenčka) in če si ne pomagamo med sabo, kdo bo potem tisti ki bo?.:blackeye

Urejal Pepsi, 12.06.2009, 23:03.

Prikaži več možnosti
  • alesio je všeč


FLAT_eric
FLAT_eric

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 7 405
 • Lokacija: Maribor
 • Avtomobil: e63 630iA LCI

#14

Zamaški, zamaški, zamaški. Bom povedal samo to, da sem jih tudi sam zbiral za ponesrečenga fanta. Dajal sem jih sodelavcu, ki ima hčerko v vrcu in ona je nesla v vrtec na kupe zamaškov.


p.s za ponesrečenca bi lahko dal €€€ kar g. Mirko TUŠ. Kaj pa je to za njega?

http://www.finance.si/179853
LP :ok
Prikaži več možnosti


Rottie
Rottie

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 70 000
 • Lokacija: Ljubljana
 • Avtomobil: E46 325i

#15

Lahko bi, samo sj veš, da tisti, ki imajo največ, jim gre denar najtežje izpod rok, če ob tem ne zaslužijo še več.

Urejal Rottie, 13.06.2009, 11:43.

pFTRx40.png
Prikaži več možnosti


V_power
V_power

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 1 026
 • Lokacija: Ljubljana
 • Avtomobil: P991

#16

Zamaški, zamaški, zamaški. Bom povedal samo to, da sem jih tudi sam zbiral za ponesrečenga fanta. Dajal sem jih sodelavcu, ki ima hčerko v vrcu in ona je nesla v vrtec na kupe zamaškov.


p.s za ponesrečenca bi lahko dal €€€ kar g. Mirko TUŠ. Kaj pa je to za njega?

http://www.finance.si/179853
LP :ok


zakaj pa mirko Tuš?

meni se zdi da imajo skoraj vse firme (merkator, špar, tuš) pogodbe z firmami, ki potem vozijo za njih.
lahko bi tudi DARS kaj prispeval.

saj imajo kaj zavarovane ceste?
Prikaži več možnosti


Mat xxl
Mat xxl

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 14 555
 • Avtomobil: BMW

#17

Zato, ker je imel brezplačno reklamo ob poročanju o nesreči, poglej samo napise na kamionu ! :ok
Prikaži več možnosti


kroskris
kroskris

  sLow Rider

 • Uporabnik
 • Sporočil: 5 594
 • Lokacija: SI
 • Avtomobil: Black Coupe

#18

Malo dvigam temo in mogoče se bo našel še kdo, ki je pripravljen pomagati Anžetu, da bo dobil novo nogo:ok

Sem mu nakazal nekaj € na njegov račun, prav tako s punco veselo zbirava zamaške.

Več informacij si lahko pridobite na njegovi strani:
http://www.subjectx.net/index.htm
Več kot nekdo naredi in prispeva, lažje je drugemu da najde napako in ga kritizira. Kateri si ti?
Prikaži več možnosti


damci
damci

  Navi guru

 • Uporabnik
 • Sporočil: 10 596
 • Lokacija: Maribor
 • Avtomobil: BMW F11 530dA Luxury Ind.

#19

danes je bil gost na Radio city

http://www.radiocity...vel=3&news=2856
@Jerry: Tako da ti se kar do Miholda zapelji in upaj, da bo imel čas... ker je čakalna vrsta nanj daljša kot pri kurbi, ki daje zastonj.
Prikaži več možnosti


kroskris
kroskris

  sLow Rider

 • Uporabnik
 • Sporočil: 5 594
 • Lokacija: SI
 • Avtomobil: Black Coupe

#20

danes je bil gost na Radio city

http://www.radiocity...vel=3&news=2856


Skoraj vsak dan poslušam radio city, tako da sem se spomnil nanj:)
Več kot nekdo naredi in prispeva, lažje je drugemu da najde napako in ga kritizira. Kateri si ti?
Prikaži več možnosti
-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.