...
Da ne bo kdo tolkel po toshibi. Toshiba se je spet vzdvignila.
Mozno, sem imel pa sam slabo izkusnjo z njimi. Tole serijo sem kupil letos, najboljso konfiguracijo ki se je dobila(ati hd3650, 4gb ram, core2duo p8600): http://www.bigbang.s...-rm70-3gb-320gb
Zraven niti enega cdja(nic gonilnikov, ne duha ne sluha o recovery dvdju, nic od nic). Ko sem prvic prizgal laptop je trajal par debelih ur da sem koncno prisel v Visto(prednalozena instalacija na disku, sama vista pa ne). Ze med tem avtomatskim procesom se je na koncu laptop prvic obesil. Pa ok, potem se je koncno zagnal v Visto. Seveda takoj veselje, miljon neuporabnih programov, laufal cez 70procesov, vecino ne mors niti povsem iznicit.
Nov laptop se je zaganjal 10min!!! Sem moral sam brskati po toshibini strani za upgrade njihovga brezveznega softwara in biosov, da je postala zaganjanje kolikor toliko normalno.
Po parih dneh sem poizkusil naloziti originalne(!) XPje(na svojo particijo, hotel dual boot, ker sem vedel da bodo problemi, ker toshibinih gonilnikov za xpje za ta laptop ni

Nezadovoljstvo pa je samo narascalo

Da je ne bi znucal, je nisem imel v laptopu ko je bil priklopljen na napajanje. No potem je fotr enkrat sredi ugasanja(ki je tudi trajalo nenormalno dolgo) potegnil kabel iz racunalnika. Spet blank screen ob zagonu, delalo ni nic vec, tudi recovery dvd ni pomagal.
Takrat sem ga odnesel lepo nazaj na toshibo(no matter what garancija, se en izmed nategov, treba se registrirati na vec razlicnih straneh, omejitve koliko casa imas za registracijo...) najprej smo se malo prerekali, baje sem bil prvi ki ga je prinesel nazaj, in sploh niso vedeli kaksen je postopek.... No na koncu so enakazali denar nazaj na bigbang, in tam sem potem lahko vzel nov laptop...