Jaz ne bi izbral nobenega, ker je 17" definitivno preveliko za prenosnik
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Živjo!
Odločam se za nakup prenosnika. V igri sta: 1: Asus PRO 78VG 17" 2: Toshiba Satelite L505-10V 15" Katerega izbrati? |
Prikaži več možnosti
|
Met tema dvema HP
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
A lahko malo utemeljiš? A je Toshiba bolj kvaliteten? HP z tako konfiguracijo pride predrag. L.P. Urejal Winkl, 13.01.2010, 07:15. |
Prikaži več možnosti
|
Pred kratkim kupil pro 78 - zadeva je extra z win 7 |
Prikaži več možnosti
|
Lep pozdrav.
Mam eno vprašanje. Gre se za prenosnik HP Pavilion ze4120s Zdej pa me zanima če kdo mogoče ve kakšn RAM lahko dam notr...oz. kolk močan...ker po besedah mojga soseda nej bo šov samo 2x 512Mb... in pa še to me zanima če pri Mlacom-u kej zaračunajo če bi nesu samo sprobat kater RAM bi podperov... Hvala zaenkrat L.p. |
Prikaži več možnosti
|
Sam imam Toshibo Satellite Pro že dve leti.Ob nakupu sem odkartal 1100€.Pa mi ni žal tega denarja.Baterija zdrži 5 min manj to je pa to.Šiba ko luda:laugh.Nasledji bo definitivno Toshiba...najbolj se nagibam na Qosmio serijo:ok
<p>E30 316f/2, E36 318is coupe, E46 323ci, E39 528iA, E36 320Ci, E39 525dT, F31 320d
|
Prikaži več možnosti
|
Kupil pred kratkim HP Pavilion DV6 pa je dost solidna zadeva....zdej odvisno za kakšne stvari uporabljate rač....ker za domačo uporabo in nekatere programe deluje perfektno, pa še cena je čisto primerna.
|
Prikaži več možnosti
|
A mi lahko prosim malo pomagate pri nakupu notebooka? Rabi ga moja bejba:cool. Uporabljala bi ga za autocad, coreldraw,...skratka kupila bi kakšnega 17"hp-ja za okoli 1000-1100€,
Ali bi kaj takega bi dobro poganjalo autocad? http://www.comshop.s...articleid=66623 |
Prikaži več možnosti
|
men je na enmu starmu (1.6 mašini, 512Mb RAM-a) pogajnal autocad 2009, sicer več kt 2D nism delov (samo delavniške risbe ipd.) tko da si lahko brez skrbi da ga bo pogajnal.
|
Prikaži več možnosti
|
Tale laptop je pa res odličen. najnovejši intelov procesor i5, 4GB rama in grafična. Tole , ne da bo autocad in corel prežvečilo z levo roko. Še igrice boš lahko igral brez problema ![]()
Morš vedet kje so meje, da te Newton ne zjebe
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zdravo! Tudi jaz kupujem notebook v cenovnem rangu nekje okrog 700 eur. Rabim ga za kakšen računovodski program, A-cad in mogoče še za kakšne igrice itd. Obvezno z 17" ali večjim zaslonom. Nekak se najbolj interesiram za HP. Gledal sem ta model: HP ProBook 4710s za 650 eur z ddv.
Prosim za kakšen nasvet kaj vzet, če je kdo kaj kupoval pred kratkim. Lp! deo |
Prikaži več možnosti
|
Zdravo,
iščem program, ki bi laufal na 4ih raunalnikih v mreži in bi služil kot aplikacija za opravila, ki jih mora posamezni uporabnik računalnika narediti. Primer: uporabnik A napiše eno opravilo in to ostali 3je uporabniki vidijo...le ti lahko dopišejo/napišejo novo ali pa opravilo, ki ga je napisal uporabnik A, izbrišejo, ko je opravljeno. Outlook ne pride v poštev, ker ga ni!!! hvala. Lp Andrej |
Prikaži več možnosti
|
Prikaži več možnosti
|
A bi se dalo tele teme o nakupu prenosnikov malo združit?
Pa še ena novica http://www.siol.net/...e_t-series.aspx LP A. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Lep pozdrav.
Trenutno sem v fazi kupovanja prenosnega računalnika in sem v dilemi katerega izbrati. Izbiram pa med tema dvema: TOSHIBA SATELLITE L505-13P Procesor: Intel® Core™ i3-330M 2.13 GHz 1,066 MHz Pomnilnik: 4,096 (2,048 + 2,048) MB DDR3 RAM (1.066 MHz) Windows® 7 Home Premium, 64-bitni (vnaprej nameščen, obnovitev trdega diska Toshiba) Trdi disk 320 GB 5,400 obr./min pogon DVD Super Multi (dvoplastni) Zaslon:15.6 " Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightnes 1.366 x 768 Grafika: ATI Mobility Radeon™ HD 5145 supporting HyperMemory™ technology 512 MB dedicated VRAM Vmesniki: 1 x Vhod za enosmerni tok 1 x zunanji zaslon 1 x RJ-45 1 x zunanji mikrofon 1 x slušalke (stereo) 1 x vgrajena spletna kamera VGA z vgrajenim mikrofonom 1 x 4-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ Cards up to 16 GB, Memory Stick® up to 256 MB, Memory Stick Pro™ up to 2 GB and MultiMedia Card™ up to 2 GB) 1 (levo) x eSATA/USB 2.0 2 (2 desno) x USB 2.0 1 x HDMI, ki podpira oblike signala 1080p Wi-Fi® 802.11b/g/N Bluetooth® Baterija lithium-ion do 2:40 Š x D x V : 383 x 259 x 35.4 (front) / 39.3 (rear) mm teža : od 2.94 kg Garancija: 2 leti + prvo leto posebno kritje KARKOLI SE ZGODI Cena:719€ ASUS K52JK-SX043 OPERACIJSKI SISTEM: - brez operacijskega sistema PROCESOR: - Intel Core i5-430M - 2,26GHz, 3MB L2 predpomnilnika, 35W - Turbo Boost do 2.53 GHz CHIPSET: - Intel Mobile HM55 Express ZASLON: - 39,6 cm (15.6") HD (1366x768) LED backlight - Asus Splendid Video Intelligent Technology - Color Shine POMNILNIK: - 4 GB DDR3, 1.066 MHz TRDI DISK: - 320 GB SATA, 5400 obratov GRAFIKA: - ATI Mobility™ Radeon® HD 5145, 1G DDR3 VRAM DVD-RW: - DVD Super Multi Double Layer LAN: - 10/100/1000 WLAN: - 802.11 B/G/N BLUETOOTH: - 2.1 + EDR ČITALEC SPOMINSKIH KARTIC: WEB-KAMERA ZVOČNI SISTEM: - Vgrajeni Altec Lansing zvočniki PRIKLJUČKI: - 1x HDMI - 1x D-sub (VGA) - 3x USB - 2x Audio (slušalke + mikrofon) - 1x LAN BATERIJA: - Li-ion, 6 celična DIMENZIJE: - 38.0 x 25.5 x 3.45~3.57 cm TEŽA: - 2,62 Kg Garancija: 1 leto Cena:730€ |
Prikaži več možnosti
|
HP-ja ne bi imel. Kako je pa z zanesljivostjo Toshibe in Asusa? Pri Asusu me malo skrbi, ker ima samo enoletno garancijo, po drugi strani pa ima boljši procesor in grafično kartico od Toshibe.
Kako je pa s Toshibino garancijo ¨Kar koli se zgodi¨, je samo marketinška poteza za pridobitev novih kupcev ali ti res zamenjajo prenosnik, če ga recimo razbiješ? |
Prikaži več možnosti
|
Doma imam en star notebook, Acer aspire 3000.
Zadevca je začela zmrzovat med delovanjem na XP-jih. CPU je delal na 100% (ventilator piha na polno), računalnik pa ne reagira ne na tipke, ne na miško. Pa sem ga formatiral in naložil linux OS, kubunto, in je zadeva delala brez problema. Ampak vseeno, linux ni bil ravno najbolj user friendly za mojo punco, tako da sem ga vrgel dol in spet nazaj naložil XP pirated edition. Na XP-jih, se je problem nenadnega zmrzovanja spet pojavil!? Sistem se zažene, miška dela, pol pa kar naenkrat zamrzne.... V čem bi lahko bil problem? Verjetno ne gre za hardware napako ali pač? Kateri OS naj poizkusim? |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem a je to serijsko, ampak tudi midva mava problem z enim starim Acer Aspirem. Nanovo naložen OS, original, pa zadeva leeeeezeeeeee.
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|