Tema s smešnimi slikami
Freude am fahren
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Našel še 2 komada zanimive vojaške opreme:
Za vse tiste, ki še čakajo, da jim bo večji zrasel. Ne rabite ne Ferrarija, ne Priusa, vi rabite to zadevo: ![]() To je sicer resnično orožje: francoska protitankovska vespa. Top je netrzajni, ampak kako približno naj bi tole delovalo v praksi, ne ve nihče. Sam pa se ne bi branil te grdosije (idealni pripomoček za balvan revolucije): ![]() "Davy Crocket" tactical nucler recoilless rifle projectile. Materializacija ameriške vojaške doktrine. Urejal Zlobny, 27.08.2009, 21:18. Bili smo mi vojvode i Karantanija... i ona sranja! I pradavni vanzemaljci! |
Prikaži več možnosti
|
In še več:
![]() Večina si ti! ![]() Ko profitirajo bogati, profitiramo vsi. ![]() Nemčija-obljubljena dežela ![]() ![]() Klasika, ampak enostavno sem moral še enkrat. Bili smo mi vojvode i Karantanija... i ona sranja! I pradavni vanzemaljci! |
Prikaži več možnosti
|
V Slovenija scena na vseh cestnih gradbiščih, ta mesec katastrofa:napaka, na tržaški pri tobačni 10 metrov ceste kopljejo že cel mesec, gužva totalna:damn Ker vsakič pogledam kako dela napredujejo mi je slika zelo znana:-D
Pot dolga tisoče kilometrov, se zmeraj začne z enim samim korakom
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Verjetno na princip fanatikov ![]() Urejal Rottie, 28.08.2009, 08:44. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ko je tank za njim... da vrže vespo gor na tank. |
Prikaži več možnosti
|
![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...................................... ![]() hahaha fail http://imgur.com/mCUfG.jpg Urejal Martini Racing, 28.08.2009, 11:55. |
Prikaži več možnosti
|
Še par legendarnih....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ta slika zgoraj je itak zakon!!!! |
Prikaži več možnosti
|
Takšni heci so bile tudi pri nas, ko je bila pred dvema letoma grozno veliko govora o salonitkah. In potem so bili v poročilh reportaže in posnetki, kako so ljudje v "skafandrih" in z maskami na ustih odstranjevali salonitke, okrog so pa hodili in se igrali otroci v kratkih hlačah in rokavih. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Citat:
veloce je napisal: To, da leži ko krava na tleh je velik minus! |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ta stric je taprav profi! ![]() Še ena. Ne vem koliko teh sem že sprašil v "nadaljuj sliko". Verjetno vse. ![]() Urejal Zlobny, 28.08.2009, 20:18. Bili smo mi vojvode i Karantanija... i ona sranja! I pradavni vanzemaljci! |
Prikaži več možnosti
|
O mater, za tega sem že slišal, ampak da je tako na veliko napisano, si nisem predstavljal. You live and you learn. Bili smo mi vojvode i Karantanija... i ona sranja! I pradavni vanzemaljci! |
Prikaži več možnosti
|