Tema s smešnimi slikami
Freude am fahren
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Našel še 2 komada zanimive vojaške opreme:
Za vse tiste, ki še čakajo, da jim bo večji zrasel. Ne rabite ne Ferrarija, ne Priusa, vi rabite to zadevo: ![]() To je sicer resnično orožje: francoska protitankovska vespa. Top je netrzajni, ampak kako približno naj bi tole delovalo v praksi, ne ve nihče. Sam pa se ne bi branil te grdosije (idealni pripomoček za balvan revolucije): ![]() "Davy Crocket" tactical nucler recoilless rifle projectile. Materializacija ameriške vojaške doktrine. Urejal Zlobny, 27.08.2009, 21:18. Če bi država vedela, kaj je dobro zame, bi mi dala 100 jurjev. |
Prikaži več možnosti
|
In še več:
![]() Večina si ti! ![]() Ko profitirajo bogati, profitiramo vsi. ![]() Nemčija-obljubljena dežela ![]() ![]() Klasika, ampak enostavno sem moral še enkrat. Če bi država vedela, kaj je dobro zame, bi mi dala 100 jurjev. |
Prikaži več možnosti
|
V Slovenija scena na vseh cestnih gradbiščih, ta mesec katastrofa:napaka, na tržaški pri tobačni 10 metrov ceste kopljejo že cel mesec, gužva totalna:damn Ker vsakič pogledam kako dela napredujejo mi je slika zelo znana:-D
Pot dolga tisoče kilometrov, se zmeraj začne z enim samim korakom
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Verjetno na princip fanatikov ![]() Urejal Rottie, 28.08.2009, 08:44. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ko je tank za njim... da vrže vespo gor na tank. |
Prikaži več možnosti
|
![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...................................... ![]() hahaha fail http://imgur.com/mCUfG.jpg Urejal Martini Racing, 28.08.2009, 11:55. |
Prikaži več možnosti
|
Še par legendarnih....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ta slika zgoraj je itak zakon!!!! |
Prikaži več možnosti
|
Takšni heci so bile tudi pri nas, ko je bila pred dvema letoma grozno veliko govora o salonitkah. In potem so bili v poročilh reportaže in posnetki, kako so ljudje v "skafandrih" in z maskami na ustih odstranjevali salonitke, okrog so pa hodili in se igrali otroci v kratkih hlačah in rokavih. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Citat:
veloce je napisal: To, da leži ko krava na tleh je velik minus! |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ta stric je taprav profi! ![]() Še ena. Ne vem koliko teh sem že sprašil v "nadaljuj sliko". Verjetno vse. ![]() Urejal Zlobny, 28.08.2009, 20:18. Če bi država vedela, kaj je dobro zame, bi mi dala 100 jurjev. |
Prikaži več možnosti
|
O mater, za tega sem že slišal, ampak da je tako na veliko napisano, si nisem predstavljal. You live and you learn. Če bi država vedela, kaj je dobro zame, bi mi dala 100 jurjev. |
Prikaži več možnosti
|