A tle gor (pa ne na forumu, v gozdu

V glavnem, prejšnji teden je bil

Danes pa pade ena družinska varianta oz. v prvi vrsti sprehod po gozdu pa če pade kaj v košaro OK, če pa ne bo nič, pa tud OK. Je treba ta mlade gobarje vzgajat

LP A.
Kak i dej
![]() A tle gor (pa ne na forumu, v gozdu ![]() ![]() V glavnem, prejšnji teden je bil ![]() ![]() ![]() Danes pa pade ena družinska varianta oz. v prvi vrsti sprehod po gozdu pa če pade kaj v košaro OK, če pa ne bo nič, pa tud OK. Je treba ta mlade gobarje vzgajat ![]() LP A. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Sam sem jih včeraj dobil kar nekaj, zgleda da rastejo.
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!
|
Prikaži več možnosti
|
Tud jaz grem kdaj mal brat ja... ja, drugače je pa bil prejšnji teden v redu ja. Sej pravi gobarji vedo zakaj
![]() ![]() ![]() Pa polne košare, Primož! |
Prikaži več možnosti
|
Nore gobe? Može...
Navadne? ni varjante ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Moja mami jih hodi včasih nabirat na Stari vrh,imamo vikend gor pa je odkrila določene skrite točke kjer je toliko gob da dol padeš
![]() |
Prikaži več možnosti
|
V Suhi krajini (Velike lašče, Hinje, Lipovec....
![]() ![]() ![]() great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people. |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jest bi tud,pa nism tok gobarja,da bi si upal sam.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pokljuka je polna jurčkov
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz obožujem gobe. Sam da bi pa kako našel ...
![]() LP
Clarkson:
Speed doesn't kill. Suddenly becoming stationary, that's what gets ya! |
Prikaži več možnosti
|
Bil danes na Jelovici in Pokljuki,dobil kr nekaj:ok
Jutri zjutraj grem spet,pa še ne vem kam? Zdej me je ta z Velikimi Laščami "zrajcou",sam ke se ne upam,ker so medvedi:) ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz živim obdan z gozdovi(mojimi), ampak mogoče naberem 5Kg gob na sezono (itak drugege ne, kot jurčke, lisičke in marele)... načeloma me ne moti gobarjenje, ampak mi pa gre na živce, ker že navsezgodaj zjutraj srečujem parkirane avtomobile ob cesti in na travnikih... enkrat, ko bom dovolj slabe volje, pokličem inšpektorje... kazen za prekoračitev dnevne količine je 300€... ![]() ![]() 1986 E30 325iX > 1993 E36 318i > 1991 E36 325i > 2001 E46 330Xi T > 1999 E46 316i > 2001 E46 330Xi > 2004 E46 330Xd T > 2016 F11 520d Xdrive |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
sorči za OT , ampak na sliki je super naslov"Zadnji strel v tilnik" hehe:laugh
Menda ne no... za gobarje mislim (k se razburjate) ![]() drugače pa jao kok so lejpeeeeeee:mljask ![]() ![]() mnjami, mnjami..... ![]() Urejal masami, 21.09.2009, 14:55. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Na začetku meseca sem šel slučajno čez gozd. Ker je kazalo na dež sem imel s seboj ustrezno opremo, ki pa se je na koncu uporabila čisto drugače ...
![]() ![]() Tole pa je ulov prejšnjega tedna ... ![]() ![]() Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
Tile so pa res prva liga ... ![]() Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
Res so bli lepi. Sam na konc jih je blo še premal, ker se je to lepo razdelilo v nedeljo na vse družinske člane, vsaka familija mal ![]() ![]() Za vse, ki nabirate: to da eno najdete in jo tepete tako dolgo, da pove kje so ostale nič ne pomaga ![]() |
Prikaži več možnosti
|
No sedaj pa lepo, za nas neuke gobarje najbolje, da da kar vsak svoj zemljevid gor oziroma oni iz Google maps s koordinatami, pa lepo, da označite točno, kje so jurčki, kje lisičke ........, ker sam štorovk ne nabiram, pa da ne bom časa zgubljal ..... No izkažite se
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz jih pa predvsem rad jem
![]() Na tej strani se lahko tudi naročijo različni kompleti za gojenje gob ![]() |
Prikaži več možnosti
|