Ankar se ne oblizuj,ta bo moja:ok2

Hay!
...samo,da se javim sem jaz tudi med vami:ok2 samo še ni bilo prilike jih iti nabirat:cool lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem ravno danes jedel pohane marele
![]() Drugače pa mam najraje lisičke z jajci ![]() ![]() ![]() Urejal Skuna, 22.09.2009, 21:57.
Freude am fahren
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tudi js nabiram gobe, en cel kup sort, običajno dobim le tiste, ki se jih drugi ne upajo pobrat ker pridem prepozno.
![]() ![]() Najraje imam kostanjevke, štorovke, turke, žemljevke iiiiiin sirovke na špagetih ![]() ![]() ![]() Všeč so mi tudi marele, mrtvaške trobente (juha ![]() Glive na splošno so moja posebnost tudi poklicno oz. študijsko. Nekoč si želim nabrat tudi kakšen tartuf. ![]() Ta vikend grem v hosto, bom pobrala vse kar se nedeljskim idiotom zdi "pofl", samo upam, da ne bodo zbrcali. Srečno in brez prebavnih težav na pogojno užitnem oddelku ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Slike traktorja zaželjene ... ![]() Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
… ti je dovolj službe in podobne "tlake" ali tako iz firbca in za rekreacijo ![]() Za začetek je treba »tja dol« ... ![]() |
Prikaži več možnosti
|
oooo vem vem, pa eno živalsko pomoč si bo treba omislt ![]() mela bi jih pa..... ZA POJEST ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
A tazgale mislš?
![]() ![]() Urejal Zvezdica, 24.09.2009, 08:41. |
Prikaži več možnosti
|
Tazga ja tazga.
![]() ![]() Sm tist k je zverzeran za iskanje tartufov, nebo končal na krožniku. Pol k je pa star pa itak ni okusen. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Midva z ženo sva šla v soboto na sprehod na en hrib in sem po ne vem kolkih letih spet naletel na marelo. Se se mi kar oči zasvetile.
Naslednji dan sva šla do mojih staršev, ter malo čez naše hoste in travnike sosedov, kjer sva našla še 4 komade marel. Ma res je ni čez pohano marelo. Pa pečena na plati tud ni švoh. Drugače je pa na plati pečen karželj zakon. sam tega pa nisem našel verjetno že 15 let. |
Prikaži več možnosti
|
To je pa moja mati danes domov prinesla
![]() ![]() Urejal Nejko_CSL, 24.09.2009, 14:48. |
Prikaži več možnosti
|
... psi so baje - "ujel" v okolici Livad - najboljši "puro-baštard". Le čas si je treba vzet in ga naučit. ... + starega Yugeca, Katro al kakšen podoben "stroj" za v gmajno - razen če se ti da pešačit. |
Prikaži več možnosti
|
Uf mater Nejko_CSL, tole so pa lepi in mladi jurčki, vsaj velik je takih
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Rottweiler je preveč zabit za kej takega???? ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Danes nabral preko 3 košare in ko sem prišel do kafane in odprl haubo,so se kr stepli zanje,prodal v sek. in pol:ok2
Tuki je slikca,pa že manjkajo talepši:) Aja,nabral na ljubljanskem barju:) ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Uf, bom moral spet malo v gozd... Zdejle sem si privoščil eno pohano marelo
![]() LP A. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Ena ni nobena ane
![]() Urejal davorz, 24.09.2009, 21:01. |
Prikaži več možnosti
|