Skoči na vsebino

Pametni mobilni telefoni

* * - - - 2 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
1994 odgovorov v temi
Pepsi
Pepsi

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 16 808
  • Avtomobil: NeptūnuS™

Torej men še kr ni ratalo nabavt telefona:crazy.. No zdj me je še ta začel neki zajebavat, tako da grem jutri po novega.

Dileme:

Sony Ericcson Xperia X1. Ta mi je nevem še najbolj všeč.
Nokia E71.
Nokia E75.
Nokia N97.

Prosim, če mi lahko kdo argumentira kaj je pri katerem res TOP. Aja pa da še vprašam, ker z Nokio so že bli križi, več teh.. Zakaj imajo n97ke razpona 300-400eur v ceni. A je bilo s katero serijo kaj narobe?

Sicer smo že v eni temi to debatirali pa potem takrat nekako nisem šel porihtat zadev.

Torej v poštev pride tudi kaj drugega. Pogoj je :

-qwerty
-hitro skakanje po menijih
-gledanje kakih filmov
-mail, facebook in podobne aplikacije za krajšanje dolgčasa morajo delovati flawless:ok
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
Prikaži več možnosti
    • bedolin je všeč

Pepsi
Pepsi

BMW fanatik

• Uporabnik

Pametni mobilni telefoni in butast Pepsi. A lahko tole nekdo vrže kar v temo Dlančniki?:-D
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
Prikaži več možnosti

wtf
wtf

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 487

Xperia x10 ali koliko je zdaj prišla ven, z Androidom, tako da mislim, da je to pravi telefon :ok :)
Prikaži več možnosti

bassko
bassko

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 962

Nokia N97 po mojem ni slaba izbira. ;)
Kakšen avto pa si, če nimaš pogona zadaj? :ok2
Prikaži več možnosti

GGREGA
GGREGA

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 607
  • Avtomobil: francoz

moj nasvet je da ti nihče ne more svetovati glede uporabnosti razen če te zares zelo zelo dobro pozna ,pa še tukaj se zatakne pri okusu
vzemi si čas in stestiraj kak aparat od znanca,kolega,ljubice ... ,ki ti bo znal povedati dobro in slabo iz uporabniških izkušenj,za povrh vsega boš pa še videl kako se aparat obnaša ko že ima nekaj naloženih podatkov

jaz ti lahko samo rečem ne kupuj omnie 1. serije ki je najslabši aparat kar jih je pod soncem (pa še tukaj se bo našel kak zagovornik):)
vse se da samo denar moraš imeti :laugh
Prikaži več možnosti

frcac
frcac

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 454
  • Avtomobil: Stara dobra e39 :)

Poglej ThePhonesShow od Steva Litchfielda - tip je prav legenda

http://3lib.ukonline...show/index.html

Vsak teden imaš kvalitetno 10 minutno oddajo, na desni strani strani je kazalo z vsebino, pogledaš kaj te zanima.

Moja izbira bi bila vsekakor Nokia - ali E55 (izredno tanka, relativno velik zaslon, zmogljiva, qwerty na "rocking" tipke, super baterija), E72 (prenovljena E71 z malo več "cukrčki", mogoče E75 (slide qwerty, displej velikosti kot E55, nevpadljiv, močan telefon, baterija je OK ni pa nekaj super), N97 mini.

Lep pozdrav, Sašo
Freude kann so einfach sein... ;)
Prikaži več možnosti

Pepsi
Pepsi

BMW fanatik

• Uporabnik

No takole je naneslo, da sem potem eno Xperio zamudil za nekaj minut. Potem skoraj mislil kupiti Nokio, nato odkril prelepo zadevo ki je pri nas ni nikjer za dobiti nove z SLO garancijo - HTC Touch PRO... No potem sem si rekel, da sanjam to Xperio že toliko časa (plus najboljše izkušnje ravno s to znamko) in sem šel po njo.

Po kakem tednu aktivne uporabe pa kaj več:ok
Prikaži več možnosti

Beemer
Beemer

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 4 854

Zakaj imajo n97ke razpona 300-400eur v ceni. A je bilo s katero serijo kaj narobe?

V bistvu je model beden. Hoče biti konkurenca iPhonu (ki to pač ni::ok) ter furati neko hardcore ceno. Tisti, ki prodajajo za 300EUR (kar je za moje pojme še predrago) bi se jo radi rešili in raje kupili iPhona.:laugh

Ljudska modrost pa med drugim tudi pravi "ne kupuj nokij z gibljivimi zunanjimi deli". Meni se je ravno par dni nazaj dobeseno razpolovila tista 3600 slide. Skratka, zadnja leta ima Nokia porazna ohišja oz. kar celo kvaliteto izdelave. :blackeye
Prikaži več možnosti

therion
therion

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 016
  • Avtomobil: E38 728i

Moje zadnje odkritje je eden zadnjih HTCjev in sicer model Hero. Ima Android operacijski sistem in je za moje pojme, razen manjših napakic, eden izmed najbolj inovativnih in naprednih telefonov. Grafično je pravi balzam za oči, ima ogromno programske podpore neodvisnih razvijalcev brezplačnih aplikacij, pa še narejen je fenomenalno, brez škripajočih delov. Ta razna Symbian jajca so zadnjih par let same ol' bullshit, razen manjših popravkov. N97 je v živo čista drvarnica in ne vem s čim upravičuje svojo ceno:confused. WinMo telefoni ( X1, razni HTCji,..)pa so malenkost živce parajoči za uporabo, če ravno ne moreš imeti stylusa v roki in biti udobno zleknjen v naslanjaču.Bo pa zelo zanimiv Xperia X10, ki bo tudi na bazi Androida. Ampak pride komaj po novem letu:jok
http://www.gsmarena....-review-412.php

http://www.gsmarena....-review-382.php

Ni ga jutra brez putra..
Prikaži več možnosti

uursi
uursi

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 512
  • Avtomobil: BMW 528iA, BMW 530dX

To temo si izposodim.
Zanima me kaj pomeni:

"android",
"Windows Phone"
"Symbian"
"GPS" to pomeni naviogacija ali kaj?

Po domače prosim.
Prikaži več možnosti

BMW-Mojster
BMW-Mojster

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 534
  • Avtomobil: BMW E46 M-Tech, E39

To temo si izposodim.
Zanima me kaj pomeni:

"android",
"Windows Phone"
"Symbian"

Po domače prosim.

Prvi trije so tipi operacijskih sistemov za mobilne naprave. GPS pa je standard za tehnologijo določanja geolokacije itd.
========== BMW ==========
///- CHAMPION ALL THE TIME -\\\

Objavljena slika

Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon
  • Globalni moderator
  • Sporočil: 67 462
  • Avtomobil: sivo povprečje

GPS je v bistvu oznaka za ameriški sistem za pozicioniranje, ampak je zadeva posplošena. Glede na to da mislim da vse komercialne naprave itak uporabljajo ta sistem.

Prvo troje pa drži, pri čemer je Android odprtokodni opercijski sistem, Windows Phone je Microsoftova zadeva, trenutno samo na enem telefomu (? popravite če se motim), Symbian pa Nokiin sistem.

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti

uursi
uursi

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 512
  • Avtomobil: BMW 528iA, BMW 530dX

Če grem po telefon tist prstošlatni, kater operaciski sistem naj bi imel, stem mislim, da se ga da nadgradit, da pridem na internet, imam muziko in navigacijo. Namreč bil sem v big bangu in sem samo oko vrgel na police z telefoni in je tega ko solate, tudi cenovno je kar velik razpon. Sam se gibljem nekje do maksimalno 150 do 200€. pa spljoh nevempo katerem bi posegel.
Prikaži več možnosti

Toma
Toma

bivši nick bmwe38

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 909
  • Avtomobil: Mazda MX-5, BMW E91

Predlagam telefon z Android operacijskim sistemom (torej kakšen HTC, nekateri samsungi imajo tudi android, če se ne motim)
Prikaži več možnosti

Blindek
Blindek

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 856
  • Avtomobil: Superb Sportline

symbian imajo tudi nekateri drugi telefoni, ne samo Nokia

Androida imam sam na HTCju in sem zelo zadovoljen. Sicer nekateri pravijo, da jim je prezakompliciran.

Najboljše je, da greš nekam sprobat različne telefone in sisteme, da boš sam videl kaj ti najbolj odgovarja.

Če boš vzel telefon z Windows Mobile operacijskim sistemom, ti priporočam da gledaš na verzijo 7.0, ker je trenutno najnovejši sistem od Microsofta za telefone in ker star sistem 6.5 ne gre nadgraditi na 7.0

Pri Android OS se bp. nadgradi na novejšo verzijo preko spleta ali brezžične povezave

Urejal Blindek, 02.02.2011, 20:32.

Prikaži več možnosti

Toma
Toma

bivši nick bmwe38

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 909
  • Avtomobil: Mazda MX-5, BMW E91

symbian imajo tudi nekateri drugi telefoni, ne samo Nokia

Androida imam sam na HTCju in sem zelo zadovoljen. Sicer nekateri pravijo, da jim je prezakompliciran.

Najboljše je, da greš nekam sprobat različne telefone in sisteme, da boš sam videl kaj ti najbolj odgovarja.

Če boš vzel telefon z Windows Mobile operacijskim sistemom, ti priporočam da gledaš na verzijo 7.0, ker je trenutno najnovejši sistem od Microsofta za telefone in ker star sistem 6.5 ne gre nadgraditi na 7.0

Pri Android OS se bp. nadgradi na novejšo verzijo preko spleta ali brezžične povezave

Nekaterih se ne da nadgraditi. Naprimer HTC Tattoo je še vedno na 1.6, ker še ni nadgradnje OS-ja :napaka
Prikaži več možnosti

Rusy
Rusy

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 100
  • Avtomobil: Peš Hondo

To temo si izposodim.
Zanima me kaj pomeni:

"android",
"Windows Phone"
"Symbian"

Po domače prosim.

Prvi trije so Opareciski sistemi za telefone...

A GPS je pa naprava za iskanje Satelitov ki je ugrajena v telefon..z drugimi besedami za navigacijo
Prikaži več možnosti

Benady
Benady

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 756
  • Avtomobil: F45 218d

A GPS je pa naprava za iskanje Satelitov ki je ugrajena v telefon..z drugimi besedami za navigacijo

A-GPS označuje možnost funkcije "assisted GPS", ko ti telefon poleg vgrajenega sprejemnika GPS lokacijo določa tudi s triangulacijo na GSM/UMTS oddajnike...tako začetno lokacijo določi hitreje in kasneje zraven pomaga ob slabem sprejemu signala GPS (npr v gozdu ali med visokimi stavbami)..uporabno.
Prikaži več možnosti

Damjann
Damjann

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 189
  • Avtomobil: BMW 318iS coupe

A-GPS označuje možnost funkcije "assisted GPS", ko ti telefon poleg vgrajenega sprejemnika GPS lokacijo določa tudi s triangulacijo na GSM/UMTS oddajnike...tako začetno lokacijo določi hitreje in kasneje zraven pomaga ob slabem sprejemu signala GPS (npr v gozdu ali med visokimi stavbami)..uporabno.

.......ampak kuri prenos podatkov, kar zna biti v tujini kar drag štos....
Pot dolga tisoče kilometrov, se zmeraj začne z enim samim korakom
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Benady
Benady

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 756
  • Avtomobil: F45 218d

.......ampak kuri prenos podatkov, kar zna biti v tujini kar drag štos....

Žal je to res :blackeye

Zato pa jaz vedno pred navigacijo v tujini A-GPS izklopim....če ne pozabim :cool
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.