Skoči na vsebino

Ali me je sram, da živim v Sloveniji?

* * * - - 5 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
14658 odgovorov v temi
Domzalcan
Domzalcan

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 007
  • Avtomobil: Mazda CX-5

No, malo sem gledal pop tv in 24kur in ko je mlada mamica rekla: Sram me je da živim v Sloveniji...sem si malo zamislil?

Zakaj nekateri to izgovorijo? Verjetno zaradi nezadovoljstva? Kakšnega? Mar ni odrasla v Sloveniji ki ji je nudila otroštva, šolanja... ... ...? Pa ne samo njej, ampak vsem nam. Našim prednikom...in tako naprej. Zakaj se taki kar ne preselijo v kakšno državo kjer takšnih in drugačnih nezadovoljstev ni... najbolje kar na Mars

Meni gre taka izjava IZJEMNO na jetra, posebej ko se gre za kakšne "cestne spore", napake javnih uslužbencev.

Kaj vi mislite? Vas je sram da živite v Sloveniji? Mene ni :ok

Urejal Domzalcan, 12.01.2010, 19:44.

Prikaži več možnosti
    • MG, Davidf1 in voith uporabnikom je všeč to sporočilo

KIKO
KIKO

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 8 055
  • Avtomobil: Mercedes S 600 L w220

mene je pa zaradi davkov politikov,zdravstva,razne damjan murkote itd.:)

Drugače je pa Slo. lepa dežela:ok
Mercedes&BMW fahrer:metalc
Uživam v vožnji ne v hitrosti:ok
ČLAN KOS
Prikaži več možnosti

Domzalcan
Domzalcan

BMW fanatik

• Uporabnik

mene je pa zaradi davkov politikov,zdravstva,razne damjan murkote itd.:)

Drugače je pa Slo. lepa dežela:ok

Ja pa jade. Ok, zaradi davkov ki so dejansko previsoki. Zdravstvo kjer se res dolgo čaka... Murko ki ne zna pet...pa verjetno ni samo Slovenija taka ki ima take probleme na svetu?

Jaz kar bi rad, bi samo rad da se nam plače mal dvignejo...ne za 100eur kot vsi sindikati to hočejo, ampak da se dvigne na evropsko plačo (tako kot imajo recimo v Franciji... ) :laugh
Prikaži več možnosti

Gabrich
Gabrich

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 333
  • Avtomobil: e36 318i 1997

Vsakem bi moralo biti v ponos, da živi v Sloveniji, sram nas je lahko le politikov in nas samih, da jih še trpimo po vseh aferah (od avtocest, do zdravstva, vojske) in jih naprej volimo. Morali bi ustvaril idealen model države z strokovnjaki na čelu ne politiki, na deželo pa smo lahko le ponosni:ok
Vedno sem oboževal zadnji pogon..najprej v vozičku, nato na kolesu, nadaljeval sem s kosilnico in sedaj v bavarčku:-D
Prikaži več možnosti

Davidf1
Davidf1

BMW Račna Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 30 998
  • Avtomobil: E61 530dA ///M

Sram me je, da se Slovenci ne zberemo in prefukamo golazen, ki nas obira na vsakem koraku. Golazen, ki živi razkošno na račun tistih, ki delajo. Nikoli ne bom očital nekomu, ki je denar pridobil s svojimi rokami, delom, iznajdljivostjo in pridnostjo. Tistim, ki so ga pa pridobili z raznimi mučkami so pa šteti dnevi in bolje, da spizdijo ven iz naše Slovenije, kajti ko nas ne bo več sram, se jim slabo piše :ok
Prikaži več možnosti

janih
janih

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 180
  • Avtomobil: AUDI A3 CABRIO

sram me je, ker v sloveniji še VEDNO traja državljanska vojna, škoda, pa tako lepa je ta naša slovenija
vedno z vami janih:ok
Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • BorisNo je všeč

Di4b1o^
Di4b1o^

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 470
  • Avtomobil: C7 BiTdi, vw B6

No najprej je povedala da do tega dogodka je bila ponosna da živi v Sloveniji. Ampak, od kar se jim je to zgodilo pa ni..

Moje mnenje je pa: ja in ne.. saj imamo kar dosti stvari urejenih,ampak na določenih področjih smo prava Republika Banana :grin :blackeye
Prikaži več možnosti

Phil_2
Phil_2

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 739

Zakaj ne napišite zakaj je tako rekla? Gre se za to, da je snaga napisala napačno davčno in njen in možu zaprlo bančni račun, tako da ne moreta o gotovine (imata tudi še dojenčka). Kljub temu, da so pokazali, da jim je nekdo drug dolžen denar in ne onadva, jima nočejo odpreti bančni račun nazaj, da prideta denar, ki ga rabita...očitno za preživetje.
Država jima je svetovala.... najamite odvetnika in pejte na socialno. WTF.
Predstavljite si, da vam ta trenutek zaprejo račun in nimaš denar niti za sendvič. Tud jst bi bil jezen.
Prikaži več možnosti
    • Di4b1o^ je všeč

Domzalcan
Domzalcan

BMW fanatik

• Uporabnik

Ja je povedala. Ampak napako bojo rešili, mar ne?
Prikaži več možnosti

standup
standup

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 505
  • Avtomobil: totenwagen

In če ima kaj v glavi bo tudi Snage dobila odškodnino, da bo joj.

Če komu ne paše živet tu, pa seveda -> naj čimprej gre.

Meni je zakon tu živet in redkokje po svetu je tako lepo kot je pri nas.

Urejal standup, 12.01.2010, 20:15.

Prikaži več možnosti
    • Dominus je všeč

GGREGA
GGREGA

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 607
  • Avtomobil: francoz

Sram me je, da se Slovenci ne zberemo in prefukamo golazen, ki nas obira na vsakem koraku. Golazen, ki živi razkošno na račun tistih, ki delajo. Nikoli ne bom očital nekomu, ki je denar pridobil s svojimi rokami, delom, iznajdljivostjo in pridnostjo. Tistim, ki so ga pa pridobili z raznimi mučkami so pa šteti dnevi in bolje, da spizdijo ven iz naše Slovenije, kajti ko nas ne bo več sram, se jim slabo piše :ok

podpis :ok

ps. pokliči me ko bo akcija :batine :boks :skrbast
vse se da samo denar moraš imeti :laugh
Prikaži več možnosti
    • cilinder je všeč

Pero
Pero

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 15 672
  • Avtomobil: Fiat Ulysses

No, malo sem gledal pop tv in 24kur in ko je mlada mamica rekla: Sram me je da živim v Sloveniji...sem si malo zamislil?

Zakaj nekateri to izgovorijo? Verjetno zaradi nezadovoljstva? Kakšnega? Mar ni odrasla v Sloveniji ki ji je nudila otroštva, šolanja... ... ...? Pa ne samo njej, ampak vsem nam. Našim prednikom...in tako naprej. Zakaj se taki kar ne preselijo v kakšno državo kjer takšnih in drugačnih nezadovoljstev ni... najbolje kar na Mars

Meni gre taka izjava IZJEMNO na jetra, posebej ko se gre za kakšne "cestne spore", napake javnih uslužbencev.

Kaj vi mislite? Vas je sram da živite v Sloveniji? Mene ni :ok

Mogoče boš, ko boš šel na svoje (doduše ne poznam tvojega sedanjega statusa), premislil kaj te besede, ki so zelo močne sploh pomenijo.
Ko se boš zavedal, da plačuješ najvišji davek v evropi na svojo pošteno zasluženo plačo in 4 najvišji na svetu, ko boš bog nedaj rabil zdravstvene usluge, ko bodo tvoji otroci rabili zdravstvene usluge, ko boš soočen z pomanjkanjem prostora v vrtcih, ko ti bo otrok hodil iz šole prehlajen, ker slovenčki katerih ni sram pošiljajo svoje prehlajene otroke v šolo, ko se ti bo država zaradi kazni usedla na plačo in te ne bo vprašala kako hraniš svoje otroke, kako plačuješ račune in kredo za stanovanje in, ko ti bo jasno (ne vem kako ti že sedaj ni), da je v nemčiji recimo v trgovinah hrana in obleke prve klase za pol cen kot tukaj, mi pa imamo artikle drugega razreda za 100% dražje, ko ti bo politik povišal davke, namesto, da bi jih oklestil, ko se tajkuni, ki so dokazano kriminalci in kradljivci pri belem dnevu a se jim nič ne zgodi, tebe pa bodo rubili za 40 evrov + 40 evrov strošek sodišča + 40 evrov strošek rubeža, ko se ti sodišče vsede na plačo za vsak k****, cerkveni in necerkveni pedofili pa se svobodno sprehajajo po tej deželi in so še deležni prej omenjenega zdravljenja, ko socialna kljub grožnjam očeta, da bo vse pobil nič ne stori in ko pride mož in vse pobije razen svojih otrok je že prepozno, ko policija išče samo še možnosti zaslužka, ko pa ti vdrejo v klet ali pa ti roparji kaj odtujijo in se policiji kratko malo šljivi, ko bodo slovenčki ugotovili zakaj je leva ročica ob volanu in kaj pomeni rdeča barva na semaforju, ko bodo na pumpah cene nafte in nje derivatov nižje zaradi padanja cen nafte na svetovnem trgu, takrat pa se pri nas ob torkih višajo cene omenjenih derivatov, Ko ti bo nekdo rekel , vse v redu Zoran ampak ti si običan ćefur in malokoga briga da si tu rojen, ko bodo slovenci se začeli ukvarjati končno z politiko in ne z CO2 v ozračju in protikadilskim zakonom, kajti pestijo jih druge večje in dalekosežnejše težave, ki afektirajo tudi naše otroke, ko odkriješ, da si delal v firmi 10 let in ti 10 let nihče ni plačal penzije, direktor pa je še vedno na prostosti in se to ne tretira kot kriminal, ko evropa samo zmajuje z glavo kaj se pri nas dogaja......................in ko boš vse to (jaz sem napisal le delček) dojel, o tem malo premislil in se s tem tudi ukvarjal, ker dokler smo v hotelu mami je lušten.....šele takrat, če te bo volja, boš razumel kaj je gospa hotela s tem reči.
Z selitvijo v drugo državo pa ni tako lahko kot si misliš. Vložil sem že prošnji za dve državi, ki nista v EU in prekleto daleč od slovenije (še preblizu) in za obe sem sicer dobil pozitiven odgovor za migracijo vendar je pot še precej trnova, dolga in denarno intezivna.
Predvsem pa Zoki.............sram me je da živim v državi, kjer delavec v Gorenju gara 8 ur dnevno in dobi 400 evrov plače in s tem jasno ne more preživeti sebe, kamoli družino. Podrugi strani so tukaj na forumu tudi zagovorniki direktorja te tovarne, ki se zgovarjajo, da se je tip znašel in , da je dober direktor. Ja......na plečih vseh nas.
No Zoki...............recimo, da se boš podal enkrat na trnovo pot, da boš živel kot pravi dedec, se pravi na svojem............kmalu ti bo država kot taka presedla.
Ja fajn je.....imamo morje imamo smučišča oboje lahko uporabljamo tudi poleti (kanin) a še vedno smo nerazpoznavni in še vedno se večina moti in nas menja z slovaško.

Urejal Pero, 12.01.2010, 20:25.

Why getting mad?.......Get even :-D
Prikaži več možnosti
    • Domzalcan, Bojan121, Villeneuve in 8 ostalim je všeč

R-type
R-type

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 202
  • Avtomobil: avtobus

Zakaj ne napišite zakaj je tako rekla? Gre se za to, da je snaga napisala napačno davčno in njen in možu zaprlo bančni račun, tako da ne moreta o gotovine (imata tudi še dojenčka). Kljub temu, da so pokazali, da jim je nekdo drug dolžen denar in ne onadva, jima nočejo odpreti bančni račun nazaj, da prideta denar, ki ga rabita...očitno za preživetje.
Država jima je svetovala.... najamite odvetnika in pejte na socialno. WTF.
Predstavljite si, da vam ta trenutek zaprejo račun in nimaš denar niti za sendvič. Tud jst bi bil jezen.

Drži. Dejstvo pa je tudi da so povprečen slovenec nikoli ne prebere svojih pravic, niti ko je v težavah se ne ukvarja z tem. Takoj je rek: država je na psu. Katera pa ni?

Pač si bomo morali sami izborit pravice. Odvetnike uporabit za svetovanje, za ostalo pa se bomo sami morali informirat.

Da je država do nas nefer je jasno. Katera pa ni.

Kar mene moti niso politiki. Sami smo jih postavili na ta položaj. Zaj pa jejmo drek ki ga imamo.

Moti me da smo ko skupina ovc in se za nič ne zbunimo. Ko smo poskušali izvest štrajk glede na nove zakone ki prihajajo, koliko mislite da je bilo posluha? Praktično nič.

Vsi jamrajo na piru, doma, z kolegi, na TV... nobeden pa ne ukrene nič.

Ko se pojavi nekdo ki ukrepa (ala delavci v gorenju), so deležni zgražanja.... kako ja morejo....

In potem sledi lapanje na novo: kaj bi mi, če bi, pa kako morejo.... po gostilnah, forumih.... etc. :blabla :blabla :blabla :blabla Bla, bla, bla, bla, .... do jutra.

To znajo tudi ovce...meeeeeeeeeeee..... al pa krave..... muuuuuuuuuuuu.

Če bi kdo rad da se kaj ukrene se je treba aktivno zganit.....

Če ne pa tiho bit in živimo naprej kot smo do zdaj. Kot ovce.

Lapanje naokoli ne bo nič pomagalo.

Zdaj pa mlatite na polno po tem komentarju.

LP
Clarkson:

Speed doesn't kill. Suddenly becoming stationary, that's what gets ya!
Prikaži več možnosti
    • standup, Blindek in davorz uporabnikom je všeč to sporočilo

compadre
compadre

Lokalni MacGyver

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 242
  • Avtomobil: Discovery tdi

sram.......eh, mene pa sploh ni....ker je že umetnost v tej državi preživeti, življenje je za navadne smrtnike dobesedno borba v tej državi, kar je že spoštovanja in ponosa vredno
sram nas je lahko edino, da imamo takšno vlado, kot je, ...in ta z nami pometa in nas gazi.....in na koncu smo si seveda sami krivi, ker smo jo mi (kao) izvolili :ok2

"...če si majhen, si vedno kriv, ...če si majhen, bodi srečen, da si živ..." Objavljena slika
And on the 8th day God created Land Rover :ok2
Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • Bojan121 je všeč

Pero
Pero

Banned

• Izključen

Večkrat sem že rekel......gremo, naredimo vstajo, zapeljimo se z avti pred parlament in zablokirajmo cesto......moč naroda je večja kot moč neke policije...........vendar pa vem, da bi bil čisto sam pošrek postavljen na cesti in bi me hitro odstranili. Zakaj?
Ker je večina ljudi pussy-ji, ker za ceno miru vzamejo v zakup 400 evrov neto in veliko je takih, ki si kaj takega ne upajo izvest ker so pićkice. Jaz imam dva otroka in moram skrbeti zanj in grem takooj kot vođa navale, samo vem, predobro vem, ta ne bo nikogar, ki bi stal izza mene in me podprl. Saj nam gre dobro kajne.
Prikaži več možnosti

Domzalcan
Domzalcan

BMW fanatik

• Uporabnik

Mogoče boš, ko boš šel na svoje (doduše ne poznam tvojega sedanjega statusa), premislil kaj te besede, ki so zelo močne sploh pomenijo.
Ko se boš zavedal, da plačuješ najvišji davek v evropi na svojo pošteno zasluženo plačo in 4 najvišji na svetu, ko boš bog nedaj rabil zdravstvene usluge, ko bodo tvoji otroci rabili zdravstvene usluge, ko boš soočen z pomanjkanjem prostora v vrtcih, ko ti bo otrok hodil iz šole prehlajen, ker slovenčki katerih ni sram pošiljajo svoje prehlajene otroke v šolo, ko se ti bo država zaradi kazni usedla na plačo in te ne bo vprašala kako hraniš svoje otroke, kako plačuješ račune in kredo za stanovanje in, ko ti bo jasno (ne vem kako ti že sedaj ni), da je v nemčiji recimo v trgovinah hrana in obleke prve klase za pol cen kot tukaj, mi pa imamo artikle drugega razreda za 100% dražje, ko ti bo politik povišal davke, namesto, da bi jih oklestil, ko se tajkuni, ki so dokazano kriminalci in kradljivci pri belem dnevu a se jim nič ne zgodi, tebe pa bodo rubili za 40 evrov + 40 evrov strošek sodišča + 40 evrov strošek rubeža, ko se ti sodišče vsede na plačo za vsak k****, cerkveni in necerkveni pedofili pa se svobodno sprehajajo po tej deželi in so še deležni prej omenjenega zdravljenja, ko socialna kljub grožnjam očeta, da bo vse pobil nič ne stori in ko pride mož in vse pobije razen svojih otrok je že prepozno, ko policija išče samo še možnosti zaslužka, ko pa ti vdrejo v klet ali pa ti roparji kaj odtujijo in se policiji kratko malo šljivi, ko bodo slovenčki ugotovili zakaj je leva ročica ob volanu in kaj pomeni rdeča barva na semaforju, ko bodo na pumpah cene nafte in nje derivatov nižje zaradi padanja cen nafte na svetovnem trgu, takrat pa se pri nas ob torkih višajo cene omenjenih derivatov, Ko ti bo nekdo rekel , vse v redu Zoran ampak ti si običan ćefur in malokoga briga da si tu rojen, ko bodo slovenci se začeli ukvarjati končno z politiko in ne z CO2 v ozračju in protikadilskim zakonom, kajti pestijo jih druge večje in dalekosežnejše težave, ki afektirajo tudi naše otroke, ko odkriješ, da si delal v firmi 10 let in ti 10 let nihče ni plačal penzije, direktor pa je še vedno na prostosti in se to ne tretira kot kriminal, ko evropa samo zmajuje z glavo kaj se pri nas dogaja......................in ko boš vse to (jaz sem napisal le delček) dojel, o tem malo premislil in se s tem tudi ukvarjal, ker dokler smo v hotelu mami je lušten.....šele takrat, če te bo volja, boš razumel kaj je gospa hotela s tem reči.
Z selitvijo v drugo državo pa ni tako lahko kot si misliš. Vložil sem že prošnji za dve državi, ki nista v EU in prekleto daleč od slovenije (še preblizu) in za obe sem sicer dobil pozitiven odgovor za migracijo vendar je pot še precej trnova, dolga in denarno intezivna.
Predvsem pa Zoki.............sram me je da živim v državi, kjer delavec v Gorenju gara 8 ur dnevno in dobi 400 evrov plače in s tem jasno ne more preživeti sebe, kamoli družino. Podrugi strani so tukaj na forumu tudi zagovorniki direktorja te tovarne, ki se zgovarjajo, da se je tip znašel in , da je dober direktor. Ja......na plečih vseh nas.
No Zoki...............recimo, da se boš podal enkrat na trnovo pot, da boš živel kot pravi dedec, se pravi na svojem............kmalu ti bo država kot taka presedla.
Ja fajn je.....imamo morje imamo smučišča oboje lahko uporabljamo tudi poleti (kanin) a še vedno smo nerazpoznavni in še vedno se večina moti in nas menja z slovaško.

Huh, ob temle vsemle napisano sem si pa malo zamislil... :badidea
Prikaži več možnosti

echt-bmw
echt-bmw

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 920
  • Avtomobil: F40 M135i

podpis pod zgornjim :ok
Slovenija je že lepa in oh in sploh ampak tudi jst se dostikrat vprašam ma kje jst to živim :crazy
se pa strinjam da če bi se določene stvari uredilo bi lahko blo prow lušno pr nas!
Za ocenit da je drugod tudi isto sranje je potrebno tudi it tja "drugod" in ne govorit kr na pamet...in še to, v enem tednu "drugod" kot turist ti ne pove kaj dosti o stanju v drugi državi.
lp
Prikaži več možnosti

Blue30
Blue30

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 782
  • Avtomobil: F45

Noben, ki se zna adaptirati različnim situacijam, ne reče tega stavka.
Prikaži več možnosti

R-type
R-type

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 202
  • Avtomobil: avtobus

Večkrat sem že rekel......gremo, naredimo vstajo, zapeljimo se z avti pred parlament in zablokirajmo cesto......moč naroda je večja kot moč neke policije...........vendar pa vem, da bi bil čisto sam pošrek postavljen na cesti in bi me hitro odstranili. Zakaj?
Ker je večina ljudi pussy-ji, ker za ceno miru vzamejo v zakup 400 evrov neto in veliko je takih, ki si kaj takega ne upajo izvest ker so pićkice. Jaz imam dva otroka in moram skrbeti zanj in grem takooj kot vođa navale, samo vem, predobro vem, ta ne bo nikogar, ki bi stal izza mene in me podprl. Saj nam gre dobro kajne.

Tako je!! Točno tako je.

LP
Clarkson:

Speed doesn't kill. Suddenly becoming stationary, that's what gets ya!
Prikaži več možnosti

Pero
Pero

Banned

• Izključen

Noben, ki se zna adaptirati različnim situacijam, ne reče tega stavka.

Mhm
Bend over and take like a slut and then you can suck on it.

No to je adaptiranje (kao) na življenjske razmere v Sloveniji.

Urejal Pero, 12.01.2010, 21:09.

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.