Ali me je sram, da živim v Sloveniji?
baje da ga nisem zato sem tudi dal racun kot priponko. kar pa ni baje ampak drzi je to da si ti butec.
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
Kake peči bi kazalo spet zalaufat za take.. |
Prikaži več možnosti
|
se strinjam. to ni navaden lopov. to je kot uno k te v zaporu se sojetniki prebutajo ker si gnoj.
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Plačo, pokojnino, zdravstveno zavarovanje naj plačajo ovčke, ki hodijo po njihove usluge v cerkev. Urejal 525iX, 20.09.2023, 18:54.
Ko gledam našega šefa, ne morem verjeti, da je nastal iz najhitrejšega spermija.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
V normalnih drzavah se pri oddaji dohodnine opredelis za cerkev in ti od tvojih dohodkov odtrgajo cca 1% prihodkov. Ce v CH na ta nacin lahko prezivijo, bi tudi v SLO lahko. Kjer pa stvar ni “dobickonosna” se “izpostavo” zapre oz konsolidira ![]() Tezave so se pojavile predvsem tam, kjer si vec cerkva konkurira, recimo rimokatoliska, protestantska, evangelicanska in tako dalje… Tako se noben ne krega in “trg” naredi svoje ![]() Urejal Jerch_, 21.09.2023, 06:30. |
Prikaži več možnosti
|
https://www.zurnal24...red-romi-412305
Verjetno sociale in dodatkov niso uskladili z inflacijo, pa se zdaj malo razjarjeni..brazil |
Prikaži več možnosti
|
Če bi policisti tam dol smeli malo zarožljati z orožjem, ne bi bilo takih komedij. Pa malo težjo oborožitev bi jim tam lahko dali v uporabo. Ne tiste pištolice. |
Prikaži več možnosti
|
Pa daj no.... S cem se morajo navadni ljudje ubadati, da ne upajo nikamor ven... Spustiti specialno enoto v ta geto in malo precistiti....
Kam smo prisli... |
Prikaži več možnosti
|
Včasih je posebna enota večkrat upadla v ta naselja in naredila malo reda... zdaj pa valda nove direktive in uredbe..ki jih pišejo tisti ki sredi centra živijo v 10 štuku.. |
Prikaži več možnosti
|
Prikaži več možnosti
|
Jerak doda, da policisti sicer pišejo ovadbe, a pravosodni sistem ne deluje: "Kakršna država, takšni Romi." Točno tako, ta golazen si vsak dan več upa, jaz imam večkrat na leto situacijo da jih moram z silo odstranit iz dvorišča. Jaz volim samo še stranko ki ima v programu za njih spisano preobrazbo. |
Prikaži več možnosti
|
Kdaj pa, kolikor se jaz spomnim so po ciganskih naseljih nazadnje delali red miličniki, se pravi v časih juge. |
Prikaži več možnosti
|
Vidiš , samo v normalni državi, bi vsem tem Romom, ki so bili udeleženi v incident in njihovim družinam, za vsaj dve leti pobrali prav vse socialne transferje, oziroma organizirali le hranjenje mladoletnih, vendar pa ja Slovenija ni normalna država, je, žal Banana republika, ki drvi po poti Venezuele, Mesec pa za sistem korenčka in palice še sploh slišal ni.
Točno, kot v Italiji malo hujše orožje in se ne bi upali nič več. |
Prikaži več možnosti
|
Jerak,bivsi tast
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Bedak, namesto par kombijev specilcev poslat tam, se zahvaljuje domacinom, ki sta resla njegove ljudi, ki so zaposleni ter usposobljeni za tako delo |
Prikaži več možnosti
|