Če je še kdo ki spremlja nacionalno tv preko NE HD pretvornika. Sedaj bo možno spremljati le v HD.
http://www.rtvslo.si/dvb-t/obvestila
Ja, obstajamo
Ja, obstajamo |
Prikaži več možnosti
|
Par dni nazaj je v bližini udarila strela. Od takrat nam televizija ne lovi več HD programov, pač pa le navadno SD kvaliteto. Vse seveda digitalni signal. Kaj bi lahko bilo to narobe? |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... zajebano področje ![]() ... Mal zajebancije, ampak tvoj del je bil vedno zjeban za tv programe, so vedno jamral kaj vse je bilo treba narediti, da so lahko spremljali programe še za časa navadnih anten, ko je prišla DTT je bilo malo bolje, sedaj se pa karma vrača ![]() ... pokliči operaterja pa? lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kako sprejemate preko lastne antene ali kabelske tv ? Za začetek vprašaj sosede, kako njim deluje....., potem pa, če imate anteno, vprašajte na oddajnike, ali jim, kaj ne dela....
Sicer pa če net dobro dela, lahko tam gledaš preko neta.... Urejal Mat xxl, 22.06.2020, 21:13. |
Prikaži več možnosti
|
Očitno je oddajnik sesulo, pa so za silo spravili skupaj, da imate vsaj nekaj za gledat.. |
Prikaži več možnosti
|
Preko antene gre. Babici 2 hiši stran dela pa normalno. |
Prikaži več možnosti
|
Nenavadno se mi zdi, zakaj bi bp sprejemal SD programe, HD pa ne. S tem da je za HD programe v spominu napisalo, da so na voljo samo podatki. Konkretno so bile na voljo informacije o trenutni oddaji, TXT pa ni delal. Smo zagnali iskanje programov na novo, pa HD programov sploh ni našlo.
Kakšne sorte skurjenje je to? |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... za digitalno televizijo so navadne tv rabil sprejemnik za sprejem teh kanalov, nove tv pa imajo ta sprejemnik že vgrajen DVB T2 za sprejem digitalnih zemeljskih preko antene... ma sem malo ven in sem pozabil te stvari.... lo joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Saj SD kvaliteta je prav tako DTV. Torej v vsakem primeru lovi digitalni signal. |
Prikaži več možnosti
|
Odpelji TV na izlet v Italijo, pa tam z sobno anteno stestiraj HD ! |
Prikaži več možnosti
|
Ma saj bomo jutri ali en dan nesli tv do babice in njeno k nam domov, da vidimo, a je problem v tv ali kje drugje. |
Prikaži več možnosti
|
Ti imaš same čudne napake |
Prikaži več možnosti
|
Ma to nimam jaz, to imajo moji stari |
Prikaži več možnosti
|
Uporablja kdo HbbTv RTVSLO? |
Prikaži več možnosti
|
Epilog: Nobene okvare, samo iz elektrike odklopljen ojačevalec signala nekje drugje v hiši. Slučajno je ravno te dni mama tam izvajala konkretno čiščenje in se ji je naprava zdela po nepotrebnem priklopljena (zgleda dejansko tako, je še mene okrog prineslo, pa sem šel včeraj pogledat, da ni kaj ožgano |
Prikaži več možnosti
|