O superšportnikih Ferrari, Lamborghini - vzdrževanje in zanimivosti
1000eur mesečno samo, da v garaži stoji |
Prikaži več možnosti
|
Obnova rahlo razbitega Lambota....
Here's What It Cost To Salvage This Trashed 250,000 Mile Lamborghini
Prej:
Sedaj:
He thinks he can hit 300,000 miles within the next 12 months “given I’m now back to using it every day on a 200 mile commute,” he wrote proudly. Now the car looks like this:
Urejal Rottie, 13.10.2016, 07:26. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ni to neki japonski g shock, zato tudi taksne cene. Ce bi kdo tukaj vozil lamborghinija bi vedel o cem tece beseda. Ne mores primerjati ljudskega nisma, gtijev in ostalih instant sportnikov z avtomobili, ki so izdelani tako filigrantsko natancnostjo. |
Prikaži več možnosti
|
Ampak čakaj, kako prideš na 10k za paint-job? |
Prikaži več možnosti
|
4000 eur je samo barva in lak, polirna pasta je še dodatnega jurja...še potrebuješ dodatna pojasnila? Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem glih hotel reči, ravno zaradi 10l€ paintjoba pa izgleda tako kot izgleda sedaj... u nulo. |
Prikaži več možnosti
|
10k je barvanje za audija.
|
Prikaži več možnosti
|
Koliko ur pa je to obracunano? Glede na to da bodo novi deli in ne bo kleparskega dela samo barvanje in montaža.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ne govorim za moje popravilo konkretno, ampak ce bi dal cel avto razdret in pobarvar bi bla hitr ta cifra. Pa upostevat je treba da je v angliji ziher mehanicna ura 150 funtov.
|
Prikaži več možnosti
|
Aja, zdaj vidim, da so celega komplet barvali, prej ko sem samo na hitro pogledal in ker je Rotti napisal "rahlo razbitega", sem razumel, da je bilo 10k samo barvanje teh treh manjkajočih kosov iz prve slike. |
Prikaži več možnosti
|
Ta barva ni tako draga kot nekateri mislite. Barve bi rabil okoli 2.5kg mislim ,da celo preveč za ta avto ampak rečmo da vzameš 3kg ,ziher je ziher. To barvo bi jaz namešal ko sem še delal v mešalnici za recimo cca 200€/kg se pravi je to 600€ za barvo + lak + podlago za barvo. 400€ bi mi ostalo za dober lak. Reci piši 1000€ samo barva z lakom in podlago,brez špric kita,kitov itd. Urejal blackberet, 16.10.2016, 21:47. |
Prikaži več možnosti
|
Mestna poraba 42L/100km in 663$ zadnja guma (1 kos)
Urejal Rottie, 27.10.2016, 11:54. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
BTW ... a kdo ve kaj se je zgodilo z rdečim Viperjev R/T10, ki je bil v SLO? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem sedel v njem, ko je bil še na Celovški v Slovenija avtu tam v začetku 90ih. |
Prikaži več možnosti
|
Potem ga je nekdo imel tudi v Škofji Loki, kolker se spomnim in se ga je občasno videlo na cesti, ko se je vozil z njim, zdaj pa ga že leta nisem videl. Je sploh še v SLO? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem ga nazadnje v avtohiši tam kjer se gre čez železnico v Ljubljani na Viču. Pa tudi to je bilo že pomoje 10 let nazaj.
To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|