Zdej bo All Star v živo iz Dallasa na Šport TV 1.
Urejal alesr, 15.02.2010, 02:15.
hvala za info:) gledam od zej naprej...no 2/4 mi je pa še ostal za pogledat...
![]() |
Prikaži več možnosti
|
zanimiva je bila tale končnica..
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vidim da je tale tema čisto mrtva. Noben ne spremlja NBA? Jaz ga nisem do prihoda Dončiča. Odkar je prišel,pogledam vsako tekmo sicer ne celo ampak skrajšano verzijo. Včeraj sem pa slučajno gledal zadnje dve četrtine in je bilo vsekakor vredno ogleda. Zaostajali so za 8pik nato pa je v zadnjih treh minutah Luka z zaporedjem košev pripeljal ekipo do zmage.
Enostavno norišnica.
Luka si zasloži naziva ROTY.
Urejal blackberet, 09.12.2018, 10:02. |
Prikaži več možnosti
|
Ja decko je biser. Poteze so fenomenalne. Znanja mu nihce ne more vzet, in samo nadgrajeval ga bo. Zdravje mu mora sluzit in bo sel po poti najboljsih.
|
Prikaži več možnosti
|
Noro kaj je naredil! |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem gledal, najprej je kazalo da bodo zjutraj drugačne naslovnice ker mu ni in ni steklo (met 3/13) potem pa ludnica
![]()
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
Fenomen...res ga je užitek gledati.
:evillaugh"When you see the tree you're about to hit, it's called understeer. When you can only hear and feel it, it's oversteer" (W. Röhrl)
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Luka je še enkrat pokazal svojo veličino,ne le kot igralec ampak ,da je tudi človek na mestu. Kapo dol
Urejal blackberet, 23.12.2018, 09:20. |
Prikaži več možnosti
|
če nebi tega naredu bi ga sigurn tožl... |
Prikaži več možnosti
|
Jaz že od otroštva spremljam NBA, hajlatse pogledam skoraj vsak dan, ali pa vsaj box score. Strinjam se da je Dončič izjemen talent in da najboljše šele pride. Malo bodo naredili še na fiziki z njim in bo neustavljiv. Nowitzki 2.0. |
Prikaži več možnosti
|
Ni teorije, je na zadnji strani vstopnice Release of Liability
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
f*** v zadnje 0.6s je dal trojko in to iz roba
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Odločal je o tem da so imeli dodatnih 5min in možnost za zmago. Vendar so izgubili. Če bi še zmagali bi bil met še večja senzacija. |
Prikaži več možnosti
|
Ravnokar oddal vote
![]() |
Prikaži več možnosti
|
to pa res nujno vsi glasovat |
Prikaži več možnosti
|
Glasuje se vsak dan do 21.01.2019 ... zelo pomembni so pa tile datumi ker se šteje glas dvojno
-Izjemno pomembni so 3., 4., 10., 11. in 21. januar, ko bodo glasovi šteli dvojno. Glasovanje bo zaključeno 21. januarja. |
Prikaži več možnosti
|